GeForce3 Ti200 - po zapnutí PC se neobjeví obraz

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
stehule
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

GeForce3 Ti200 - po zapnutí PC se neobjeví obraz

Příspěvek od stehule »

Kupoval jsem nove PC a do stareho PC jsem sehnal funkcni kartu AGP GeForce3 Ti200. Kdyz ji dam do zakladni desky Asus A7N8X Deluxe a zapnu PC, nenabehne mi monitor - je ve sleep modu. Na karte se vetrak toci vse se zda ze funguje... zadne pipani z Biosu neni....
Predtim jsem tam mel Ati Radeon 9600Pro a vse fungovalo... Bios jsem resetil (menil jsem HD i CD-RW mechaniku)
Podle informaci na webu je tahle Ti200 AGP4x, ma na konektoru zarezy 3,3V i 1,5V a takovou zadni zarazku - AGP slot na bordu je uvaden jako AGP Pro - karta tam pasuje - nevim v cem je problem.... Muze tato karta Ti200 fungovat v A7N8X?
Pomuze nekdo?
Diky,
petr

//edit Thellwin - upraven název threadu
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomuze nekdo s GeForce3 Ti200?

Příspěvek od Quakes »

stehule píše:Kupoval jsem nove PC a do stareho PC jsem sehnal funkcni kartu AGP GeForce3 Ti200.
Viděl jsi tu kartu někde v chodu?
To že se točí větráček na grafice ještě neznamená že je funkční.
Ano v desce Asus A7N8X by měla grafika GeForce 3Ti200 fungovat pokud je teda ta karta funkční.
Nejdříve kartu vyndej a znova ji zastrčit do slotu AGP a pokud ani potom nepůjde tak ji vyzkoušej v jiném PC a pokud ani tam nepůjde tak je karta nefunkční.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Máš pořádně zastrčený kabel od monitoru do grafiky ? Když s ním za chodu PC zkusíš zahejbat, tak se obraz taky neobjeví ? Je ta karta vůbec funkční, viděl jsi jí v chodu ? Moje stará Inno3D GF3 TI 200 mi občas taky nechtěl naběhnout, pomohlo pár restartů ...

Karta by tam měla normálně fungovat.
Goldnoob team proud member!
stehule
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stehule »

Uz to jde....
takova blbost - nemel jsem dobre jumper u baterky (clear CMOS)
a proto to nechtelo bootovat...

I tak diky,
Petr
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“