Výběr NB Inspiron 6400 nebo jiný?

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
xjurcice
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Výběr NB Inspiron 6400 nebo jiný?

Příspěvek od xjurcice »

Chtěl bych požádat o malé schválení mojí vybrané konfigurace. PC bude využito jako mobilní, bez sítě, na práci v CADech, tabulky, filmy, občas UT2004.
Konfigurace: vycházel jsem z Dell Indpiron 6400 - Medium. Nyní vylepšení: Duo procesor T2250 1,73GHz s 533MHz FSB,
1GB RAM na 533MHz, jako 1x 1GB
ATI X1400 256MB
120GB disk na 5400 RPM
9-ti článková batt.
a záruka na 3 roky NBD = 33.439kč

Co mimochodem znamená ta záruka NBD nevíte?
Každopádně jestli máte nápad na jiný, levnější, stejně výkonný a kvalitní stroj, sem s vašimi nápady...

Diky moc lidi... Smile
Naposledy upravil(a) xjurcice dne stř 29. lis 2006, 20:19, celkem upraveno 1 x.
C2D E6750, 2048MB DDR2 800MHz A-DATA , Asus EN8600GT 256MB, Caviar SE16 / 500GB, MB - ASUS P5K
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

NBD je myslím Next bussiness day tj. když se ti to v záruce poláme tak by ti hned další pracovní den měli přivést náhradu. Jinak myslím, že tvůj výběr je docela dobrý, přece jenom pokud to chceš spíš na cesty je nějaká GF Go 7600 zbytečná přítěž :) .
Jo a změna nadpisu.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
kvoco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kvoco »

AMD Ryzen 7 7800X3D+ARCTIC Liquid Freezer II 360, ASUS ROG STRIX B650E-E, Kingston FURY 64GB 6000 MHz CL36, XFX MERC 310 Radeon RX 7900XTX, KINGSTON KC3000 NVMe 2TB + Samsung 970 EVO 500GB + KINGSTON SATA 480GB, Fractal Meshify 2, EVGA 1000W GQ, GIGABYTE AORUS FI32Q
xjurcice
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xjurcice »

No... ta vypadá velice zajímavě, ale já tam nechci ten lesklej displej, takže budu muset zůstat u tohohle typu.

není možno tento NB někde vydět v reálu? V nějakém Dell centru?
C2D E6750, 2048MB DDR2 800MHz A-DATA , Asus EN8600GT 256MB, Caviar SE16 / 500GB, MB - ASUS P5K
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

Dobry den, chtel bych se zeptat jestli je nejaky zasadni vykonostni rozdil a rozdil ve spotrebe Core Duo T2050 a T2400, da se na tom celkem zasadne usetrit. Dekuji
55
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 55 »

xjurcice : doporucuju delat objednavku telefonicky kde si muzes na notebooku nastavit i to co neni ve webovem obchode...
jinak na vetsinu otazek najdes odpoved zde http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=34212
xjurcice
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xjurcice »

Dik, toto forum sleduji. Ale na tuto otazku se mi tam nedostalo nej odpovedi. Co napriklad muzu nakonfigurovat navic oproti netupres ten telefon?

A nevis, jestli ten monitor, kde nemaj napsano True life je matny, nebo leskly? Me prijde, ze kazdy na tom foru si objednal ten s tim True life a tak mi vsichni rikaj, ze je to leskly monitor tez. Ale ja potrebuju matny, na praci venku a na terase baraku... diky
55
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 55 »

xjurcice píše:Dik, toto forum sleduji. Ale na tuto otazku se mi tam nedostalo nej odpovedi. Co napriklad muzu nakonfigurovat navic oproti netupres ten telefon?

A nevis, jestli ten monitor, kde nemaj napsano True life je matny, nebo leskly? Me prijde, ze kazdy na tom foru si objednal ten s tim True life a tak mi vsichni rikaj, ze je to leskly monitor tez. Ale ja potrebuju matny, na praci venku a na terase baraku... diky
Ja sam sem si inspiron jeste neporidil, ale na novej rok se na nej chystam. Co jsem se docel, tak po telefonu (zalezi i na cloveku co ma zrovna sluzbu) lze napriklad objednat Core 2 Duo oproti starsimu Core Duo pak napriklad ramky misto 533MHz muzes mit 667MHz atd... slysel jsem i o nejake lepsi wifi karte apod...

Jinak ""TrueLife"" je ten LESKLY display (tusim 200.- +) taky si nejspis poridim ten matny, ty odlesky by se mi asi nelibili :/ ale, zas sem slysel ze leskly ma lepsi podani barev.
xjurcice
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xjurcice »

Podani barev lepsi je, ale leskne se to celkem dost, mel jsem Acera, a to bylo spatny. Budu s tim venku, takze matna u me vytezi. Jinak ta konfigurace, co rikas, to muzes v klidu udelat na tom netu, tam tohle vsechno je. nejspis ho koupim tez az po vanocich, snad malinko zlevni. Tolik nespecham. Ted jsem to dost detailne zkoumal, a musim rict, ze sluzby Dellu jsou uzasny. Domluvil jsem si, ze me vezmou do predvadeci mistnosti, tam mi je ukazou. Tam se mimo jine ujistim, o tom displeji, a jestli mit, nebo nemit kocene viko (celkem se mi libilo, ale o kvalite pochybuju). Uz se na nej tesim.
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“