Nanic ping
Moderátor: Don
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nanic ping
mam WIFI viem ze to neni bohvie co ale rychlost je dobra 4096 sice to tak nejde cez den ale drzi se to stale nad 1024 ale mamm problem s PINGOm
dost mi skace ping neda as to nejako ponastavovat aby bol o cosi stabilnejsi alebo sa mi stava niekedy ze asi tak kazdy 20 packet je loss
signal mam vyborny ale len ten ping mi najviac vadi neda sa nejako to ponastavovat alebo co ??? kvalitnejsie naastavenia... mam vsetko na automatike (myslim ze IP a tak dostavam od routera) ako sa da napr upne zrusit vsetky nepotrebne sluzby cop sa napajaju na net a spomaluju alebo napr windows zdielanie adresarov (tusim som to vypal ale nie som si isty) ,vyhladavanie PC v sieti (lebo to je zbytocne ISP to blokuje)... ako sa to da povipinat alebo co by mi pomohlo ???
aj trochu staci 
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no můžeš šibovat s nastavením a ovladači své wifi karty, ale nemyslím, že to moc pomůže
obecně na to není žádný zaručený postup jak to vyladit, vstupuje do otho moc faktorů, např. částečná nekompatibilita zařízení mezi sebou, rušení, ...
obecně na to není žádný zaručený postup jak to vyladit, vstupuje do otho moc faktorů, např. částečná nekompatibilita zařízení mezi sebou, rušení, ...
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kazdy napad je dobripavel.minarik píše:no můžeš šibovat s nastavením a ovladači své wifi karty, ale nemyslím, že to moc pomůže
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no takze to je asi ISP ? (trochu som to upravil v zaujme bespecnosti
zgumoval) http://www.kloby.ic.cz/ping.jpg alebo nie ??
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
boha jeho, místo např.: www.seznam.cz se připojíš na 212.80.76.3 apod.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: