T-y-g-r-i-k píše:Dobrej, tak doporučuju aktualizaci ovladačů ze stránek www.asus.com! Zatím žádné sekání nebo tak. Aktualizoval jsem BIOS, VGA a sound.
BIOS akualizovaný mám již pár dní, ale nové ovladače grafiky a audia jsem nenašel, můžeš na ně dát přímej link?
Zdravim vas, vcera jsem si koupil A6T i s winXP Home a po zapnuti jsem zjistil, ze system souboru obou casti disku je FAT32....nechapu proc tam neni NTSF, na plose mam nejakyho zastupce NTSF konverter, ale radeji se driv zeptam nez abych neco zkazil...vite o tom nekdo neco? Diky
asysman píše:Zdravim vas, vcera jsem si koupil A6T i s winXP Home a po zapnuti jsem zjistil, ze system souboru obou casti disku je FAT32....nechapu proc tam neni NTSF, na plose mam nejakyho zastupce NTSF konverter, ale radeji se driv zeptam nez abych neco zkazil...vite o tom nekdo neco? Diky
normalene se to zkonvertuje we woknech nejakym programem... ale nevzpomenu si na jmeno skus napoveda> tam by to melo byt .. jo co to znamena ze mas "obou casti disku" ? to ti to tam rozdelili na dva disky ?
Jsou tam ovladače na vše, wi-fi, ulitility atd...tak se mrkni...
Tak to jsi dostal asi nějaké zastaralé CD s ovladači, protože ty, na které TU odkazuješ jsou stejné jako ty z mého CD, žádná novinka. Jejich stáří je z června 2006
marczus píše:... jo co to znamena ze mas "obou casti disku" ? to ti to tam rozdelili na dva disky ?
Ano, bohuzel toto je bezna praxe vyrobcu notebooku. Delaji to i u HP, ACERu ... Pokud si objednate nouta s predinstalovanymi wokny, tak dostanente disk rozdeleny na 2 oddily a aby to mel uzivatel tezsi, tak jsou jeste zformatovane jako FAT32. Ta konverze z FAT32 na NTFS podle me neni zrovna dobra. Lepsi je format a cista instalace rovnou na NTFS
asysman píše:Zdravim vas, vcera jsem si koupil A6T i s winXP Home a po zapnuti jsem zjistil, ze system souboru obou casti disku je FAT32....nechapu proc tam neni NTSF, na plose mam nejakyho zastupce NTSF konverter, ale radeji se driv zeptam nez abych neco zkazil...vite o tom nekdo neco? Diky
normalene se to zkonvertuje we woknech nejakym programem... ale nevzpomenu si na jmeno skus napoveda> tam by to melo byt .. jo co to znamena ze mas "obou casti disku" ? to ti to tam rozdelili na dva disky ?
jj pesne tak rozdelili to na dve casti ktere jsou obe FAT32. Nevite nekdo jestli to je velky rozdil jestli FAT32 nebo NTSF. Jeste bych potreboval vedet jaky je dobry firewall moc s tim nemam zkusenosti tak navrhnete neco pls. Dikes
Potrebuji pomoc. Mam A6T(XPh) a pri defragmentaci se mi sekl pocitac a pri restartu windows zahlasil chybu. a ze mam pouzit cd na obnoveni. Vlozim cedecko a necham ho nabehnout zvolil jsem odnoveni s 2 disky(disk se rozdeli v pomeru 60:40) souhlasim ze se me smazou data a pri obnove mi napise
Error: 1826
Error: Free space not found
Muzete mi poradit??
Napadlo me ze zkusim naformatovat disk ze to pomuze a tak jsem zkousel v prikazovim radku dat prikaz format ale ten to prikaz nefunguje. Jestli existuje i jiny prikaz (prikaz del to nevyresi)
Diky za odpoved
PC: AMD Phenom 960T 3Ghz@3,4Ghz, Gigabyte GA-MA790X-DS4, Ram: 6GB, GPU ATi HD6770, HDD 640Gb+500Gb+320Gb, Forton 500W, 3x 24" LG
No nevim jestli sis vsiml, ze tam pisou,ze jsou schoni tento NB dodat OBVYKLE do dvou dnu. Nemaji ho ani na jednom sklade. Doporucuje www.alza cz. chodi jim prubezne dodavky, mel jsem stesti objednal jsem v nedeli a v pondeli si pro nej jel )
Ja udelal velkou chybu, kdyz jsem tomu uveril Neni to totiz pravda. Pred tydnem tam meli dostupnost "oznamime" a pak najednou 48h, tak jsem rychle jednal , jenze jsem se nedockal a dneska jsem z nich konecne vymamil, ze jim prijde nejdrive 22.9. (a to kdovijestli).
Prave jsem si objednal tohoto nouta na http://asus.as , tak snad mi prijde tak rychle jako tobe, pac tam chodi pry kazdy tyden.
asysman píše:
No nevim jestli sis vsiml, ze tam pisou,ze jsou schoni tento NB dodat OBVYKLE do dvou dnu. Nemaji ho ani na jednom sklade. Doporucuje www.alza cz. chodi jim prubezne dodavky, mel jsem stesti objednal jsem v nedeli a v pondeli si pro nej jel )
Ja udelal velkou chybu, kdyz jsem tomu uveril Neni to totiz pravda. Pred tydnem tam meli dostupnost "oznamime" a pak najednou 48h, tak jsem rychle jednal , jenze jsem se nedockal a dneska jsem z nich konecne vymamil, ze jim prijde nejdrive 22.9. (a to kdovijestli).
Prave jsem si objednal tohoto nouta na http://asus.as , tak snad mi prijde tak rychle jako tobe, pac tam chodi pry kazdy tyden.
dnes jsem tento notas koupil v petracompu a uz je ninstalovanej a ready jen mne otravujou ty usb pro ktery nemam ovladace...muzete nekdo helpnout?
petricak píše:dnes jsem tento notas koupil v petracompu a uz je ninstalovanej a ready jen mne otravujou ty usb pro ktery nemam ovladace...muzete nekdo helpnout?
jj presne tak, ja ho koupil uz nainstalovenej se vsim a zatim slape jak hodinky. Jeste bych se chtel zeptat jestli nekdo nevite jake jsou taktovaci parametry jadra a pameti te grafiky GF 7600go ?? Je to v porovnani se stolni verzi prumerna ci nadprumerna grafika? Dikes
artus.l píše:Potrebuji pomoc. Mam A6T(XPh) a pri defragmentaci se mi sekl pocitac a pri restartu windows zahlasil chybu. a ze mam pouzit cd na obnoveni. Vlozim cedecko a necham ho nabehnout zvolil jsem odnoveni s 2 disky(disk se rozdeli v pomeru 60:40) souhlasim ze se me smazou data a pri obnove mi napise
Error: 1826
Error: Free space not found
Muzete mi poradit??
Napadlo me ze zkusim naformatovat disk ze to pomuze a tak jsem zkousel v prikazovim radku dat prikaz format ale ten to prikaz nefunguje. Jestli existuje i jiny prikaz (prikaz del to nevyresi)
Diky za odpoved
Naformatovat to musis tak, ze spustis bootovani CD windows a das novou instalaci, ale pred tim tam musis smazat existujici oddil, pak vtvoris novej a pred instalaci ti to nabidne zformatovani oddilu (bud rychle nebo normalne) podle me je lepsi normalne, trva to dyl ale asi to je jistejsi. Jestli si daval format c: v prikazovym radku ve windows tak je jasny ze to nepujde pac nemuzes formatovat jednotku na ktere bezi system.
asysman píše:jj presne tak, ja ho koupil uz nainstalovenej se vsim a zatim slape jak hodinky. Jeste bych se chtel zeptat jestli nekdo nevite jake jsou taktovaci parametry jadra a pameti te grafiky GF 7600go ?? Je to v porovnani se stolni verzi prumerna ci nadprumerna grafika? Dikes
Tubarog píše:Základní frekfence jsou
CORE: 450Mhz
RAM: 400Mhz
Mě jede po O/C na
CORE: 520Mhz
RAM: 450Mhz
Sakra to jsem myslel ze to jede na vetsi frekvenci kdyz na tom docela slusne slapou narocny hry....ty to mas nataktovany jo? Vzdyt uz v zakladnim nastaveni se GPU zahriva na 85°C neni to riskantni? A v cem to pls taktujes? Diky
//D.M. právě jsem strávil 2 minuty dnešního krásnýho dne odmazáváním vašich megacitací. Mohl bych Vás poprosit o to, abyste mi příště pomohli sami?
Sakra to jsem myslel ze to jede na vetsi frekvenci kdyz na tom docela slusne slapou narocny hry....ty to mas nataktovany jo? Vzdyt uz v zakladnim nastaveni se GPU zahriva na 85°C neni to riskantni? A v cem to pls taktujes? Diky
Takty jsem zkoušel a funguje to i ve hrách, ale jak sám říkáš, karta šíleně hřeje tak mám nastavení na defaultní hodnotě.
Taktuju v RivaTuner.
EDIT: ani při těchto frekvencích nepřesáhne teplota jádra 95stupňů
Naposledy upravil(a) Tubarog dne stř 13. zář 2006, 15:30, celkem upraveno 1 x.
Naformatovat to musis tak, ze spustis bootovani CD windows a das novou instalaci, ale pred tim tam musis smazat existujici oddil, pak vtvoris novej a pred instalaci ti to nabidne zformatovani oddilu (bud rychle nebo normalne) podle me je lepsi normalne, trva to dyl ale asi to je jistejsi. Jestli si daval format c: v prikazovym radku ve windows tak je jasny ze to nepujde pac nemuzes formatovat jednotku na ktere bezi system.
problem je v tom mi nejde spustit z duvodu ze chce po me recovery cd a to nejed protoze mi ot nahlasi tu chybu ze nemas volne mysto, a linux sezenu az tak za mesic. TAk neco jineho poradit jestli te napada
PC: AMD Phenom 960T 3Ghz@3,4Ghz, Gigabyte GA-MA790X-DS4, Ram: 6GB, GPU ATi HD6770, HDD 640Gb+500Gb+320Gb, Forton 500W, 3x 24" LG
Tak konecne po dlhej dobe rozmyslania a cakania mi dnes dorazil tento NB. Konecne!! Prave formatujem disk a idem instalovat WIN XP Professional so Service Pack 2. Zatial spokojnost...uvidime ked uz vsetko rozbeham.