Aha to je zajimavy problem ... nic takoveho se mi nedelo, ani pri FSB 450 (a testoval jsem to hodne obsahle). Uvidime co prinese F7.Njuska píše:Vadi mi protoze ze se prave obcas deje to, ze BIOS se prenastavi, jak chce! Pocitac mam naprosto stabilni (x testu), jedu na FSB 400MHz x8, ale semtam se treba pri normalnim restartu pocitac vypne zapne-vypne-zapne a nabootuje mi, ze se nektere hodnoty prenastavi jinak (kupodivu ne napeti, FSB, nebo nasobic), ale treba podpora USB mysi pro zapinani PC... ktera mi tu pak modrocervene sviti celou noc i pri vypnutem PC... Tenhle problem pry bude resit F7, ale do te doby bych DUAL proste rad vypnul.Onion píše:Proc ti proboha vadi DualBIOS? imho je to naprosto genialni zalezitost, uz nekolikrat me zachranil od vyndavani baterky Jeste se mi nestalo, ze by bootoval do jineho biosu nez toho, ktery prave "chci" - resp. az do chvile kdy ma primarni bios stabilni hodnoty tak bootuje z nej, ale kdyz mu tam nastavim prilis nestabilni hodnotu (a nasledne to s ni spadne), tak nahodi druhy bios. Potom staci PC uplne vypnout a pak znova zapnout a uz jede zase na primarnim.
Ale mozna mam stesti, ze mi to takhle funguje
Co se tyce EIST/C1E tak je treba v power managementu zvolit prenosny pocitac misto stolniho
- Co se tyka EIST/C1E, tak samozrejme vim, ze musis mit zvolen profil ve windows (dokonce krom "notebooku" muzes mit jeste profil "minimalni spotreba"). Jenze pokud neni nasobic a CPU na defaultu, tak se nic nemeni (pripadne jen U, pokud ho das na default - coz ale zrovna neni idealni).
- je fakt, ze EIST jsem zkousel na defaultnich frekvencich a napetich