Seagate 250Gb SATA2 16Mb nejdou na něj win
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Seagate 250Gb SATA2 16Mb nejdou na něj win
Koupil jsem tohodle kámoše přines ho domu zformátoval(Ntfs rychle) kopnul na nej nejaký data a v pohodě.Pak si řikam hodim na něj Win.Smažu všechno(přeunu),odpojím všechny disky dám ho do prvního sata konektoru,při instalaci win rozdělim na 100a 150Gb,na těch 100 davám win až do doyb,než se komp má restartovat,pak když už mám načíst systém z disku to napíše error system load(nebo tak něco).poprví jsem ho zformátoval,když byl propojkou nastavenej na sata1(zapoměl jsem na ni)
Dal jsem spátky systemovej disk,na 250dal data(hlavně filmy) a win dal novy na ten co původně byli(ostatní disky vždy odpojim)Takže po instalaci win jsem připojil diky znovu a u ty 250 mi to nabídlo přehrát automaticky(jako když je na něm autorun).A dělá to po každý po novejch win,když ten disk dam jako novej hardware.
Nevíte čim to je??
Já bych na něj ty wokna docela chtěl mít..
D99K
Dal jsem spátky systemovej disk,na 250dal data(hlavně filmy) a win dal novy na ten co původně byli(ostatní disky vždy odpojim)Takže po instalaci win jsem připojil diky znovu a u ty 250 mi to nabídlo přehrát automaticky(jako když je na něm autorun).A dělá to po každý po novejch win,když ten disk dam jako novej hardware.
Nevíte čim to je??
Já bych na něj ty wokna docela chtěl mít..
D99K
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- wallot
- Středně pokročilý

-
kdybyste to to trosku prosli tak zjistite ze potrebujete pri instalaci widli zmacknout magicke tlacitko F6 a z disketky tomu nasypat ovladace na radic na kterem mate disk (raid neraid to je jedno) obcas se objevi radic na desce co to nevyzaduje (jako treba pridavny na deskach s P965) ale radice primo v chipsetech podporovany nejsou. prece jen WXP jsou tu peknejch par let a ty chispety byly delany az po jejich vydani. proto maj furt desky radic pro disketu a na ata se pece
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ninjin_cz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nemas na mysli spis vyjimatelny zarizeni nez cd?Red Devil píše:A proc se ten disk chová po přidání do kompu,jako cd....???
AMD Ryzen 7 5800X3D + SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 || ASRock X570 Phantom Gaming 4 || G.SKILL 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 || SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20GB
Kingston KC3200 1TB + HP EX900 1TB || Corsair RMx Series RM650x 650W || Fractal Design Meshify C TG || iiyama ProLite XUB2792QSU-B1 27"
Kingston KC3200 1TB + HP EX900 1TB || Corsair RMx Series RM650x 650W || Fractal Design Meshify C TG || iiyama ProLite XUB2792QSU-B1 27"
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- MrFann
- Začátečník

-
podivne
....je to divny, ale kdyz jsem disk zformatoval v Partition Magicu tak hle system se da nainstalovat bez problemu. To formatovani ve spravci disku je nejake divne...hm a jeste divnejsi je, ze i pres instalacku WIN XPSP2 to stale neslo?
i3 6100 4,66GHz 1,35V, Xigmatek Æegir, MSI Z170 Tomahawk, 16GB RAM Micron 3190MHz, PowerColor Red Devil RX 470 4GB
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: podivne
Nee ma offiko houmlesy a ty tam prave nejsem schopnej hodit..MrFann píše:....je to divny, ale kdyz jsem disk zformatoval v Partition Magicu tak hle system se da nainstalovat bez problemu. To formatovani ve spravci disku je nejake divne...hm a jeste divnejsi je, ze i pres instalacku WIN XPSP2 to stale neslo?
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: