prosim poraďte s HW

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

H.o.X.b.O.x.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.X.b.O.x. »

To, že ses chtěl vlézt do 15 tis. tě chválím, ale já sem měl MSI taky a za 2 týdny šla pryč - nestabilita....
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

H.o.X.b.O.x. píše:To, že ses chtěl vlézt do 15 tis. tě chválím, ale já sem měl MSI taky a za 2 týdny šla pryč - nestabilita....
No, já mám s deskami MSI zase celkem pozitivní zkušenost, takže jsi možná měl smůlu, nebo já hodně velké štěstí.
H.o.X.b.O.x.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.X.b.O.x. »

F1l1p píše:
H.o.X.b.O.x. píše:To, že ses chtěl vlézt do 15 tis. tě chválím, ale já sem měl MSI taky a za 2 týdny šla pryč - nestabilita....
No, já mám s deskami MSI zase celkem pozitivní zkušenost, takže jsi možná měl smůlu, nebo já hodně velké štěstí.
To nevim jak to bylo s tou smůlou nebo štestím ale já už do ní v životě nepudu.
Caderom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Caderom »

cassul z forum.zive.cz odpovídal na otázku týkající se reklamací píše:MB Asus hodně. MSI a Gigabyte podstatně méně, Intel skoro nic. ...
AsuHector
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AsuHector »

citronek píše:jaj tak ted uz vubec nevim hlava se me z toho nejak zatocila. to ty amdcka sou tak spatny me se ottiz zda ze ten intel core je dost nivinka tak je to odcela drahy a ktomu ma to amd vic mhz
takže podle tebe je P4 3,2 Ghz to nejlepší ? I lepší než AMD FX čí jakékoli C2D :shock:
CPU: Intel Core 2 Duo E6300 @2,80 Ghz @PrimeCooler PC-HC 5+ GK: ATI Radeon 1900GT 256MB DDR3 (550/1400) MB: Gigabite DS4 RAM: 2x512MB DDR2 800Mhz HDD: Seagate Baraccuda 250GB 7200.10 Zdroj: Thermaltake 470W Case: Aspire X-Plorer Mouse: Genius Ergo 520 1600DPI @ Steelpad 4D 3D Mark 05: 10 337 bodů
citronek
Nováček
Nováček

Příspěvek od citronek »

tak kdyz k tomu neco přihodim tak bych za 9400 Intel Core2 Duo E6600
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39157
zakladovku Asus P5W DH Deluxe - Intel 975X
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38684
to by delalo 15 800+- a ktomu naky levnější ramky počase bych koupil lepši
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

No, takhle se to taky dá dělat, jestli teda máš doma nějaký HW, aby jsi to zprovoznil (grafiku do PCIex, SATA disk, nějaký ten lepší zdroj, slušnou skříň...). Jinak je určitě lepší počkat - ty ceny zase trochu klesnou.
citronek
Nováček
Nováček

Příspěvek od citronek »

no jo no disk vlastně na to sem zapoměl. mam ide tak tak koupim ted aji new hdd stejnak mě tady ten přestava nějak stačit. poradte me chtěl jakej si mam koupit aby byl vhodnej na hrani
citronek
Nováček
Nováček

Příspěvek od citronek »

takhle to vypada ze bych mohl koupit uz celou novou sestavu
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“