Nenačtení windows XP

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
son
Začátečník
Začátečník

Nenačtení windows XP

Příspěvek od son »

Včera večer mi jelo PC naprosto normálně, vypl jsem ho kolem půl druhé v noci. Ráno vstanu zapínám PC ale nic se nenačítá. Ukáže se první obrazovka s načítáním Ramek, dále to problikne na další obrazovku, ale na ní je černo, pouze v levém horním rohu bliká podtržítko. Nefunguje CTRL+ALT+DEL a když to restartuju natvrdo tak se mi už neukáže ani načtení ramek. Do biosu se dostanu. Co by mohlo odejít nebo být špatně? díky
procesor Intel Core 2 Quad Q6600, deska Asus P5Q PRO - Intel P45, RAM Corsair 2x2GB DDR2 1066 MHz Twinx Dominator CL5, grafika Gainward BLISS 9245 - N9600GT 512 DDR3, HDD Seagate Barracuda 7200.12, 3,5" SATA II, 32MB - 1TB, Zdroj CORSAIR TX650
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Skúšal si F8 a safe mode/núdzový režim, alebo last known working configuration/posledná známa funkčná konfigurácia ?
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
neummi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od neummi »

ten nouzovej režim zkus.V tom to můžeš opravit
reifik
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od reifik »

Zdravím,řekl bych,že ti "odešla" GK.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

reifik píše:Zdravím,řekl bych,že ti "odešla" GK.
A čo mu potom ukáže ten POST screen ?
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Mě se tohle stalo když jsem měl blbě připojené kabely asi od pevného disku nebo napájení ... přesně nevím takže stím zkus pohýbat a snad to pujde jestli ne tak bych zkusil přeinstalovat windowsi (jestli se do nich nedostaneš) a když ani to nepomůže tak bych zjištoval možná případy vadného hardwaru :)
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
Shame69
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shame69 »

Zdar,

Mne sa stalo to iste,myslim ze to bude nejaka hardwarova chyba..
Mam XP zalohovane v Acronis true image a ked to znovu nahodim vsetko slape ,ale je to divne uz sa mi to stalo 3x a nemam cas sa na to podivat blizsie...

3700+
A8N32 DELUXE
CORSAIR 2GB 3500LL
NVIDIA 6600
Raptor 74gb - win xp
WD 320 sataII
Maxtor 250 IDE

Ak by mal niekto nahodou nejaku ideu budem vdacny.
Dik.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“