problém OFFICE 97/2000/XP
- Hampacher
- Nováček

problém OFFICE 97/2000/XP
Hledám pomoc. Zjistil jsem veliký problém při používání aplikace Microsoft outlok v případě používání různých verzí tohoto programu. Konkrétně je problém při používání "úkolů nebo událostí". Pokud to odesílám z XP, tak je to pro starší verze nepoužitelné-nečitelné i pro outlok expres.V případě že to odesílám z 2000, tak to částečně funguje.Zjistil jsem, že problém je mimo jiné ve formátu osobních složek pst u kterých je to jinak u XP a jinak u 2000.Proto jsem si nainstaloval adresář 2x ( verze 2000 a XP ).Při odesílání z XP z adresáře 2000 již zprávy dojdou čitelně, ale pouze jako prostý text a ne jako úkol či událost.( nelze přidat do kalendáře ). Proto prosím o radu, zda neexistuje nějaý doplněk pro starší verze, nebo jak a kde to nastavit. Zkoušel jsem různá nastavení bez úspěchu.
Athlon64+3000 VENICE@(9*260)2340MHz/A8V/1GBdualRAM,CL 2,5/GF6600GT/SATA WD KS 250 GB/ EC 450 W/WIN XP prof.SP 2/OFIICE XP prof.
- Dony
- Středně pokročilý

- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Připojím se s dotazem. Používám Microsot office outlook a při stahování pošty z pop3 z gmailu, tak se mi pokaždé stáhne pošta znova. Mám tak třeba email stejný 4krát. V nastavení mám : zachovat kopii na serveru.
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
- zaken
- Nováček

To muze byt tim, ze si tam nechavas kopie na serveru. Dale to ale muze zpusobovat i to, ze mas nastavena nejak pravidla pro dorucovani, ktera se krizi..mozek007 píše:Připojím se s dotazem. Používám Microsot office outlook a při stahování pošty z pop3 z gmailu, tak se mi pokaždé stáhne pošta znova. Mám tak třeba email stejný 4krát. V nastavení mám : zachovat kopii na serveru.
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ano mám to tak nastavené schválně abych ji měl zálohovanou na gmailu. Jde to nějak nastavit aby se poznalo, že už je mail stažen a nestahovat ho znova?zaken píše:To muze byt tim, ze si tam nechavas kopie na serveru. Dale to ale muze zpusobovat i to, ze mas nastavena nejak pravidla pro dorucovani, ktera se krizi..mozek007 píše:Připojím se s dotazem. Používám Microsot office outlook a při stahování pošty z pop3 z gmailu, tak se mi pokaždé stáhne pošta znova. Mám tak třeba email stejný 4krát. V nastavení mám : zachovat kopii na serveru.
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
- zaken
- Nováček