Problem se zvukem

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
first.indian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem se zvukem

Příspěvek od first.indian »

:sad: schvalne jsem to nahral pres nejaky sound recorder, si to poslechnete: http://indian.xf.cz/zvuk.MP3 Kvality si nevsimejte je hrozna ale neni podstatna. Podstatne je jak v priblizne pulce samovolne preskoci druha skladba a zase zpatky :? Fakt nechapu cim to je. Zacalo to delat az jsem upgradoval na nove PC s deskou Asus A8R32-MVP Deluxe + Athlon 64 X2 3800+. Zvukovku mam SB audigy 2ZS. Ale abych to vyloucil tak jsem to zkusil integrovanou zvukovku (z te pochazi ten zaznam) a dela to to same :x Takze zvukovkou to asi nebude... Zkousel jsem i ruzne audio prehravace... bezvysledne... Tak jsem nekde vycetl ze by to mohlo byt driverama k procesoru... nebo tim ze je dual core... Tak jsem nainstaloval ruzne patche (AMD Optimizer a podobe...) zase bezvysledne... Vcera jsem nainstaloval Windows Vista Build 5536 (32bit) a vysledek stejny... Na obou zvukovkach... Fakt uz nevim cim by to mohlo byt tak se obracim s prosbou o radu tady :roll:

EDIT: zkusil jsem vypnout jeden ze dvou RAID 0 a zazracne to vyrazne pomohlo 8) Nechapu proc vyrobci davaji na deskach moznost nekolika RAIDu kdyz to nezvlada ani 2x RAID 0... :x
Naposledy upravil(a) first.indian dne pát 1. zář 2006, 20:13, celkem upraveno 1 x.
Váchalová
Nováček
Nováček

Příspěvek od Váchalová »

Také mám problém se zvukem. Prosím, pomozte někdo.
Po naformátování HDD a nové instalaci Win.PXP nejde přehrát zvuk ani DVD;CD přehrátjde, ale bez zvuku.

Objevuje se toto hlášení-
Program Windows Media Player nemůže přehrávat,
protože došlo k potížím se zvukovým zařízením. Je možné,
že zvukové zařízení není v počítači nainstalováno,
je používáno jiným programem, nebo nepracuje správně.

Pokus o nápravu pomocí Poradce:
Správce zařízení:ukazuje tyto problémy-
?! Multimediální zvukový adaptér.
?! Řadič sběrnice SM.
?! Řadič videa (kompatibilní se standardem VGA)
?! Síťový adaptér Ethernet
?! Video adaptér
Zkusila jsem vavržený postup-
1. krok:Vlastnosti:Ovladače tohoto zařízení nejsou nainstalovány.
(Kód 28).Chcete-li znovu nainstalovat ovladače tohoto zařízení,
klepněte na tlačítko Přeinstalovat ovladač.
2.krok:Průvodce aktualizací hardwaru:Výsledek je:Hardware nebyl nainstalován,
protože průvodce nemůže nalézt nezbytný software.
Výsledek je u všech pěti probémů stejný.
Prosím poraďte, co s tím. Nemám nikoho, kdo by tomu rozuměl.
Děkuji, Váchalová
CPU typ AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+,BIOS Typ-Award (11/22/05),ATI Radeon Xpress 200, AMD Hammer,Pracovní paměť 448 MB (DDR SDRAM),Grafická karta ATI Radeon Xpress 200 (RS480),Zvuková karta-ATI SB400 - AC'97 Audio Controller,Pevný disk-SAMSUNG HD160JJ (149 GB, IDE),Optická mechanika-HL-DT-ST DVDRRW GWA-4166B
rougress
Nováček
Nováček

Příspěvek od rougress »

Buď najít ovladače na netu nebo se ovladač dodává na CD k desce.
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

Váchalová píše:...
nemate nainstalovany ovladace zvukove karty. bud si je stahnete z internetu nebo budou na CD, ktere bylo prilozeno k zakladni desce. kdyby se CD nahodou nemohlo najit, tak napiste, co je to za zakladni desku a pak se uvidi :).
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“