Polepším si při přechodu z SB Live! 5.1 na Audigy SE?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
JaG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Polepším si při přechodu z SB Live! 5.1 na Audigy SE?

Příspěvek od JaG »

Mám doma starou dobrou SB Live! 5.1 a chtěl bych zakoupit SB Audigy SE. Jde mi hlavně o to, že na tuto kartu se stále dělají nové ovladače, kdežto na SB Live! jsou poslední ovladače tuším z roku 2003 a třeba v nových hrách jako je GTA San Andreas mi s ní vypadává zvuk a to i po patchi 1.01. Takže si myslím, že bych s Audigy neměl mít problémy co se týká kompatibility v nových hrách. Co vy na to? Vyplatí se investovat těch 600,-?
Intel Core 2 Duo 6600 2.4GHz, ASUS P5VD2-MX/FW/SATA2 sk.775/1066, 3 GB DDR2 Kingstom, ASUS 7600 GT SILENT 256 MB DDR 3, Audigy SE, Seagate 80GB SATA, LCD BenQ FP 93G 19" 6ms, LG GSA-H12N, Windows Vista Home Premium 32bit, 10240/2048 kb/s NETBOX.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Řekl bych, že ne. GTA-SA má problém s hodně zvukovkama. Zkus radši někde sehnat bazarovou Audigy 4, nebo Audigy 2 -> to už má smysl.
Tom KQT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom KQT »

Možná si polepšíš, to s neexistujícími novými ovladači pro SB Life je krutá pravda (a ty poslední jsou dokonce ještě starší než 2003), ale jak už bylo řečeno - kontrétně ve hře GTA:SA jsou problémy se zvukem dost pověstné, takže tam ti to zřejmě nepomůže.
Gizmo_CZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gizmo_CZ »

No nevím, já v té hře problémy se zvukem vůbec neměl???
A to mám SB 5.1 Live! model: (SB0100)

S ovladači LiveDrvUni-Pack(ENG) verze 1.10.22
Tom KQT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom KQT »

Gizmo_CZ píše:No nevím, já v té hře problémy se zvukem vůbec neměl???
A to mám SB 5.1 Live! model: (SB0100)

S ovladači LiveDrvUni-Pack(ENG) verze 1.10.22
Já taky v té hře problémy se zvukem nemám. Teda pokud úplně vypnu HW akceleraci v dxsetup :wink: A to potom zas nejde dělat téměr nic jiného.
A tohle (jak vím z diskuzí kde jsem hledal řešení tohoto problému) není věcí jen SB Life, týká se to docela "náhodně" různých karet (a to ještě i tak že někomu to blbne a jinému s úplně tou samou kartou ne).

Ale abychom nezabíhali do offtopicu - znovu opakuji pro JaGa podstatnou informaci - je možné že problémy v GTA tím nevyřešíš.
Niko1ajev
Začátečník
Začátečník

Audigy SE

Příspěvek od Niko1ajev »

rek bych ze si polepsis 24bit zvuk, EAX 3... nektery hry s ni maji prej problemi ale ja osobne sem se s nimi nikdy nesetkal
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“