Gothic III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nathan Rahl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nathan Rahl »

Lobo.cz píše:Hi lidi chci se zeptat jaký jsou minimální nároky na hru ? Dík
vzdyt Thellwin sem ty pozadavky postoval - dokonce jsou na tehle strance :? a kdyby jsi si to precetl kouknul by jsi se sem, kde jsou nejaky podrobnejs informace http://www.gothicz.net/index.php?document=hwpozadavky a vis na cem jsi

edit: tak ne na tehle :-D ale na te na ktere jsi se ptal
.: PC :. AMD Ryzen 5 1400, Wraith Stealth, 2x8GB 3000 MHz DDR4 Corsair Vengeance LPX Blue, Intel 600p M.2 256GB NVMe + 2x 2,5" 250GB SATA (Toshiba, Fujitsu), ASRock Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac, Corsair HX620, Cooler Master Elite 110, Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti D5 4GB, Dell S2721DS, Epson WorkForce WF-2750DWF, W10pro .: PC2:. MiniPC AMD R7 8745HS(8c,16t), 2x32GB 5600 MHz DDR5, 512GB+1TB SSD, RX780M .: HTPC :. Athlon 5150, ASRock AM1B-ITX, 2x4GB RAM, 64GB SSD + SATA 500/750/1500/3000 GB, Axago PCES-S1, Fractal Design Node 304, Enermax NAXN450, W10pro, i-tec MySafe 640/640 GB .: Raspberry Pi 3 model B :. .: PB :. A64 X2 3800+, Asus A8N-SLI SE, 2GB RAM, MSI X1950Pro 256MB, HDD 500GB, EC ML5470, Enermax Liberty 400W, Samsung 940T, CanoScan 4400F, Konica Minolta PagePro 1350W, W7 .: NB :. MSI Alpha 15 B5EEK (Ryzen 5600H, 16GB DDR4, 512GB SSD, Radeon 6600M); Acer TravelMate 4502LCi WXP .: Tablet :. Samsung Galaxy P3100 TAB 2 7.0 3G + 32GB karta .: GSM :. iPhone 14 Pro 256GB .: PC OLD :. C2D E8200, GB P35-DS4, 8GB RAM, Radeon HD 4670 512MB GDDR4, SDD 128GB, Ubuntu
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Muul Falam píše:Já mám GF 6600GT AMD Athlon 3000+ 1GB ram na medium to pojedu stejně jako Oblivion okolo 10-15 fps to šlape ... ale za tu nádheru to stojí :twisted:
Hm 10-15 fps si koukam peknej masochista :lol:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Gothic 3 Interview

Firingsquad - 6.10. 2006
Goldnoob team proud member!
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Hmmm...takže dnes je den D...bohužel, když si dám sledovat balík (kterej mi byl už odeslán), tak zjišťuju, že to poslali na blbou a neexistující poštu :evil: ...kua a to už jsem se těšil, že to o víkendu budu hrát :x ...kua - mě nikdy nic nevyjde! - nesnášim Murphyho!...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Rajče píše:Hmmm...takže dnes je den D...bohužel, když si dám sledovat balík (kterej mi byl už odeslán), tak zjišťuju, že to poslali na blbou a neexistující poštu :evil: ...kua a to už jsem se těšil, že to o víkendu budu hrát :x ...kua - mě nikdy nic nevyjde! - nesnášim Murphyho!...
Tomu se rika smula :lol:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Rajče píše: ...
A co jsi čekal ? Podívej se na datum pak vypni počítač, lehni si do postele a modli se ať se dočkáš zítřka bez úhony :-D

Ale dost OT :oops:
Goldnoob team proud member!
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Nordirovi prave prisel Gothic3 z TG. Bohuzel neni v stavu aby vam to mohl sam napsat tudiz to pisi za nej. :(
Naposledy upravil(a) Coololooser dne pát 13. říj 2006, 11:46, celkem upraveno 1 x.
0118 999 881 999 119 7253
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Rajče píše:Hmmm...takže dnes je den D...bohužel, když si dám sledovat balík (kterej mi byl už odeslán), tak zjišťuju, že to poslali na blbou a neexistující poštu :evil: ...kua a to už jsem se těšil, že to o víkendu budu hrát :x ...kua - mě nikdy nic nevyjde! - nesnášim Murphyho!...
Mě Innos vyslyšel a Gothic III CE je doma. :)
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Ech...takže jsem si to obvolal a ten balík naštěstí skutečně dorazil k nám na poštu a odpoledne si ho můžu vyzvednout 8) :oops:

Sorry za OT :oops:
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RainMakeR »

kvuli tehle hře jsem začal uvažovat o dalšich 2x512 DDR.hmmmm no tak uvidime mno :-)
každopadně ta hra vypada fakt paradně.těšim sena to :-))

jen mě zaraži ten 3Ghz CPU.hmm asi budu muset zvědnou svyho atlona o 200 MHz
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

1. česká recenze je na serveru tiscali games http://games.tiscali.cz/reviews/gothic3/index.asp .

Dokonce už vyšel i první patch http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=1219 .

Rajče : Pak napiš jak to sviští a na čem to tak sviští... Pořád nevím jestli objednávat nebo ne :) Čekám na nějaké názory...
Naposledy upravil(a) hypnotic666 dne pát 13. říj 2006, 12:33, celkem upraveno 1 x.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

http://games.tiscali.cz/reviews/gothic3/index.asp

Bohužel další vynikající,bídně zoptimalizovaná hra,jako Oblivion.Už mi to dost vadí,přece si nikdo nemůže myslet,že si hráč vychutná atmosféru,když mu to občas spadne,občas zamrzne.Proboha!!!Jak to dneska chodí?Vydá se polotovar,který na compech za 35 a více tisíc chodí na medium a ještě nestabilně?Podle mě je to nehoráznost a vyjebávání s koncovým zákazníkem.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Už se objevil první patch doporučuji stahovat zde z těchto stránek
gameswelt.de
kochmedia.com
k-files.de
forum.deepsilver.com

//Edit: více info na těchto stránkách http://gothicz.net/
Naposledy upravil(a) Nordir dne pát 13. říj 2006, 13:28, celkem upraveno 1 x.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak toje husty ty HW naroky.Ja jsem to tusil.Je to strasne neoptimalizovany.Jeste horsi jak Oblivion :cry: :evil:
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

hypnotic666 píše: Rajče : Pak napiš jak to sviští a na čem to tak sviští... Pořád nevím jestli objednávat nebo ne :) Čekám na nějaké názory...
Jo, dám vědět, jak to šlape...mám A3500+, 1GB CL2, X1800XT ...nepočítám s plnejma detailama, ale počítám s tim, že to nebude padat! Někdo se tu zmínil o nestabilitě a to by mě teda nakrkli, kdybych se měl prát s nestabilitou...
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Rajče píše:
hypnotic666 píše: Rajče : Pak napiš jak to sviští a na čem to tak sviští... Pořád nevím jestli objednávat nebo ne :) Čekám na nějaké názory...
Jo, dám vědět, jak to šlape...mám A3500+, 1GB CL2, X1800XT ...nepočítám s plnejma detailama, ale počítám s tim, že to nebude padat! Někdo se tu zmínil o nestabilitě a to by mě teda nakrkli, kdybych se měl prát s nestabilitou...
Bohužel co sem četl i na zahraničních forech tak to pada i po opatchovaní někdy je potřeba i restart ... je to neoptimalizované, měli radši ještě počkat a vyladit než vydat tohle. :( Sem zvědav jak to rozjedu já na P4 NW2,8GHz 1GB CL2 X800XT ...
Možná nejvetší problém bude malá RAm jelikož 1GB je jen minimální nárok doporučené 1,5GB a optimum 2GB :huh:
Naposledy upravil(a) Nordir dne pát 13. říj 2006, 14:50, celkem upraveno 1 x.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

2 Nordir : to mi radši ani neříkej :( ...nic - jdu rovnou stahovat patch :(

EDIT : 2 hypnotic666 : uvidim - třeba to pojede v pohodě...
Naposledy upravil(a) Rajče dne pát 13. říj 2006, 15:57, celkem upraveno 1 x.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Rajče píše:2 Nordir : to mi radši ani neříkej :( ...nic - jdu rovnou stahovat patch :(
No nevím jak moc to pomůže.. Pokud jsi četl recenzi, tak ten týpek má 2gb ram a taky mu to pořád padalo a prej když to spadne u savu (s 1gb prej trvá save půl minuty!!! :x ) tak už ten save pak nefunguje, takže bacha na to :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Takže dojmy z první procházky okolím.1)Je to neoptimalizovaný,2)Je to neoptimalizovaný,3)Je to neptimalizovaný.
Při první bitce pokles až na 14 fps,po sklidnění situace 28 fps.Vyrazil jsem se podívat po okolí,ty loadovací pauzy jsou delší,než v Oblivionu,někdy se hdd ani nehne a stejně se to na vteřinu zastaví i s 512MB na kartě.Těch 12 fps při bitce jsem měl i se vším na minimum,tak nevím.Chvílema to jde i celkem slušně třeba v 60 fps,ale stačí se otočit a zastaví se to i na 2 vteřiny,takže o požitku ze hry nemůže být řeč.Je fakt,že to zatím nespadlo a quickload zatím funguje,quicksave u mě trvá asi 5 vteřin.Nepozoroval jsem rozdíl v trhání při texturách na low,medium,high,zkusil jsem všechno.Jinak výše popsané testováno při 1024x768,max detaily.Snad vyjde nějakej platnější patch,než ten,kterej jsem tam dal,ten možná řeší padání,plynulost hry těžko.Jo a 5.1 zvuk nejde,alespoň u mě ne.V intru jo,ve hře ne.
Naposledy upravil(a) Swat dne pát 13. říj 2006, 21:12, celkem upraveno 2 x.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Moje dojmy ze začátku jsou NASRANEJ NASRANEJ A ještě jednou NASRANEJ (promiň Thellwine :oops: ) ... takhle neoptimalizovanou hru jsem ještě neviděl na P4 2,8NW 1GB RAM a X800XT se to seká i na low detaily ... patch neřeší nic rozdil s ním a bez něho sem nepoznal( hraní 2h), při změně v nastavení grafiky se hra musí restartovat(znamená to že se vypne a vy ji musite znovu zapnout). Čekám že každou chvíli vyjde patch #2.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“