mam Audigy 2 ( Bez ZS )

Je to přesně tahle
Moderátor: CageJ

Tak to urob opacne, na zvukovku na doske pripoj tie repraciky pri PC a Audigy2 cez koax. do A/V receiveraPcBuh píše:Audigy 2 mam Repro u PCTomV píše: A k čemu by ti pak byla Audigy ?Připoj to přes S/PDIF koax, jak píše kurri.

Myslim si, ze to uz zvazi samNobodyLovesMe píše:Není lepší ten kabel koupit?Třeba dát víc peněz,ale mít jistotu že to bude ok.

Kdepak, to musí vybrat podle konektoru na receiveru. Pokud jsou cinche na receiveru zlacený, tak zlacenej, pokud nejsou, tak klasický nikl. Vždycky svý k svýmu. Zlato - zlato je nejlepší spoj, ale než zlato - nikl je lepší nikl - nikl.Streethawk píše:a jeden kvalitnejsi cinch(vacsinou taky pekny pozlateny)

Tak toto je poriadna ...............TomV píše:Kdepak, to musí vybrat podle konektoru na receiveru. Pokud jsou cinche na receiveru zlacený, tak zlacenej, pokud nejsou, tak klasický nikl. Vždycky svý k svýmu. Zlato - zlato je nejlepší spoj, ale než zlato - nikl je lepší nikl - nikl.Streethawk píše:a jeden kvalitnejsi cinch(vacsinou taky pekny pozlateny)

Tak to jsem rád, že jsi se k tomu postavil, ale to je mi na nic. Vyvrať to nějakým argumentem. Jsem zvukař, a všichni zvukaři, které znám (což je pár lidí z několika renomovaných nahrávacích studií, Barrandova, ČT a Novy) vždycky razí pravidlo zlato na zlato, nikl na nikl. V profi branži se mimochodem zlato používá jen velmi zřídka, všechno je v niklu.Streethawk píše:Tak toto je poriadna ...............![]()
Podla mna to tak vobec nieje!
Nieje dovod na to, aby bol horsi spoj resp. vacsi prechodovy odpor pri nikel-zlato![]()
Teda som sice zo skoly uz asi 8 rokov, ALE pracujem v obore a tejto problematike sa dost venujem, takze sa k danej teme mozem postavit asi tak ako som sa, Sorry ale je to tak