MP3ka 2GB za 2k ?

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
obywan
Začátečník
Začátečník

MP3ka 2GB za 2k ?

Příspěvek od obywan »

Chystam se koupit nejaky mp3 prehravac. Cena by mela byt nejak kolem 2000Kc.
Chtel bych hlavne 2GB a samozrejme kvalitni vystup :)
A taky prehravani po slozkach, ale neni podminkou.
Zatim jsem vybrall tyhle dva:
Soledo FM 2048MB
SanDisk Sansa m250 2048MB

Jsem vice naklonen na stranu sandisku.
Co byste mi doporucili vy? Klidne jakykoliv jiny ;)
bzzz
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Určitě sandisk :wink:
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Mám problém s přehrávačem sandisk sansa m240, tak využiji tento thread.

Mám ho 2 dny a mám pocit, že špatně detekuje úroveň napětí na nabíjecích baterkách... Nevím jestli je to chyba přehrávače nebo baterek. Nepřijde mi, že by to byly nějaké shity. Mám AAA Hama 1000mAh. Problém je v tom, že když je nabiji a dám do přehrávače, tak hned přehrávač ukazuje jen 3/4 baterky... To by mi nevadilo, dělalo to tak i u minulého přehrávače, ale po chvíli začne blikat úroveň nabití mezi 3/4 a 1/2 ... To by mi taky nevadilo, ale když se to po čase ustálí na 1/2 tak už je to problém, protože to má tendenci poblikávat mezi 1/2 a 0, no a je jasný, že když tam blikne ta nula, tak se přehrávač vypne a přitom baterka v žádném případě není vybitá...

Má někdo podobný problém? Na fórech jsem se dočetl, že tento přehrávač je na nabíjecí baterky docela háklivý....
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

nemáte kupovat dvougigový přehrávače za pár šupů. jednoduchá odpověď.... jinak neni možný třeba, že tam je někde nastavení nabíjecí/nenabíjecí baterky - máš to dobře nastavený???
Mimochodem co já vim, tak by teoreticky tohle nastavení nemělo mít žádnej vliv. pokud vim tak by se obě baterky měly vybít řekněme na 1Volt ale s tim že když má nenabíjecí baterka 1,2 tak je prakticky vybitá ale nabíjecí má ještě hafo energie.... takže je možný že jedinej rozdíl je v tom ukazateli. ale nemusí to tak bejt...
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

hypnotic666 píše:Mám problém s přehrávačem sandisk sansa m240, tak využiji tento thread.

Mám ho 2 dny a mám pocit, že špatně detekuje úroveň napětí na nabíjecích baterkách... Nevím jestli je to chyba přehrávače nebo baterek. Nepřijde mi, že by to byly nějaké shity. Mám AAA Hama 1000mAh. Problém je v tom, že když je nabiji a dám do přehrávače, tak hned přehrávač ukazuje jen 3/4 baterky... To by mi nevadilo, dělalo to tak i u minulého přehrávače, ale po chvíli začne blikat úroveň nabití mezi 3/4 a 1/2 ... To by mi taky nevadilo, ale když se to po čase ustálí na 1/2 tak už je to problém, protože to má tendenci poblikávat mezi 1/2 a 0, no a je jasný, že když tam blikne ta nula, tak se přehrávač vypne a přitom baterka v žádném případě není vybitá...

Má někdo podobný problém? Na fórech jsem se dočetl, že tento přehrávač je na nabíjecí baterky docela háklivý....
daj ho reklamovat , toto mi robil tiez mp3 player v reklamacke tam flashli len firmware a odvtedy sice ukazovatel ukazuje ajtak nanic , ale uz sa mi nevypina takze mi ukazuje 1 ciarku na baterke a hraje trebars este aj 2 hodiny ... predtym ukazal jednu ciarku a do 15 minut bol konec
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Dobrý, problém vyřešen.. Nahrál jsem americký firmware a už to nepoblikává a ukazuje to zatím pořád plnou baterku + tam mám už i rádio :) Nechápu, proč dělaj v těch firmwarech takové rozdíly... :wink:
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“