NV FW 93.71 WHQL

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

NV FW 93.71 WHQL

Příspěvek od Shit »

32-bit W2k/XP

Kód: Vybrat vše

ftp://download.nvidia.com/Windows/93.71/93.71_forceware_winxp2k_international_whql.exe

64-bit WXP x64

Kód: Vybrat vše

ftp://download.nvidia.com/Windows/93.71/93.71_forceware_winxp64_international_whql.exe
kanec karel
Nováček
Nováček

Příspěvek od kanec karel »

Poradí mi někdo, jestli tuhle verzi ovladačů (nebo nějakou novější ?) 32-bit W2k/XP
kód:
ftp://download.nvidia.com/Windows/93.71 ... l_whql.exe můžu nainstalovat pro graf.kartu nVIDIA GeForceGo 7300 a jakým postupem? Mám notebook ASUS A6Km a ještě jsem to nikdy nedělal a bez nápovědy to nezvládnu - DÍKY ZA RADY !!!
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

kanec karel píše:Poradí mi někdo, jestli tuhle verzi ovladačů (nebo nějakou novější ?) 32-bit W2k/XP...
můžu nainstalovat pro graf.kartu nVIDIA GeForceGo 7300 a jakým postupem...
kukk sem Ovladace pre notebook s VGA NVIDIA
kanec karel
Nováček
Nováček

Díky, postup je mi jasný a ta verze ovladačů 93.71 je správná pro nVIDIA GeForceGo 7300, nebo je nějaká novější ??? (nejsem si jistý,vybíral jsem to sám) DÍKY !
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

kanec karel píše:Díky, postup je mi jasný a ta verze ovladačů 93.71 je správná pro nVIDIA GeForceGo 7300, nebo je nějaká novější ??? (nejsem si jistý,vybíral jsem to sám) DÍKY !
no naj ovladace si musis vybrat sam skus neiake modifikovat a otestovat na NB halvne v 3D markoch a ten ktory ti da najviac bodov bude vytaz :-D
kanec karel
Nováček
Nováček

Díky, ale přece jenom bych potřeboval poradit, který ovladač mám zvolit pro graf.kartu nVIDIA GeForceGo 7300 - notebook ASUS A6Km. DÍKY !
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

kanec karel píše:Díky, ale přece jenom bych potřeboval poradit, který ovladač mám zvolit pro graf.kartu nVIDIA GeForceGo 7300 - notebook ASUS A6Km. DÍKY !
hmm takhle som linej ti to hladat ale skus najst niake testi NB
alebo je tuna fore niekde theard o NB skus tam sa poopitat od vlastnikov NB ze aka verzia je naj
PS: nie som si isty ale ked bude ovladac na 7300GT super tak by to malo slapat fvpoho aj na GO7300 asi... :oops:
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

co znamená to,že tyto ovladače nejsou FM Approved?

/nějak podezřele dlouho mi na tento dotaz nikdo neodpověděl.Že by nikdo nevěděl?
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“