GF 6600 + Creative SB 24 bit X-Fi potrebujem pomoc!!!
Moderátor: CageJ
- ElemenTSK
- Nováček

-
GF 6600 + Creative SB 24 bit X-Fi potrebujem pomoc!!!
Takže zapojil som normálne Zvukovku na dosku všetko v pohode win ju detekoval až na jeden problém grafika bežala niák podivne ale zo začiatku som si myslel že to je normálka Že len preinštalujem ovladače...tak som nainštaloval software na tú zvukovku a bežala jak mala úplne v pohode potom som sa pustil na ovladače grafiky preštaloval som ích ale nič sa po reštarte nezmenilo...no potom som zistil že moja Grafika MSI GeForce 6600 nemám GT-čku ale je to aj tak 256-ka bola odpojená takže to bežalo asi na niákom integráči nevedel som čo stým mám robiť tak som vybral z dosky zvukovku zapol komp a grafika bežala jak mala takže z toho usudzujem že má Creative x fi asi niáke problémy z GF 6600 keď sú zapojené obi dve naraz neviem čo stým mám robiť abi to bežalo jak to má bežať...NEVIEM ČO MÁM ROBIŤ ABY TO BEŽALO NORMÁLNE TAK MI PLS NIÉKDO HELPNITE ČO MÁM ROBIŤ AK STÝM MÁTE NIÉKDO SKÚSENOSŤ ALEBO VIETE NIÉČO O TOM ČI SA TO DÁ SPRAVIť NIÁKYM SOFTWÁROM ALEBO NAINŠTALOVANÍM NOVEJ VERZIE BIOSU ALEBO JA NEVIEM ČÍM TAK PLS HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! inak mám dosku od MSI - Intel 915P/G Combo... pre Pentium 4 prescott (LGA 775)
- ElemenTSK
- Nováček

-
re
Oka tak pre všetkých odhalil som to stAčilo štalnú´T najnovší BIOS a fachčilo to takŽe pre Šetkých kdo budete mať taký problém jak ja tak nahoddte najnovší biak a malo by to ísť tak šetkým gl
a HLAVNE DJOVI BEST KAMOŠOVI KERÝ MI STÝM RADIL UŽ OD ZAČIATKU A MAL NA KONIEC AJ TAK PRAVDU DIK DJ SI COOLER