Nejdou přehrávat audio cd!!

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
rakab
Začátečník
Začátečník

Nejdou přehrávat audio cd!!

Příspěvek od rakab »

Nazdarek mám problém s hudebními cd teď po delší době jsem si chtěl k práci pustit cdéčko a ono nic Sad Ani winamp a ani mediaplayer v tom mi to hodí hlašku coode1197 není spojení se serverem atd. blablabla.Widle mi chodej dobře proto nechci přeinstalovávat system a cd nehraje ani na jedne z mechanik prostě na formát *.cda zareaguje tak že nepřehraje nic.Mp3 na cd chodí v pořádku čím to může být?Vir ani spyware nemám.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

zkus otevřít bednu, jestli nemáš jen vypadlej kablík od mechaniky. Jinak ve Winampu vypni načítání informací o albech.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
rakab
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rakab »

Tak Bsplayer mi to přehraje ale winamp a wmp ani ťuk.Audio kabel na zakladní desce připojenej mám.Wmp napíše že soubor nejde přehrát a winamp uplně spadne.Zajímá mě to a chtěl bych tento problém nějak odstranit bez reinstalace i když mi to přes Bsplayer běhá prostě je to výzva.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“