Gothic III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

2HEAD: hral si Gothic1 a Gothic2?

Ak hej, porovnaj si grafiku, zvuky a vsetko z tych hier, ktore idu v 1024 aj na R9800Pro a napis, kde je ten ROZDIEL, ktory tak BRUTALNE zvysil naroky na PC oproti predch. castiam?

Ja vidim vsetko take iste, akurat do grafiky pridali spec. lights a pohybujuse sa stromy/travu, inak takmer nic viac navyse. Zvuky tie iste, textury asi tiez...

Ja som to vyriesil takto:
prisiel som do obchdu, kupil si EverquestII + DoF datadisk a predavac sa spytal, nechcete este nieco, napr. Oblivion?
Ja ze nie, dik, mam Collectors Edition uz kupeny.
Predavac: A nechcete Gothic3, nove RPG?
Ja na to: NIE, je to nehratelne.
- a bolo to vyriesene.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Wuuduu píše:2HEAD: hral si Gothic1 a Gothic2?

Ak hej, porovnaj si grafiku, zvuky a vsetko z tych hier, ktore idu v 1024 aj na R9800Pro a napis, kde je ten ROZDIEL, ktory tak BRUTALNE zvysil naroky na PC oproti predch. castiam?
Přesně tak ... :worship:
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hral jsem 1 i 2 i datac.G3 ma daleko lepsi grafiku jak G2.Klidne vam nahraju kratky video ve fraps.Uvidite tu uzasnou prirodu a hudbu G3 to nema konkurenci.
Ale potrebuju vedet jak zmensit to video.Ma totiz 30s a zabira skoro 500MB :-D Nevite o nejakym programku?Pak to hodim na youtube.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

HEAD píše:Uvidite tu uzasnou prirodu a hudbu G3
A co ma hudba spolecnyho s narocnosti hry? :roll:
0118 999 881 999 119 7253
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

HEAD píše:
RDK píše: ... zabudol si dolezitu vec a to tu ze CRYSIS si zasluzi UPGRADE lebo vyzera bozsky co sa o G3 neda povedat .... toto je prva hra ktora neni na mojom PC hratelna cakal som ze sa to stane az s CRYSIS ale toto mi vyrazilo dych ako takto priemerne vyzerajuca hra papka HW ktory si ani nezasluzi ...
Jak uz se tu psalo hra je hodne narocna na procesor.Co cekas od P4??? :oops:
Nemuzu si pomoct, ale prumerny cpu(jakejkoliv dualcore treba amd64x2 atd) to zvlada v pohode.Hold P4 na 3.4Ghz je dalo by se rict lowend(pri dnesnich cenach) :oops:
... ano LowEND ale ked mi das okolo 30 000 SK na novu MB+CPU tak budem rad ....
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

HEAD píše:...G3 ma daleko lepsi grafiku jak G2....
daleko lepsiu nie, ma ju vylepsenu, ved aj je o niekolko rokov novsia hra. Video nemusis, hru som videl. Neprosim. Ved bude coskoro za 299,-, alebo v prilohe k nejakemu casopisu.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

Wuuduu píše:
HEAD píše:...G3 ma daleko lepsi grafiku jak G2....
daleko lepsiu nie, ma ju vylepsenu, ved aj je o niekolko rokov novsia hra. Video nemusis, hru som videl. Neprosim. Ved bude coskoro za 299,-, alebo v prilohe k nejakemu casopisu.

...presne tak ja tam vidim navyse podporu PS 3.0 ... nepodporuje ani HDR!!! ale len BLOOM+BLUR .... naozaj nevidim velky pokrok .... napriklad Oblivion mi dokaze bezat na 1600x1200+AA 4x+HDR na HIGH na 20 FPS co sa o G3 neda povedat totiz ja som zistil ked dam vsetko na LOW aj tak to seka absolutne to nechapem .....

//edit Thellwin - já zase vidím, že ti EDIT nic neříká, hlavně, že jsem na to stránku zpět upozorňoval :evil:

RDK: bohuzial o stranu dalej nic nevidim ..... a neviem co som spravil zle reagoval som na to aky je pokrok medzi G2 a G3 ....

//edit Thellwin - myslel jsem tím zkracování citací a ne EDIT, takže se omlouvám :oops:
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Rozdil oproti G2 je jasnej.par screenu
:)
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Priroda je mozna jeste lepsi jak v oblivionu :) Je takova vic realisticka :-D BTW posledni screen je z G2 pri 4xAA a 16AF.
vesna
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vesna »

Jak to tady ctu tak je to tu vsichni vs. HEAD. Heade musim se te zastat:) Nevim co tu furt fnukate a brecite ze to nejede. *** CENSORED BY THELLWIN *** Hraju to na 1680x1050 na 7800GT ! na medium detaily a sekne se to tak raz za pul hodky ja swapuje disk nekdy vubec nekdy vicekrat podle lokace ale v rpumeru spis teda mene. Pockam 5s a zas 30min vlkidu. Jinak plynule. FPS v prirode kolem 35-40 mesto pres 20. Jo mam 1Gb RAm a operona na 2,7. Kdybych mel este 1GB pameti tak skub nebude zadny. Takze je to hra soucasnosti a na pc co mam ja vali tak tu furt nervete.
Jestli tu nekdo psal ze high end ma par lidi to je mozna fakt ale pouze v CR ve svete ma dooooost hodne lidi masiny o jakych si tak akorat na netu prectete recenzi a utrete slzu v oku to ze ma par lidi z Cr shit pc vyvojare nezajima vi ze nemci a zapad majinabusene pc tak to vydaji.
Nechci tu vyvolavat flame i kdyz to tak mozna vypada :) V tom Ze 7800GTX je medium trida dneska ma HEAD pravdu a je uplne jedno ze jestli vetsina lidi v cr tebhle stroj nema ze to znamena ze to musi byt HIGh end. takze klidek ja du hrat G3
a vy tu brecte ze se to seka a ze to hrat nebudete, cau :)

//edit Thellwin - upraveno
ds
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ds »

Ja to hraju na 800*600 2xAA a 16AA vse high stiny wypnuty PS 1.4 seka se to alee jee too zbusobeno timm ze mam jen 512MB pamet a pri tomhle nastaweni je grafika taky hooodne hezka
Jo inak uz mam komp A64 3000+@2650MHz 512MB A G6600GT extreme rikam jeste jednu 512ramku a muzu to hrat plynule 25-30Snimku :) :-D
Cpu:Amd Athlon XP 2500+@3200+ 1.8V ,MB:Epox 8RDA3I,ATI RADEON 9000PRO 275/550@610/305,ZVUK:SB LIVE 5.1,M.:AOC 7KLR,REPRO:KINYO 2.1,HDD:BARACUDA 40GB
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

to HEAD:

tak to je naozaj zle porovnanie 12 obrazkov z G3 vo vsetkych lokaciach a jeden jediny obrazok z G2 ktory je v zlom prostredi (dlazba,mur,dom) ...

to VESNA:

tak mas stastie ja naozaj nemam ponatia preco to mne nejde ...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Vesna>

Tak asi hrajeme každej jinou hru, protože jsem teď zkusil no-cd na 1.1 verzi, odinstaloval TAGES ovladače (jak tady linkoval Radek Hulán - http://www.tagesprotection.com/main.htm?page=5.5.htm ), a sice už nemusím mít DVD v mechanice, nicméně na rychlost to nemá sebemenší vliv (stejně jako nainstalování těch aktuálních TAGES ovladačů). Ta utilitka je oboustranná.

*** CENSORED BY THELLWIN ***

Problémem je tedy zřejmě X-Prot rakouského Jowoodu. Nějak jsem si ale nevšiml, že by se mi do systému něco instalovalo. Ani pod \windows\system32\drivers\ nemám žádný xprotector.sys nebo něco podobně. Driveview http://www.nirsoft.net/utils/driverview.html mi také nic neukáže (neukáže mi ani tages, a to i když mám hru spuštěnou).

(edit: starforce ovladače mi to už ale samo korektně zobrazí, asi to funguje na jiném principu - ještě to musím nastudovat :) )

Vesna: ještě bys mohl dodat své CPU a Ram, které se ukazují při aplikované X-Prot ochraně od Jowoodu jako zřejmě stěžejní...

Ono to má jinak ještě vlatní "custom protection" - v čem spočívá, čert ví.

Zkoušel jsem ještě instalovat devítkové ovladače, ale jak ty oficiální, tak beta mi nějak kraví. Možná proto, že jsem pořád na SP1, a tak jsem se vrátil k osvědčené osmičkové řadě....

Gothic 3 mi nestojí za to, abych si rozes*al systém. No, už aby tady bylo NWN 2 :wink:

edit 2: dále mě ještě dostalo, že při instalaci mně to vnutilo ten Install Shiled Manager 3.0 a Microsoft Visual C++ - asi v tom prostředí běží ten Tages, nevím :).

show must go on..
vesna
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vesna »

*** CENSORED BY THELLWIN ***

Jinak se nezajimam moc co ta hra nahrala za drivery z ochrany do systemu...

Nevim mam Ramky Vitesty A-data 500MHz 1gb a Opteron 144 na 2,7 a 7800Gt, vsecko pretocene chlazeno v zduchem..takze nic extra :roll:

Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

shadow píše: už aby tady bylo NWN 2 :wink:
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=20071

Aspoň nějaká satisfakce.....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Scroll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scroll »

Je dobre, ze se omluvili, ale na druhou stranu to zni jak vymluva. Duvod, toho ze tam jsou chyby nebo ze tam neco chybi, dat nejake nestihnuti terminu lisovny mi prijde dost chaby. Dnes je vse dost spechajici a proste je to nezvladnuti jak casoveho planu tak i ukolu, pokud by to byla freeware, tak tento duvod budu povazovat za dostatecny, ale pro profesionalni studio,ktere vydava tak ocekavanou hru je to pro me zcela nedostacujici. Meli si vzit priklad z tymu pracujicim na HoMaM, ktery radsi vydani odlozil,aby nevydal takle nedodelanou hru. A veta na zaver,ze se uz nepusti do tak velkeho sveta, je pro ne jeden hrebicek do rakve :(
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Vysel 2 Patch.Krome opravy bugu a AI hru OPTIMALIZUJE :)

ftp://gd2.regioconnect.net/gothic3/Gothic3_patch108.exe

http://dl3.worldofplayers.de/wog/gothic ... tch108.exe

ftp://forum.deepsilver.com/g3/Gothic3_patch108.exe

http://62.104.23.202:8080/downloads/Got ... tch108.exe

Instalace patche:

Spusťte Gothic 3.
Nahrajte nejnovější save pozici
Odeberte všechny věci (brnění, zbraň, prsteny atd.)
Uložte hru
Nainstalujte patch
a pak jen hrát Smile
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

HEAD píše: Priroda je mozna jeste lepsi jak v oblivionu :) Je takova vic realisticka :-D BTW posledni screen je z G2 pri 4xAA a 16AF.
Ta priroda není hezčí než v oblivionu, a ještě by mě zajímalo co má znamenat to že na určité vzdálenosti se začne mazat pozadí a vypadá to jako nechutná kulisa + nechutné hw nároky = nic moc, spíš nic než moc.
Oblivion poskytuje narozdíl od tohohle mnohem lepší dohled a to zvedá rozhodně víc pocit z dokonalé přírody než jakoby byl nalapen po 20metrech nějakej rozmazanej plakát.
Taky mi připadá ta příroda jako z nějakých tropických krajin, v oblivionu s natural environments je to 20 x lepší :) je fakt že samotný oblivion je divně nasvětlenej ale spíš je to všechno takové vyumělkované, s natural environments je to teprve ono :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Mno tak jsem ten patch nainstaloval a zacal paradni Lagfest :(
Kazdych par sekund to hodilo 1s LAG :evil:
Predtim jsem hral stazenou verzi z netu + crack a jelo to uplne plynule.
Ted jsem kvuli 2 Patchi nahral orig. a zacal ten lagfest...
Asi se vratim ke stazeny verzi, ktera funguje daleko lip.Zato mi ten 2 patch nestoji :)

//edit Wilik - promaz OT
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jeste ke grafice: me prave ta priroda pripada takova az moc bartevna..moc syte barvy... navic veci jako HDR podle me v 90% her vypadaj priserne... spis by se meli soustredit jak zvernit "sedost normalniho vsedniho zivota" :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“