Windows XP Service Pack
- ObiwanKenobi
- Nováček

-
Windows XP Service Pack
Neviete niekto,kde by sa dal Service Pack stiahnut okrem originalnej Microsoft stranky? Lebo tam mi to rozpozna ze nemam originalne zakupene Windows a nejde to.
Potrebujem ho na instalaciu niektorych driverov k doske Gigabyte s I945PL chipsetom.
Vopred dik za kazdu uzitocnu radu
Potrebujem ho na instalaciu niektorych driverov k doske Gigabyte s I945PL chipsetom.
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows XP Service Pack
Asi to bude tim, ze nemas originalne zakoupene windowsy.ObiwanKenobi píše:Neviete niekto,kde by sa dal Service Pack stiahnut okrem originalnej Microsoft stranky? Lebo tam mi to rozpozna ze nemam originalne zakupene Windows a nejde to.
Nelegalni software se tady neresi
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
No trees or animals were killed during sending this message
- VasekB
- Začátečník

-
- Shit
- Odborník PCT

Re: Windows XP Service Pack
Pravidla fóra hovoří snad jasně !!!ObiwanKenobi píše:.. Lebo tam mi to rozpozna ze nemam originalne zakupene Windows .
(2 nejprofláknutější s/n neočůráš...resp. ano, ale tady to řešit nebudeme..)
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Alesh
- Nováček

Zdravim,si chcu koupit new Win, ale nevim jestli je nejaky strasny rozdil a jaky mezi Home a Profi a jestli nejsou nake problemy s diakritikou v angl.verzi Win, dik
Dell Latitude D810(irl) a skladacka par let stara,ale prezila sem 3tydenni transport postou CR->IRL Soltek75FRV, AMD XP1,5Ghz, 256MB333Mhz + 512MB400Mhz, Ati9000PRO, 40GB Samsung SP4002H, 5.1Live, RW-LG GSA 4163B + ROM Toshiba M1712,AOC17Klr zmena na LCD Acer L1717 (prodano v irl)
- jessie.james
- Začátečník

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=523Alesh píše:Zdravim,si chcu koupit new Win, ale nevim jestli je nejaky strasny rozdil a jaky mezi Home a Profi a jestli nejsou nake problemy s diakritikou v angl.verzi Win, dik
thread o rozdilech mezi WIN XP Profi a Home
- Alesh
- Nováček

sorry sorry ja byl vcera vecer uz slepy,dnes sem to nasel, i tak dik 
Dell Latitude D810(irl) a skladacka par let stara,ale prezila sem 3tydenni transport postou CR->IRL Soltek75FRV, AMD XP1,5Ghz, 256MB333Mhz + 512MB400Mhz, Ati9000PRO, 40GB Samsung SP4002H, 5.1Live, RW-LG GSA 4163B + ROM Toshiba M1712,AOC17Klr zmena na LCD Acer L1717 (prodano v irl)