Slabý zvuk z mikrofonu

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
krugee
Nováček
Nováček

Slabý zvuk z mikrofonu

Příspěvek od krugee »

Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá podobný problém , případně ,jak se dá odtranit . mám nový mikrofon

Kód: Vybrat vše

http://pc.nej-ceny.cz/30465/manta-mikrofon-nailcrophone-32ohmu-58db-2db.html
Dříve jsem měl i sluchátka s mikrofonem genius a u obouch mám problém , že když volám přez skype , tak mě jde trašně špatně slyšet a to mám mic. až u pusy.Zkoušel jsem to i na záznam zvuku ,ale taky je to strašně slabě potichu .Všechno mám zesílené na max .Má na to nějaký podíl zvuková karta ?...Díky za odpoveďi. :?
Závit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Závit »

Vyzkousej:
Ovladaci panely -> Zvuky a zvukova zarizeni -> Hlas -> Test zarizeni

obcas to pomuze...

BTW mel jsem podobny problem, ale to byl jiny priklad - dynamicky mikrofon a integrovana zvukovka... bez predzesilovace... a zjistil jsem, ze kdyz do celniho panelu zapojim mikrofon a sluchatka, tak to de, v zadnym jinym pripade... nezapojit sluchatka, strcit to dozadu apod... proste nic.. jen tak jak jsem rikal :-D :-D
george5545
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od george5545 »

Zapni si v nastavení zesílení microfonu najdeš to různě podle toho jakou máš zvukovku. Často označované jako +20dB Boost.
HP Pavilion dv3600ec 13.3"LED T6400 3GB 320GB 9300M GS 512MB,DO,HDMI,eSata.Logitech V550 nano. HP 6735s Sempron SI40 2GHz, 2x1GB DDR2 800MHz, 250GB Sata Samsung HM250JI, Optiarc AD-7561S, AMD780G, Ati HD3200.Mirosoft bluetooth notebook mouse 5000.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“