ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2
Moderátor: Don
- Bizzi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- mirďa 2
- Začátečník

-
video
Bizzi píše:nikde ho ted asi nesezenes:o) Kamarad sem asi pred pul mesicem cotahl 7nb... a byli hned pryc:o) jeste ze sem ho koupil mezi prvnima:o)
Ale mel bych dotazek... co pouzivate na nahravani videa z kamery?
Já používám Active WebCam a celkem super program,je i ve slovenštině,je trial,na netu je crack, mám noťas na reklamaci tak nevím verzi ale určitě tu poslední.
ASUS A6T-AP017 15.4WXGA, TurionIITL52, nV7600, 1024DDRII, 120HDD, DVDSupM
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
čti tady problemy s chalzenim proc si neporidite za par kaček chladici podlozku cca 12 stupnu podle testu dolu
http://notebook.cz/__/,clanky,prislusen ... index.html
http://notebook.cz/__/,clanky,prislusen ... index.html
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
- azazel
- Nováček

-
zdravim...tak jsem stastnymmajitelem tohoto NB ale rad bychrekl par veco cose mi na nem nelibi...tak zaprve...cetl sem o te oranzove ledce co vam taky svitila, ale me sviti i kdyz vypnu cel y blucko a v okoli neni zadna wifi sit...divny
taky bych se rad zeptal? opravdu to nema firewire? sem to v tom zmatku a nadseni z koupe uplne prehledl
ale nejvetsi problem - displej...zadnej vadnej bod ale toto - nevim esl i je to normalni u vsech lcd, ale pochybuji, ale faktem je ze na to moje se neda divat...abych to uvedl na pravou miru...at si naklonim displej jak chci vzdycky je nejaka strana hodne svetlejsi...we windows je to v pohode to sem si snizil kamu a vypada t o dobre, ale des je ve hrach a ve filmech - ten displej prosteneumi zobrazit cernou....proste tam haod i jakousi svetle cernou a v koncich obrazovkach se mi negativuje...takze koukam na video a pokud je moc tmavy ztracim 90% detailu...proste tam vidim sedou smouhu nebo obrazekjako negativ....a to at naklonim jakkoliv....jako pokud je scenka bekne svetla a barecna tak je to celkem v poho ale jak rikam...tmavej obraze nedase na to divat...to sami ve hrach....jako na co je zeto jede plynule kdyz nevidim ani 20% z obrazu??? nevim elsi je ot normalni vlastnost lcd nebo jen u nb nebo jen u me...samorejme sem to zkousel za tmy..o odlescich nemluvimty mi ani tak nevadi...
a posledni dotaz - kdyz hraji mam si v power gear nastavit game nebo super ? to nastaveni ovlivnuje co? vykon???? pac v nastaveni se super od high vubec nelisi...dekuji za odpovedi na tento "strucny" dotaz
omluvam se za chyby alebylo to psano v rychlosti...
taky bych se rad zeptal? opravdu to nema firewire? sem to v tom zmatku a nadseni z koupe uplne prehledl
ale nejvetsi problem - displej...zadnej vadnej bod ale toto - nevim esl i je to normalni u vsech lcd, ale pochybuji, ale faktem je ze na to moje se neda divat...abych to uvedl na pravou miru...at si naklonim displej jak chci vzdycky je nejaka strana hodne svetlejsi...we windows je to v pohode to sem si snizil kamu a vypada t o dobre, ale des je ve hrach a ve filmech - ten displej prosteneumi zobrazit cernou....proste tam haod i jakousi svetle cernou a v koncich obrazovkach se mi negativuje...takze koukam na video a pokud je moc tmavy ztracim 90% detailu...proste tam vidim sedou smouhu nebo obrazekjako negativ....a to at naklonim jakkoliv....jako pokud je scenka bekne svetla a barecna tak je to celkem v poho ale jak rikam...tmavej obraze nedase na to divat...to sami ve hrach....jako na co je zeto jede plynule kdyz nevidim ani 20% z obrazu??? nevim elsi je ot normalni vlastnost lcd nebo jen u nb nebo jen u me...samorejme sem to zkousel za tmy..o odlescich nemluvimty mi ani tak nevadi...
a posledni dotaz - kdyz hraji mam si v power gear nastavit game nebo super ? to nastaveni ovlivnuje co? vykon???? pac v nastaveni se super od high vubec nelisi...dekuji za odpovedi na tento "strucny" dotaz
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
trochu mimo je neni toto nastupce?
http://www.dno.cz/product_detail.php?id=26961
btw o par řadku vejs sehnat se da videl sem ho na netu v par shopech
http://www.dno.cz/product_detail.php?id=26961
btw o par řadku vejs sehnat se da videl sem ho na netu v par shopech
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
- nomadm
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Tofo
- Začátečník

-
Pri kancelarske praci tak kolem 3 hodin.nomadm píše:jak dlouho vydrzi a6t na baterku, estli huto nekdo mate?
PC 1:
CPU: Intel Core 2 Duo E6750 w/Arctic Coolig Freezer7, MB: Gigabyte P35 DS-4, RAM: 2GB DIMM DDR2 800 Patriot CL4, VGA: MSI 8800GTS 320MB OC, DVD: Samsung S203B, HDD: 2x Seagate 250GB SATAII NCQ 7200.10 (RAID0) Zdroj: Fortron Epsilon 600W, Case: CoolerMaster Centurin 534 Light, Zvuk: Creative X-Fi XtremeGamer, LCD: Samsung 931BW 19"
PC 2:
CPU: AMD Sempron 64 2800+@3400+ w/Arctic Coolig Freezer64 Pro, MB: Gigabyte K8N-S, RAM: 2GB DIMM DDR 400 CL2,5, VGA: MSI X1950 Pro 256MB, DVD: Lite-On SOHW-1693S, HDD: Western Digital 250GB SATA2 Zdroj: Fortron 400W, Case: Eurocase :-! , CRT: Hyundai ImageQuest F790D
CPU: Intel Core 2 Duo E6750 w/Arctic Coolig Freezer7, MB: Gigabyte P35 DS-4, RAM: 2GB DIMM DDR2 800 Patriot CL4, VGA: MSI 8800GTS 320MB OC, DVD: Samsung S203B, HDD: 2x Seagate 250GB SATAII NCQ 7200.10 (RAID0) Zdroj: Fortron Epsilon 600W, Case: CoolerMaster Centurin 534 Light, Zvuk: Creative X-Fi XtremeGamer, LCD: Samsung 931BW 19"
PC 2:
CPU: AMD Sempron 64 2800+@3400+ w/Arctic Coolig Freezer64 Pro, MB: Gigabyte K8N-S, RAM: 2GB DIMM DDR 400 CL2,5, VGA: MSI X1950 Pro 256MB, DVD: Lite-On SOHW-1693S, HDD: Western Digital 250GB SATA2 Zdroj: Fortron 400W, Case: Eurocase :-! , CRT: Hyundai ImageQuest F790D
- Budulman
- Začátečník

-
- Tofo
- Začátečník

-
Tak bud ma tato rada obecne spatne (poddimenzovane) chlazeniBudulman píše:tak ještě jsem to nereklamoval pro vadnej zdroj a dnes jsem dal do NB F.E.A.R. a po 10 minutách se to zaseklo a teplota desky 76" a CPU 74", to se mi zdá teda dost, tak reklamace proběhne co nevidět.
PC 1:
PC 2:
PC 2:
- patyd
- Nováček

-
Zdravim. Mam problém se zobrazením na lcd. Občas se mi stává, že se na monitoru objeví červené zrnění a barvy se jsou různě invertované, čímž se obraz stává nekoukatelný. Nepomůže ani vypnutí a opětovné zaptnutí. Když přepnu zobrazení na externí monitor je vše v pořádku, tak to asi vypadá na problém s lcd. Chci se zeptat zda s tím má někdo skušenosti, případně by mi mohl poradit v čem může být problém děkuji.
- Tofo
- Začátečník

-
Tim externim monitorem myslis LCD nebo CRT? Ja jsem pripojil k noutu CRT a ten obraz byl desne rozmazany. Pohraval jsem si s obn. frekv. a rozlisenim a furt to byl despatyd píše:Zdravim. Mam problém se zobrazením na lcd. Občas se mi stává, že se na monitoru objeví červené zrnění a barvy se jsou různě invertované, čímž se obraz stává nekoukatelný. Nepomůže ani vypnutí a opětovné zaptnutí. Když přepnu zobrazení na externí monitor je vše v pořádku, tak to asi vypadá na problém s lcd. Chci se zeptat zda s tím má někdo skušenosti, případně by mi mohl poradit v čem může být problém děkuji.
PC 1:
PC 2:
PC 2:
- patyd
- Nováček

-
CRT a jde to na měm v pohodě, ale když už jsem si zvyknul na lcd, tak mi to trochu vadí. Občasný problém o kterém jsem psal (zrnění, chvění obrazu a invertování barev) se stal trvalým, už do dělá tři dny v kuse, takže budu muset reklamovat, ale je to pro mě dost problém, protože ho mám jako náhradu desktopu a potřebuju ho ido školy.
- Tofo
- Začátečník

-
Ja ho taky potrebuju do skoly, ale nejdriv jsem 3 tydny cekal nez mi ho poslou z obchodu, pak 3 tydny jsem se snazil ho nejak rozchodit, ale neuspesne, pac byl vadny. A ted uz 3 tydny cekam na opravu, takze ASUS u me asi skoncil.patyd píše:CRT a jde to na měm v pohodě, ale když už jsem si zvyknul na lcd, tak mi to trochu vadí. Občasný problém o kterém jsem psal (zrnění, chvění obrazu a invertování barev) se stal trvalým, už do dělá tři dny v kuse, takže budu muset reklamovat, ale je to pro mě dost problém, protože ho mám jako náhradu desktopu a potřebuju ho ido školy.
PC 1:
PC 2:
PC 2:
- fanatic1
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No ohladom tej oranzovej ledky, ona svieti vzdy, bez ohladu nato ci je v okoli dostupne nejake pripojenie. Vypnut sa da iba pomocou programu (utility) ktora je na CD s ovladacmi, vola sa to Wireless Console a tam ked si zvolis Bluetooth+WiFi off tak prestane svietit.azazel píše:zdravim...tak jsem stastnymmajitelem tohoto NB ale rad bychrekl par veco cose mi na nem nelibi...tak zaprve...cetl sem o te oranzove ledce co vam taky svitila, ale me sviti i kdyz vypnu cel y blucko a v okoli neni zadna wifi sit...divny
ale nejvetsi problem - displej
a posledni dotaz - kdyz hraji mam si v power gear nastavit game nebo super ? to nastaveni ovlivnuje co? vykon???? pac v nastaveni se super od high vubec nelisi...dekuji za odpovedi na tento "strucny" dotazomluvam se za chyby alebylo to psano v rychlosti...
A tento Notebook ma FireWire, napravo hned pri jack vstupe na reproduktory, je tam napisane takymi malymi pismenami 1394 cize firewire.
Ohladom displeja ti neviem poradit, s nim nemam ziadne problemy, WINDOWS ci hry ci filmy sa daju v pohode sledovat.
A dotaz, Power4Gear ma vplyv na vykon, na hranie si ja osobne davam Super Performance, vtedy dava NB maximalny vykon, jadro CPU je na 1.6GHz, pri Game neviem ako to je, mozno tiez 1.6GHz, no viem ze na High Performance je jadro podtaktovane na 800MHz.
- fanatic1
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- harleymaster
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- nex_Darklord
- Nováček

-
S timhle presne se taky setkavam, ale samozrejme adresa pameti je jina. Divny je, ze se to stava (neni to tak casto, cca jednou za 3 dny). vlastne jen pri ukoncovani Mirandy. Takze kdyz ji chci manualne vypnout, nebo pri ukoncovani systemu.Tofo píše:A jeste ke vsemu to stale haze chyby typu: "Instrukce na adrese 0x500e67be odkazovala na adresu paměi 0x504544e4. S pamětí nelze provést operaci: read ...."
(zvláštní jsou ty chyby v českém překladu -> "paměi" misto "paměti", nejdriv jsem myslel, ze je to nejaky "lokalizovany" virus)
SETKAL SE S TIM NEKDO Z VAS?
Mam taky 2 GB RAM...
Driv mi PC zamrzalo nechutne casto (nekolikrat denne), ale po instalaci vsech novych ovladacu etc se to zlepsilo - "zamrzne to" jednou za nekolik dni. Neni to prijemny, ale da se to vydrzet - ntb potrebuju a mesic na reklamaci (s nejistym vysledkem - kdyz vetsinu odstranily nove ovladace, neni i zbytek v softwaru?) si nechci a nemuzu dovolit.
btw - treba pri hrach mi to temer nemrzne, spis normalne ve windows/winamp/kancelar...
- Tofo
- Začátečník

-
Konecne se nekdo nasel. Uz jsem myslel, ze jsem v tom sam. Diky za odpovednex_Darklord píše: S timhle presne se taky setkavam, ale samozrejme adresa pameti je jina. Divny je, ze se to stava (neni to tak casto, cca jednou za 3 dny). vlastne jen pri ukoncovani Mirandy. Takze kdyz ji chci manualne vypnout, nebo pri ukoncovani systemu.
Mam taky 2 GB RAM...
Driv mi PC zamrzalo nechutne casto (nekolikrat denne), ale po instalaci vsech novych ovladacu etc se to zlepsilo - "zamrzne to" jednou za nekolik dni. Neni to prijemny, ale da se to vydrzet - ntb potrebuju a mesic na reklamaci (s nejistym vysledkem - kdyz vetsinu odstranily nove ovladace, neni i zbytek v softwaru?) si nechci a nemuzu dovolit.
btw - treba pri hrach mi to temer nemrzne, spis normalne ve windows/winamp/kancelar...
Pises, ze mas taky 2 GB RAM, coz me privadi k teorii, ze tenhle model ma problemy s RAMkou (ja tam mam znackove KINGSTONy, takze v tech bych to nevidel). Jedou mi v dualchannelu. Mozna, kdyz jsou 2, tak uz nestaci chlazeni. Teda ne, ze by se RAMky obecne nejak zahrivaly, ale v noutu je to prece jen jine (jejich chlazeni je asi temer nulove; ve stolnim PC jsou alespon trochu ofukovany, ale v noutu ne a jeste k tomu jsou "nalepeny tesne na sebe")
Mam tam uz meneny pevny disk, opticka mechanika ceka na vymenu a nout furt tuhne??? (jak pisi na strankach servisu, kde je mozne si overit stav zakazky/reklamace)
EDIT: Tak pry tento tyden jim prijde ta mechanika. Je nacase, pac z tech 30ti zakonem danych dni jim uz moc nezbyva.
Ma nekdo z Vas v noutu ASUS A6T 2 GB RAM?
Naposledy upravil(a) Tofo dne stř 15. lis 2006, 19:05, celkem upraveno 3 x.
PC 1:
PC 2:
PC 2:
- fanatic1
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No, s danou hlaskou: "Instrukce na adrese 0x500e67be odkazovala na adresu paměi 0x504544e4. S pamětí nelze provést operaci: read ...."
som sa stretol aj ja a to mam 1GB RAM, stava sa to len obcas(velmi zriedkavo), ani som si poriadne nevsimol pri com, ale bolo to pri kancelarskej praci nie pri hrach. No dam len OK ci co sa tam da kliknut a WIN bezi v pohode dalej cize sa to nijak neprejavuje, len mi napise tu tabulku a netusim preco.
som sa stretol aj ja a to mam 1GB RAM, stava sa to len obcas(velmi zriedkavo), ani som si poriadne nevsimol pri com, ale bolo to pri kancelarskej praci nie pri hrach. No dam len OK ci co sa tam da kliknut a WIN bezi v pohode dalej cize sa to nijak neprejavuje, len mi napise tu tabulku a netusim preco.
- nex_Darklord
- Nováček

-
Me se to prave stava vetsinou (co si pamatuju...) s Mirandou. Jinak snad ani ne. Akorat se ukonci aplikace, vseostatni bezi dal...
Ale spis me vadi druhy problem - zasekavani. Neni to tak casty aby se to nedalo, ale je to porad neprijemny. Zamrzne to uplne (reaguje jen na dlouhe vypnuti - knoflik po dobu 5 sekund...). Teda nevim jak restart, nechce se mi ntb otacet;-)
Kdyz to zamrzne se spustenym zvukem (hudba), tak to prehrava "par milisekund" ve smysce, nebo zacne chrcet... Jinak total freeze. V protokolu udalosti samozrejme nic...
Ale stava se to i bez zvuku...
Ale spis me vadi druhy problem - zasekavani. Neni to tak casty aby se to nedalo, ale je to porad neprijemny. Zamrzne to uplne (reaguje jen na dlouhe vypnuti - knoflik po dobu 5 sekund...). Teda nevim jak restart, nechce se mi ntb otacet;-)
Kdyz to zamrzne se spustenym zvukem (hudba), tak to prehrava "par milisekund" ve smysce, nebo zacne chrcet... Jinak total freeze. V protokolu udalosti samozrejme nic...
Ale stava se to i bez zvuku...