HR-03 - dle mého nejlepší pasiv na GPU
HR-05 SLI - nejlepší chladič čipsetu dokud nevyjde nová Noctua
HR-01 - nejlepší pasiv na CPU
Ultra-120 - nejlepší chladič na CPU

[/img]Moderátor: morke

[/img]

nebude to tim ze komponenty vyzaruji stale vice tepla?? jako ja newim ale pride mi to logickýBubikk píše:jn, vypada huste, ale proboha HP na pametech? za chvili bude HP na diskach(no, obcas uz je) , HP na emchanice a buh vi co jesteZeb píše:Chladic na pameti vypada luxusne

To vypadá, ale s timhle rešením víc jak 2 pamětový moduly neosadíš, leda by si na zbytek dal klasický hliníkový chladiče

Taky si říkám. Sice maj "něco na všechno", je to dost dobrý po všech stranách, ale u konkurence najdeš lepší za minimálně stejnou cenu, spíš nižší.Cujo píše:ze TR ma vsechno nejlepsi bych se mohl dlouho prit, imho maji spis vsechno predrazene
Tak tohle je docela fantas, teplo dolů moc nepůjde, resp. už jenom mírně, spíš je to sinusoida podle toho, jak se postupně musí ždímat architektury až na dno...rotvik píše:Do budoucnosti bude hrát prim pasivní a velmi malé chlazení, na procesory nebude nic velkého potřeba dokud nedorazíme ke stropu výrobní technologie (22 nm zatím).

Ne, HR-01 je primárně pasivní řešení a v dobře větrané skříni na něm s větrákem moc výhru neuděláte. Ultra-120 chladí o dost lépe, ale dost záleží na použitém větráku (mám na něm Noctuu a má drtící výkon, ale se silnějším větrákem by byl ještě lepší.Alan Wake píše:2 rotvik : Není HR-01 lepší než Ultra 120?? Asi mě klame cena....kdyžtak sem hoď nějak testík s Ultra 120....dík!!
Už dobrý....našel jsem!!

Asi to bude vypadat, že jsem zaujatý, ale jsem přesvědčen, že všechny heatsinky od Scythe jsou architektonicky brutálně špatně vyřešeny - že nedělají věci funkční, ale jenom aby to vypadalo jako něco extra..Squish píše:Vypadá to dobře, ještě uvidíme s čím přijde Scythe, ten taky plánuje pasivní chladič na GPU.