Aby bylo videt ze se pracuje tak dam par fotek. Neni kam spechat. Clovek od ktereho mam sliben zaklad na vrcni cast ma jeste 2 tydny dovolenou. Dokud nemam 5,25" kos na disky s rychloupinanim tak taky nemohu pridelat spodni cast napevno a nemohu zacit delat na predku. Na strojovnu pouzivam jedine plechy co mi prisly pod ruku. Je to 1mm nerez ze stare AT skrine.
A ted k fotkam. Pri tmeleni se ukazalo ze pokud chcete dosahnout roviny tak musite mil smirk prilepeny na prknu napevno aby se ani nehnul. Takze jsem si udelal par prkynek ruznych hrubosti a slo se brousit.
Leva bocnice je vybrousena snad do roviny a zitra ji ceka nastrik plnicem. Pod ni se pripravuje bocnice strojovny.
Na zadni stene neni jedine pamatky po dire pro zdroj a prolisu pro ventilacni otvory.
Na prave bocnici zmizel puvodni prolis pro sundavani. Reknu van na rovinu ze bocnici vylestenou do hladka neni sranda sundat. Dno a prava strana strojovny jsou prilepene napevno. Neni potreba mit z te strany k necemu pristup.
Nenapadlo me nic lepsiho jak to udelat.
//edit. Mozna to nahradit nejakou trubkou + srouby ale to znamena prekopat zadni stenu a bal bych se aby to neprosvitalo a bylo to presne.
//edit2 Pokud na to najdu veci tak uz mam zhruba vymisleno jak. Dosli mi ale rezaci kotoucky.
Snad se mi to povedlo dobre vymyslet. Vypada to funkcne. To mezeru trochu srovnam a pritmelim. jak je ale videt tak budu muset na tu tycku asi nalepit kousek gumy.
Mod zrusen.
Pul roku cekam na dodavku neceho co by se mi dost hodilo.
Behem navratu z polska mi hlavou vrtalo nekolik napadu.
Takze case bude lepe prostorove vyuzita.
To co prozatim mam vyuziju pri dalsi tvorbe.
Presny vzhled jeste neni znam. Musim si sednout k papiru a kreslit.