Problém s hlasitostí sluchátek

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
xhubix
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s hlasitostí sluchátek

Příspěvek od xhubix »

Po připojení sluchátek do portu hrají strašně slabě ,stejný problém je i v přední části v portu a i když je připojím do ovládání hlasitosti repro tak hrají slabě,nevíte čím by to mohlo být?děkuji předem
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Nemáme křišťálovou kouli tak nevíme, možná až napíšeš více informací tak budeme vědět víc (co je to za sluchátka a za reproduktory, zvukovta atd...)
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Adam001
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adam001 »

Pokud pouzivas sluchatka tak je vzdycky treba zesilit hlasitost v ovladani zvukovky ve win., reproduktory si zvuk zesili samy, ale sluchatka ne.
P4 2,8GHz@3,4GHz Prescott, MSI 865PE Neo2-PFS, 2x512MB DDR 400 dual, Sapphire Radeon X1950GT 600/1200, SB Live 5.1, Seagate 7200.10 320GB SATA2, WD 80GB P-ATA, DVD-RW LG 4082B, DVD-ROM LG, Eurocase G8023C, Zdroj Fortron 350W, 21'' CRT Siemens, Logitech Z-5500 THX.
xhubix
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xhubix »

furt stejný ted jsem byl pryč,ale je divný že když mam repro tak je vše ok,ale přepnu na sluchátka tak je to všechno jkoby v mlze a nic nehraje:(
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

xhubix píše:furt stejný ted jsem byl pryč,ale je divný že když mam repro tak je vše ok,ale přepnu na sluchátka tak je to všechno jkoby v mlze a nic nehraje:(
jaka to jsou sluchatka? jestli nemaji prilis velky odpor... zvukove karty uz dlouho nemaji integrovane zesilovace a ty sluchatka by mohli mit velkou impedanci a proto to slysis o dost potichu... teda.. nic jinyho me nenapada :roll:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

me napada jen ze jack by nemusel spravne dosedat az tam kam ma. to pak zvuk taky muze bejt tissi. no a ta impedance, ta je jasna. pokud je vysoka tak to opravdu nepohraje.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Expander01
Nováček
Nováček

Příspěvek od Expander01 »

Nojá mám taky takovej problem uplně stejnej jako kolega, mám zvukovku integrovanou (Realtek AC´97 for VIA, sluchátka KOSS UR/10) a chtee říct teda že to už sto pro z toho ten zvuk nedostanu ? nebo nedalo by se to nějak překuchat na jinej jack( třeba ten co mám v repro ? nebo nejsou na to nějaký redukce? je to docela zajímavý třeba v mém MP3 Flash přehrávači to valí nádherně :)
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jo, zkusil bych nějakej "jack prodlužovák" co to udělá....
Expander01
Nováček
Nováček

Příspěvek od Expander01 »

no zkusil jsem to ale nic to nedělá :) asi to bude tím že ta zvukovka nemá integrovaný zesilovač a ty moje sluchátka asi vysoky odpor což to se asi už nedá nějak rozjet co ?
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

no ono neni co rozjizdet. myslis si snad ze ta tva MP3 dava do sluchatek 2x1w?. myslim si ze tak 2x20mW max, coz by ta zvukovka mela taky zvladnout. myslim ze problem spociva v kabelazi nebo buhvi kde...
xhubix
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xhubix »

no jako sluchátka jsem vyskoušel od základních dickmanových až po výrobce typu Koss a Gembird a jako pořád nic:( jediný ci žlo že když jsem píchnul do svýho ovladače na reprákách ješte kamarádovy repro a přes jeho ovladač dal sluchátka tak už to jelo:(
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“