Vyblité barvy u streamovaného Windows Media Video 9

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Vyblité barvy u streamovaného Windows Media Video 9

Příspěvek od shadow »

Heleďte, poraďte mi, mám vyblité barvy u streamovaného Windows Media Video 9 - dělá mi to ve všech browserech, takže asi problém s kodeky, instalnul jsem i ty originální od MS a nějak to pořád nefunguje, tak jak má...

Nějaká rada?

Obrázek
show must go on..
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Jj, je to problem s kodekem. Odinstaluj veskere kodek packy resp. jednotlive kodeky a dej novou/jinou verzi. Osobne se mi to stavalo u starsi (ty z letosniho jara) verze K-lite Codec Packu, s tim ze zari to zatim jede ok. Doporucil bych K-lite Mega Codec Pack, jsou v nem i kodeky od realtimu a quicktimu.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

mám instalovaný All in 1 + další jednotlivé kodeky. Na quicktime používám quicktime alternative..

K-Lite instalovat nechci, co jsem to tak zkoušel, tak v divxu nebo xvidu, teď nevím, jsem měl znatelně horší obraz, než s využitím codeců v rámci All in 1.

S All in 1 jako základem jsem spokojený. Evidentně je problém pouze s tím kodekem pro Windows Media video 9 a nějak mě to už sejří..

nicméně zkusím ten all in 1 odinstalovat a znovu nainstalovat, jestli se mi něco v systému nejde proti sobě.
show must go on..
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Jo, All-in-1 jsem pouzival driv a mam ho jako alternativu, stve me na nem to, ze nema v sobe ty realtime a quicktime kodeky. Na druhou stranu s K-litem zas nekdy byva problem u Leadtek TV karet :wink:

Opravdu bych byt tebou vsechny kodeky dal pryc a nahral novejsi balik + nasledne to co ti v nem bude chybet. Zkus pak pred kazdou dalsi doinstalaci zkusit prehrat to video, pak zjistis jestli je problem hned v zakladnim baliku a nebo az s nejakym externim kodekem.

Taky, vim ze se tim pustim na tenky led, ale dost casto jsem se setkal s problemy, ktery zpusoboval ffshow kodek - ja osobne ho do pocitace neinstaluju a pouzivam standardni DivX/XviD.
Garnet000
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garnet000 »

Ked možem doporučiť, tak najnovšia verzia ACE maga codec pack je skvelá. Exáč má sice cez 50MB, ale obsahuje mimo základných kodekov aj secialne kodeky na kompresiu videa + prehrávače všetkeho druhu. Skus a uvidiš nemám s ním problémy.

Ten all in 1 s týmto nefunguje a mal som sním problémy tak som prešiel na tento.
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

napadlo mě ještě zkusit jinou verzi ovladače grafiky...
ignorelist: kremrole a dezoláti
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

zombux píše:napadlo mě ještě zkusit jinou verzi ovladače grafiky...
Dobrej odhad :). Updatnul jsem na posledni FW WHQL certified a už to jede jak po másle :). Na kodeky jsem ani nešáhl.
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“