TV karta pro Notebook

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Sattero
Začátečník
Začátečník

TV karta pro Notebook

Příspěvek od Sattero »

Ahoj! Ani po důkladném hledání na tomto fóru jsem nenašel nic, co by mě pomohlo s výběrem TV karty pro NB a speciálně na USB (kvůli přenositelnosti i na normální PC). Hlavnímy paramatry jsou: Analogový i digitální příjem, FM rádio není podmínkou, HDTV výhodou, ale hlavně kvalitní obraz a slušná kvalita nahrávání, člověk to jednou za čas využije... Cena kolem 2500 s DPH (orientačně)

Prošel jsem už páru karet, ale zatím nevim vůbec nic a sem z toho jelen, takže prosím o radu :)
http://pinnacle.mironet.cz/pinnacle-pct ... b+dp71737/
http://pinnacle.mironet.cz/itec-mobitv- ... 0-+dp72220
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=K ... RHYBRIDUSB
http://www.petra.cz/DetailPage.asp?DPG=27227

Prosím o radu nebo jiný návrh! Prosím :)
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

To nikdo neví nebo neodpoví?
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Mno mě by to taky docela zajímalo akorát bych se chtěl ještě zeptat jestli se dá koupit TV-tuner k NTB s výstupem na s-video protože muj NTB tímto výstupem nedisponuje tudiz ho nemohu pripojit k TV.
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Do noťasů se používají takzvané "klíčenky". To jsou tunery velké, asi jako palec. Dle reklamních sloganů umí údajně všechno. To je samozřejmě diskutabilní.
Já osobně nemám ke "klíčenkám" zrovna kladný vztah. Osobně bych "klíčenku" nikomu do počítače necpal. Ani na jeho vlastní žádost - kdo to má pak štelovat a zprovozňovat defacto nesprovoznitelné.
Klíčenka je opravdu z nouze.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

Patton píše:Do noťasů se používají takzvané "klíčenky". To jsou tunery velké, asi jako palec. Dle reklamních sloganů umí údajně všechno. To je samozřejmě diskutabilní.
Já osobně nemám ke "klíčenkám" zrovna kladný vztah. Osobně bych "klíčenku" nikomu do počítače necpal. Ani na jeho vlastní žádost - kdo to má pak štelovat a zprovozňovat defacto nesprovoznitelné.
Klíčenka je opravdu z nouze.
No kdysi možná, ale dnes se vše zmenšuje a zrychluje, takže bych se toho ani nebál. Bohužel tvoje reakce je trochu mimo, protože si nenavrh žádné jiné řešení a ani jsi nic nedoporučil.
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

No kdysi možná, ale dnes se vše zmenšuje a zrychluje, takže bych se toho ani nebál.
No, když myslíš......
S doporučením to je ošemetné. Mohu ti pouze doporučit výrobce, v tomto pořadí: Hauppauge, Leadtek, a pak už je to jedno. Jestli u těch prvních dvou renomovaných nenajdeš klíčenky, tak věř, že to má svůj důvod.
Apropó: proč myslíš, že se sem do tohoto postu s radami nikdo nehrne?
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

Patton píše: No, když myslíš......
S doporučením to je ošemetné. Mohu ti pouze doporučit výrobce, v tomto pořadí: Hauppauge, Leadtek, a pak už je to jedno. Jestli u těch prvních dvou renomovaných nenajdeš klíčenky, tak věř, že to má svůj důvod.
Apropó: proč myslíš, že se sem do tohoto postu s radami nikdo nehrne?
Ono spíš nikdo neví. Hauppagen sem nedávno viděl "kíčenku", ale nemohu ji najít v českých shopech. Leadtek dělá roky jednu a tu samou kartu v různých variacích (sám jsem měl 2, ale ne do NB). Pinnacle není si myslim špatná značka...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“