F.E.A.R : Extraction point

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

bez soft shadow,dynamic lights ,AA a AS to je pro me jako uplne jina hra :lol:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Goldnoob team proud member!
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Uz to vyslo, v USA. Takze brzo to ocekavam i u nas.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Další přehled výkonu GK v této hře - http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=44
Goldnoob team proud member!
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Tak jsem todohral, a nic noveho-starej stejnej FEAR. Stejni nepratele, stejne prostredi, je to celkem dlouhe ale silene stereotypni - otevri dvere, strilej, otevri dvere, strilej ...otevri dvere, strilej ... a furt dokola. Celkem dost nabobtnala NUDA.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

OBR píše:Tak jsem todohral, a nic noveho-starej stejnej FEAR. Stejni nepratele, stejne prostredi, je to celkem dlouhe ale silene stereotypni - otevri dvere, strilej, otevri dvere, strilej ...otevri dvere, strilej ... a furt dokola. Celkem dost nabobtnala NUDA.
Koukám vybíráš si asi teda blbě když to samý píšeš o Splinter Cell DA :wink: Schválně pak napiš až tě nějaká hra "zaujme"...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

ps. ono moc neni z ceho vybirat-vychazi jen koniny, tak zkousim vse z nouze, ale Dark Messiah Of ... me bude bavit stoprocentne ..., take Call Of Juarez a El Matador me bavili skvele ...
hanz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

Ahoj lidi, mám zvláštní problém (a nejen já - kámoš co má obdobnou sestavu tak taky). Dřív jsem na svém PC hrál prvního FEARa úplně v pohodě. Teď jsem si instalnuj Demo Extraction Point - vše se zdá že chodí až do okamžiku, kdy začnu střílet. V ten okamžik je plynulost hry ta tam, všechno se kouše a seká a je to neprosto nehratelné.
Když ale v tom Configu co je ve Win na kartě Option zaškrtnu Disable Sound, tak všechno chodí super (během přestřelek je všechno plynulé a pohoda - jenom to má ten nedostatek, že není nic slyšet).
Na VGA i na X-Fi mám nejnovější ovladače. Poraďte mi co s tím... Díky
Kynio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kynio »

zdravim..mam dotaz ohledne zvuku 5.1 v tyhle hre..mam integrovanou zvukovku a jde mi zapnout v nastaveni jen use EAX ale to zase tak moc peknej 5.1 zvuk neni..vsechno vetsinou slysim jen v prednich reprakach.Zvuk sem tam vynechava.Taxem chtel vedet jestli se daji aktivovat zbyly dve moznosti v nastaveni kdyz budu mit zvukovku audigy SE oem..nebo musi bejt minimalne audigy 4 Bulk..diky
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

No tak aj ja to hram, a celkom ma to bavi, klasicky F.E.A.R., akurat sa uz tak nebojim :) , beha mi to rovnako ako povodna hra.

Len som sa zasekol. Ked s tym typkom co sa vola Holiday vyjdem na take velke stavenisko, on volakam odcupita a je tam taky vysoky stlp s rebrikom, tam vyleziem a na Holidaya tam vo vlnach vybiehaju vojaci, ked su vsetci mrtvi tak neviem kam dalej ist, tak pomozte, dufam ze to nie je nieco trivialne :)
hanz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

PetoS píše:...
No triviální to je: slez z žebříku a vrať se kolem bloku a cestou nemůžeš napravo nevidět světlici. No a když se k ní přiblížíš, tak Ti Holiday řekne, ať jdeš dál, že odpálí ty vrata či co to je... a hurá, pokračujete dál.

-------------

Nicméně můj problém (o pár POSTů výše) se zaškubáváním a následným padáním FEARu EP pořád přetrvává. Opravdu nikoho nic nenapadá? Nikdo, kdo má X-Fi na nF4 s X2 tento problém nemá?
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

2 HANZ: no uz som to vyriesil, bol to nejaky bug hry, okolo tej svetlice som pobehoval uz predtym a nic sa nedialo ale ked som si loadol poziciu predtym, uz je to v pohode, takze DAKUJEM

btw, neviem preco ti ten fear pada :(
hanz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

PetoS píše:...bol to nejaky bug hry...
Jojo, těch BUGů tam bude asi o hodně víc.... :old9: :old9: :old9:
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Presiel som demo a je to podla mna uplne zbytocne pokracovanie :( boli na to docela velke ocakavania a po jom zahrati dema velke sklamanie nic nove okrem par zbrani ktore ma az tak extra nechytili je to az moc v tme, HL2EP1 je ovela lepsi "datadisk" i ked to vlastne datadisk v pravom slova zmysle nieje :) Prvy Fear zaujal mnohymi vecami mal ale velmi lenarny design prostredia a od zaciatku som bol zvedavy co si pre nas autori prichystali ale ked som sa dostal na koniec a zbadal ten beckovy primitivne jednoduchy koniec vyznelo to premna vo velky paradox na zaciatku vo videu sa hra tvarila ako psycho thriller s prvkami hororu a velmi vazne pojata a na konci sa zmeni v sr..ku :( takze som zahral len demo a tym padom premna plna odpada je to len nastavovana kasa s pokusmi o vylakanie hraca, pri deme som sa ani jeden jedinykrat nelakol ani ked sa tam ta baba objavila (uz neviem ci sa vola Alma?)ono v povodnom feare si nato hrac zvykol a uz aj tam na nu kaslal vzdy ju prevadzala rovnaka zvukova znelka ktora mozno zjezila chlpy prve dva razy ale dalej bola nudna a po pravde som si tu malu uz ani nevsimal lebo som vedel ze len co znelka skonci ona sa vypari ako vzdy takze strata casu a pribehu to nic nepridalo skoda mohlo to dopadnut dobre so zaujimavym pribehom ale takto nema clovek moc motivaciu to hrat este ked je to aj nudne
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mayhem(cz) »

hanz píše:
PetoS píše:...bol to nejaky bug hry...
Jojo, těch BUGů tam bude asi o hodně víc.... :old9: :old9: :old9:
Tak jsem taky narazil na pár bugu :sad:
Intel Core i5-3570K +Cooler Master Hyper N520| MB> ASUS P8H77-V LE (bios 1301) |
Corsair Vengeance Black 16GB DDR3 1680 cl9 (9-9-9-24)| GPU>Gigabyte GTX 970 G1 Gaming [LCD> Dell S2740L 27 černý HDD>INTEL SSDSA2M080G2GC, Western Digital Velociraptor 150 GB Hitachi Deskstar P7K500 500GB , Hitachi HDT725025VLAT80 250gb , Transcend SSD340 256GB (systém) Myš>A4T EVO XGame Laser Oscar X750 Brown Fire | KB>A4Tech X7 G800V Programmable Gaming Keyboard CZ> Corsair HX1000 1000W| OS> Windows 10 Home CZ 64bit | case>Thermaltake VH6000BWS Armor
hanz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

Mayhem(cz) píše:
hanz píše: Jojo, těch BUGů tam bude asi o hodně víc.... :old9: :old9: :old9:
Tak jsem taky narazil na pár bugu :sad:
No a já kvůli nim hraju FEAR EP stylem:
hraju -> modráobrazovka -> hardreset -> hraju -> modráobrazovka -> hardreset -> hraju -> modráobrazovka -> hardreset -> ... atd a to pořád dokola (ještě že mám image systémové partition). Hrůza!!! Když by šlo jen o občas vypadávající zvuky a podobné "miniBUGy", tak to neřeším, ale věčné resetování - to je fakt síla.
Skoro ty samé problémy jsem měl při posledním dílu Tomb Raidera. Až po patchi 1.2 byla hra zcela stabilní (do té doby taky záseky, pády, resety)...

Nevyšel už nějaký patch přímo na Extraction Point - ve hře je vidět 1.0 (na FEARa mám ten poslední 1.08 - myslím, že je poslední)?
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mayhem(cz) »

Nevyšel už nějaký patch přímo na Extraction Point - ve hře je vidět 1.0(na FEARa mám ten poslední 1.08 - myslím, že je poslední)?[/quote]

Bohužel ještě né.
Intel Core i5-3570K +Cooler Master Hyper N520| MB> ASUS P8H77-V LE (bios 1301) |
Corsair Vengeance Black 16GB DDR3 1680 cl9 (9-9-9-24)| GPU>Gigabyte GTX 970 G1 Gaming [LCD> Dell S2740L 27 černý HDD>INTEL SSDSA2M080G2GC, Western Digital Velociraptor 150 GB Hitachi Deskstar P7K500 500GB , Hitachi HDT725025VLAT80 250gb , Transcend SSD340 256GB (systém) Myš>A4T EVO XGame Laser Oscar X750 Brown Fire | KB>A4Tech X7 G800V Programmable Gaming Keyboard CZ> Corsair HX1000 1000W| OS> Windows 10 Home CZ 64bit | case>Thermaltake VH6000BWS Armor
Romča
Začátečník
Začátečník

ZASEK - Extraction point

Příspěvek od Romča »

Zdravim. Potreboval bych pomoct, bo jsem se zasekl a nevim jak dal. Vesel jse mz kanalu do valcove misnosti, na dne tam je trochu vody. vede pres to lavka k valci uprostred. Na druhe strane je lavka prerusena a tady uz nevim jak dal. pres to presruseni se nemuzu dostat. Akorat jsem zvladl zzvednout hladinu vody az k tej lavce, ale to je vsechno. Preskocit mi to nejde a z vody na tu lavku taky nevysplham.
Ma neko nejakou radu? dik

Jinak jsem to nainstaloval jak to bylo a jede to absolutne bez chyby a cukani a padani.

//edit: Tak to byla moje neshopnost a ne chyba hry. Stacilo do vody vlezt a na druhe strane v pohode vylezt na zbytek plosiny. zadne skakani, zadny problem.
Jinak konec byl takovynejakyzmateny. Skoro bych se vsadil ze bude aj trojka.
Ale aj tak dik za tip.
Naposledy upravil(a) Romča dne pát 15. pro 2006, 13:53, celkem upraveno 1 x.
Asus CrossHair+AMD Athlon 64 X2 5600+, GF 7900GTX 512MB DDR3, A-Data Vitesta 2x1GB DDR2 800MHz, HDD cca 1TB, Gigabyte Hybrid TV Card, DVD LG SuperMulti,Creative X-Fi, Genius 5.1 Home Theater, 20" LCD NEC 20WGX2, FSC Loox T830, Suzuki Jimny 1.3 16V 4x4, KM Dynax 5D + Sigma 28-300, Sony A100 + sigma 28-70/f4 a navigace SmartMaps 3
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ZASEK - Extraction point

Příspěvek od PetoS »

Romča píše:Zdravim. Potreboval bych pomoct, bo jsem se zasekl a nevim jak dal. Vesel jse mz kanalu do valcove misnosti, na dne tam je trochu vody. vede pres to lavka k valci uprostred. Na druhe strane je lavka prerusena a tady uz nevim jak dal. pres to presruseni se nemuzu dostat. Akorat jsem zvladl zzvednout hladinu vody az k tej lavce, ale to je vsechno. Preskocit mi to nejde a z vody na tu lavku taky nevysplham.
Ma neko nejakou radu? dik

Jinak jsem to nainstaloval jak to bylo a jede to absolutne bez chyby a cukani a padani.
Malo by to byt tak ze proste vo vode doplavas k tej lavke a vyskocis na nu (standardne SPACE). Inak okrem toho jedneho budu zatial aj mne hra slape v pohode.
popo_1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od popo_1 »

Tak mne ide hra uplne v pohode..na ziadny bug som zatial nenarazil.grafika mi pripada lepsia ako vo FEAR a tiez sa mi zda aj hratelnost lepsia...hra mi slape na zostave v podpise:1024x768 CPU setings vsetko na maximum a grafiku mam vsetko na MAX 4xAA a 16x Anizo a hram bez softshadows...aj ked hra mi az tak neseka ked je zaple softs. ale lepsie sa mi hra s viacej obrazkami...u FEAR ma stvalo ze ked som presiel do inej miestnosti alebo sa zmenila scena tak to obcas cuklo...tu to netrha...
CPU:E6300 1,86GHz@3150MHz(450x7),Chladic CPU:AC Freezer 7PRO/GK:nVidia GeForce 7600GT Leadtek //MB:ASUS P5B Deluxe/RAM:2x512MB+2x1GB Corsair 800Mhz/HDD:Seagate 7200.10 250GB SATA2,Hitachi deskstar 160GB PATA,Seagate Baracuda 60GB PATA/DVD-RW:TSST SH-S183A/Case:Thermaltake Swing stribrna,presklena/Zdroj:Fortron Blue Storm II 400W
3DMark 01:32392 bodu 3DMark 03:15282 bodu 3DMark05:6574 bodu, Super PI:2M/32M:45,29s/17m 36s
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“