ASUS PG191

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
miry
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ASUS PG191

Příspěvek od miry »

Moc bych uvítal recenzi tohoto panelu ASUS PG191 a asi bych nebyl sám ;) . Myslím že takovýto monitor tu ještě nebyl, mám na mysli jeho funkce jako zabudovanou 1,3Mgpix web kameru, či svým audiem... a v neposlední řadě jeho odezvu (2ms).
xxldave
Nováček
Nováček

asus pg191

Příspěvek od xxldave »

mám ho objednanej a hned v pondělí se pustím do testování tak se těš
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Případně by mohl být zajímavý Samsung 215TW...
\( ^_^)Λ(^_^ )/
xxldave
Nováček
Nováček

Příspěvek od xxldave »

takze jsem tu omlouvam se za zdrzeni pro ty co neradi ctou ten monitor je fakt dobrej!!!nejsem v testovani pc monitoru moc kovanej ale uz hodne let delam v obchode se spotrebni elektronikou specializace na nove technologie lcd/plazma atd takze alespon jakesi povedomi o tom jak ma vypadat dobry vyrobek snad mam(mel bych mit)...PG191 je kvalitni vec dilenske zpracovani perfektni design perfektni zvuk me trochu zklamal subwoofer vydava ve ztlumenem stavu podivne zvuky takze jsem ho radeji odpojil??? obraz je ale v pohode ta odezva 2ms asi nebude daleko od pravdy nepovedlo se mi udelat nic co by vypadalo spatne povazuji ho tedy za velmi kvalitni monitor alespon v porovnani s modely od 6 do 11 tisic takovych Bequ Aceru apod mi par proslo rukama a tenhle je pri cene nejakych 11 tisic fakt dobrej a navic vypada velmi luxusne
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“