ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
mrlicker
Nováček
Nováček

Příspěvek od mrlicker »

no tak snad to nejak neskodi, aspon doufam teda:-) jinak kamos ma tez ten notas ma nainstalovany ten samy firewall aji antivir a ma to vklidu tak nevim.
rousik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rousik »

Crempa píše:Co ten bluescreen? vypnul jsi ten restart? co to pise...
Jo,vypnul..Napise se to,ze pocitac byl vypnut aby nebyl poskozen a pod tim IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Pak sou naky kecy a pak TECHNICKY INFO a naky cisla..nevim,jestli by k necemu bylo,kdybych je opsal..

Fakt je to divny,kdyz uz ta Premiera nabehne,tak staci spustit jinej program a de to do kytek..
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Dnes mi přišla GTR2, nainstaloval jsem to a po 10-ti min. na okruhu se začně trhat, na pozadí jsem vše ukončil a teplota HDD je 50" a GPU je 86",
tak nevím,
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Paměť je v základu osazena 2×512MB nebo 1×1024MB RAM? Popřípadě kolik má ještě volných slotů?
mirďa 2
Začátečník
Začátečník

Bios

Příspěvek od mirďa 2 »

Poznal jste někdo něco kladného po aktualizaci biosu? Má to smysl pokud vše funguje?Dík.
ASUS A6T-AP017 15.4WXGA, TurionIITL52, nV7600, 1024DDRII, 120HDD, DVDSupM
Tubarog
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tubarog »

Boin píše:Paměť je v základu osazena 2×512MB nebo 1×1024MB RAM? Popřípadě kolik má ještě volných slotů?
V základu je 1GB v jednom modulu. Druhý slot je volný.
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

Budulman píše:Dnes mi přišla GTR2, nainstaloval jsem to a po 10-ti min. na okruhu se začně trhat, na pozadí jsem vše ukončil a teplota HDD je 50" a GPU je 86",
tak nevím,
jj to je presne problem, ktery se snazim vyresit, me to dela u kazde vice narocne hry...ze zacatku pohoda a pak sekani...jednoznacne je to prehrivanim GPU, ted se rozhoduju o reklamaci, psal jsem jim a rikali, ze asi bude nejaky problem v hardwaru, ale jeste nevim, pac mam tuseni, ze mi NB po mesici vrati, ze s nim nic neni a mesic bez pocitace je pro me smrt :o(
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

asysman píše:
Budulman píše:Dnes mi přišla GTR2, nainstaloval jsem to a po 10-ti min. na okruhu se začně trhat, na pozadí jsem vše ukončil a teplota HDD je 50" a GPU je 86",
tak nevím,
jj to je presne problem, ktery se snazim vyresit, me to dela u kazde vice narocne hry...ze zacatku pohoda a pak sekani...jednoznacne je to prehrivanim GPU, ted se rozhoduju o reklamaci, psal jsem jim a rikali, ze asi bude nejaky problem v hardwaru, ale jeste nevim, pac mam tuseni, ze mi NB po mesici vrati, ze s nim nic neni a mesic bez pocitace je pro me smrt :o(
86" není zase až tak moc, to bude něco jiného
fanatic1
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanatic1 »

Budulman píše:
asysman píše: jj to je presne problem, ktery se snazim vyresit, me to dela u kazde vice narocne hry...ze zacatku pohoda a pak sekani...jednoznacne je to prehrivanim GPU, ted se rozhoduju o reklamaci, psal jsem jim a rikali, ze asi bude nejaky problem v hardwaru, ale jeste nevim, pac mam tuseni, ze mi NB po mesici vrati, ze s nim nic neni a mesic bez pocitace je pro me smrt :o(
86" není zase až tak moc, to bude něco jiného
Ja osobne som sa zatial s tym problemom (trhanie pri narocnejsich hrach) nestretol. Notebook som kupil bez OS, mam nainstalovany WIN XP Service Pack 2 a ovladace vsetky len tie co boli na prilozenom CD od ASUSu, BIOS som neupdatoval. Hral som na tom dost dlho FEAR, DOOM 3 a CoD2 a vsetko v poho aj po dlhsej dobe tak neviem v com moze byt problem.....
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

No jo ale tech 86°C tam ma kdyz pravdepodobne vypne hru a mrkne ta teplotu,ale za tu dobu to klidne spadne o 10°C, nejlepsi je zkusit napr. zahrat CoD2 nechat ve windows otevrene sledovani teploty a pak po delsim hrani z hry rychle vyjet pomoci windows tlacitka.
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

asysman píše:No jo ale tech 86°C tam ma kdyz pravdepodobne vypne hru a mrkne ta teplotu,ale za tu dobu to klidne spadne o 10°C, nejlepsi je zkusit napr. zahrat CoD2 nechat ve windows otevrene sledovani teploty a pak po delsim hrani z hry rychle vyjet pomoci windows tlacitka.
Tak jsem to udělal jak píšeš, nejprve jsem si otevřel teplotní senzor na GPU a nechal ho na ploše, pustil COD2 a po hodině hraní jsem tl. Win naběhl na plochu a teplota GPU 87" za tu hodinku hraní žádné cuknutí, nepotřebné programy jsem ukončil,
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

A mel jsi vsechny detaily na plno i AA 4X ?? Jestli ano tak to mas dobry, takova teplota je jeste vpohode, me to behuzel hodi 96°C a cukani.
Jen pro informaci, kdyby jste nekdo chteli tento NB a nemuzete ho sehnat, tak ho maji v akci na www.dogiboss.cz

Edit: A na jakem stole mas NB? Sklo nebo drevo? A co tim myslis nepotrebne programy? I antivir, firewall atd? Diky
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

asysman píše:A mel jsi vsechny detaily na plno i AA 4X ?? Jestli ano tak to mas dobry, takova teplota je jeste vpohode, me to behuzel hodi 96°C a cukani.
Jen pro informaci, kdyby jste nekdo chteli tento NB a nemuzete ho sehnat, tak ho maji v akci na www.dogiboss.cz

Edit: A na jakem stole mas NB? Sklo nebo drevo? A co tim myslis nepotrebne programy? I antivir, firewall atd? Diky
protože dělám rekonstrukci domu mám NB položen na dřevěné komodě v ob. pokoji ale na hry ho dám na stůl ze skla no a to GTR2 mi už jede normál, asi něco běželo na pozadí vždy před hraním to restartuji a ukončím programy antivir, atd.

dal jsem pod NB víčka od pet láhve a teplota klesla o 8" chce to nějakou podložku
nex_Darklord
Nováček
Nováček

USB_BUG_CODE

Příspěvek od nex_Darklord »

Mam notebook od patku. Bez OS, instalovane WinXP vcetne SP2 a vsech aktualizaci (pomoci nLITE - nic co by mohlo byt na skodu jsem ale neorezaval).
Potom nahravam vsechny drivery z CD co bylo u NTB. USB se mi rozjede (ve verzi 2.0) az po instalovani nejakejch tech patchu pro chipset co byly na CD.

A od patku mi NTB asi 4 hodil BSOD s hlaskou o zastaveni... a jako duvod:
USB_BUG_CODE
Protoze jsem mel ted v poslednich 2 pripadech pustenej WinAmp, tak se "zasekl" zvuk - opakovani nejakych par milisekun - ale to s tim nebude mit nic spolecnyho IMO.

Nema s tim nekdo zkusenosti?

Jinak mam Zone Alarm, Antivir nemam na pozadi - jen kdyz potrebuju neco testnout - ale nebezi. Jinak zadny "specificky" problem pred spadnutim neni...

Pouzivam dodavanou ASUS usb mys
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

Budulman píše:protože dělám rekonstrukci domu mám NB položen na dřevěné komodě v ob. pokoji ale na hry ho dám na stůl ze skla no a to GTR2 mi už jede normál, asi něco běželo na pozadí vždy před hraním to restartuji a ukončím programy antivir, atd.

dal jsem pod NB víčka od pet láhve a teplota klesla o 8" chce to nějakou podložku
To je dobry napad čeče, ale zda se mi divny davat pod NB za 32 tisic vicka od pet lahve, melo by to byt udelany aby to ten vykon uchladilo. Nevim jestli to neni na reklamaci. Ale viska kazdopadne zkusim :wink:

//D.M. odstraněna nadbytečná citace
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

asysman píše:To je dobry napad čeče, ale zda se mi divny davat pod NB za 32 tisic vicka od pet lahve, melo by to byt udelany aby to ten vykon uchladilo. Nevim jestli to neni na reklamaci. Ale viska kazdopadne zkusim :wink:
to je jasné, že tam nebudu mít víčka, jen mě to tak napadlo,

Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Co si myslíte o porovnání řad od Asusu A6M a A6Tc.

A6Tc oproti A6M (dle specifikace): o cca 2000 vyšší cena, poloviční RAM, o hod. výdrž, lepší grafárna, +kamera.

Přijde Vám to jako vyvážené? Mě přijde, že A6M celkem vede...
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

Budulman píše:
asysman píše:To je dobry napad čeče, ale zda se mi divny davat pod NB za 32 tisic vicka od pet lahve, melo by to byt udelany aby to ten vykon uchladilo. Nevim jestli to neni na reklamaci. Ale viska kazdopadne zkusim :wink:
to je jasné, že tam nebudu mít víčka, jen mě to tak napadlo,

Zkousel jsem skleneny stul a vicka a moc to nepomohlo. Kolik si tam mel tech vicek?? Jen dve vzadu nebo so mel podlozeny i predek??
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

přdek a zadek a je to hodně znát, uvažuji o nějaké úpravě,
T-y-g-r-i-k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: USB_BUG_CODE

Příspěvek od T-y-g-r-i-k »

nex_Darklord píše:Mam notebook od patku. Bez OS, instalovane WinXP vcetne SP2 a vsech aktualizaci (pomoci nLITE - nic co by mohlo byt na skodu jsem ale neorezaval).
Potom nahravam vsechny drivery z CD co bylo u NTB. USB se mi rozjede (ve verzi 2.0) az po instalovani nejakejch tech patchu pro chipset co byly na CD.

A od patku mi NTB asi 4 hodil BSOD s hlaskou o zastaveni... a jako duvod:
USB_BUG_CODE
Protoze jsem mel ted v poslednich 2 pripadech pustenej WinAmp, tak se "zasekl" zvuk - opakovani nejakych par milisekun - ale to s tim nebude mit nic spolecnyho IMO.

Nema s tim nekdo zkusenosti?

Jinak mam Zone Alarm, Antivir nemam na pozadi - jen kdyz potrebuju neco testnout - ale nebezi. Jinak zadny "specificky" problem pred spadnutim neni...

Pouzivam dodavanou ASUS usb mys
čest, hele tenhle problém jsem měl hodně často, stačí nainstalovat nový drivery k VGA z Sound a ty nalezneš na www.asus.com! Od tý doby to šlape no problem, a to už je asi 2 měsíce
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“