Zvuk seka a nevim cim to je

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
scarinko
Začátečník
Začátečník

Zvuk seka a nevim cim to je

Příspěvek od scarinko »

nazdar mam takovy problem

Pritelkini sem formatoval HDD na starouckem pocitaci protoze uz tam secko blblo a hlavne zvuk proste nechtel jet a furt vyhlasoval daku chybu.

P1 233Mhz 128+64 MB RAM 100Mhz 20GB maxtor ATi rage IIC Voodoo 2 ale dosku fakt neviem to je nejaky shit nema to ani usb vyvedene na doske iba cez pridavny radic ani PS2 a tak.

Ono to ma nejakou zvukovou kartu Cmedia 8330 alebo tak nejak ale...

kdyz jsem to sformatnul nahral jsem tam new Win2000 Pro SP4 + Office Pro 2000. Slapalo secko jak malo a dobre ale zvuk porad nesel a stale chtel instalovat asi 4 zarizeni CMI8330 i kdyz jsem nasel na netu ovladace CMI 8330 pre Win2000 i tak to neslo.

Dal jsem tam dal zvukovku ze sveho stareho kompu SoundBlaster 16 do ISA slotu a zvuk isiel (ovladace z CD na zv.kartu) ale..

Kdyz vlozim Audio CD nebo jine CD na kerym je hudba tak to hra jak na gramafone nekdy dobre pak trhane a spomaluje zrychluje a tak dale.

Kdyz to dam hrat z hardisku tak to je skoro cisty ale ne uplne sem tam je neco slyset ale jen malinko. Taky pres USB z klice nebo z MP3 playeru jde stejne jako z HDD tak ted nevim cim to je.

Nejdriv jsem myslel ze je posahanej WinAmp tak jse sehnal Foobar2000 nenarocnej na CPU a RAM ale delalo to stejne. Pak me jeste napadlo ze by to mohl byt nejaky radic IDE co to dela ale nevim.

Please poradte co by s tim mohlo byt. dik moc
AMD Athlon64 3000+ VeniceBOX DFI LP UltraD nForce4 2x512MB DDR 500 ADATA Viteste Hitachi SATA 160GB Sapphire Radeon X800GT 475/980@570/1120 BOX!!! LG Supermulti 4156B Case Airbox Black
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“