Cool and quiet Athlon 3000+

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
sebloeb
Nováček
Nováček

Cool and quiet Athlon 3000+

Příspěvek od sebloeb »

Cau lidi,muzete mi poradit,mam celkem problem :( mam desku MSI K9N4 Ultra s AM2 a procesor Athlon 3000+, pameti DDRII 800MHz. K problemu: nedari se mi rozjet cool nad quiet. V biosu jej mam povoleny,ale nechce se mi nainstalovat novy ovladac na procesor (pomoci live update ani pri prime instalaci). Muzete mi poradit,jak mam postupovat????nesetkali jste se s tim uz?
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Odinstaloval jsi stary ovladac? napred jej musis odinstalovat a teprve pote muzes spustit novou instalaci
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
sebloeb
Nováček
Nováček

Oprava:problem ve větráčku

Příspěvek od sebloeb »

ehm,takze dalsi chyba...prisel sem na jadro problemu. Procesor se podtaktovava podle potreby az do 1GHz,ale vetrak nezmensi pocet otacek. stale toci neco malo nad 3000. ve skrini je vsechno dobre zapojene...
scream
Začátečník
Začátečník

Re: Oprava:problem ve větráčku

Příspěvek od scream »

sebloeb píše:ehm,takze dalsi chyba...prisel sem na jadro problemu. Procesor se podtaktovava podle potreby az do 1GHz,ale vetrak nezmensi pocet otacek. stale toci neco malo nad 3000. ve skrini je vsechno dobre zapojene...
musis mat dosku a vetrak ktory podporuje zmenunotacok ventilatora
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Presne tak, musis menit napeti, ktere de do toho vetracku. To muzes delat bud pomoci nejakeho ovladaciho panelu, mit vertak, ktery ma automatickou upravu otacek dle teploty anebo regulaci pres desku
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“