Problém s midi
Moderátor: CageJ
- mirďa 2
- Začátečník

-
Problém s midi
Zdravím !Mám problémek s přehráváním midi s použitím Yamaha SoftSynthesizeru S-YXG50 pro XP na notebooku s procesorem AMD Turion 64X2,zvuk s tímto softíkem vynechává,spíše otázka polyfonie,ztrácí se nástroje,můžete prosím poradit,co to může způsobovat nebo dá li se to vyřešit ?Můžou to dělat ovladače?Zvukovka Realtec HD .Dík za každou radu a zkušenost.
ASUS A6T-AP017 15.4WXGA, TurionIITL52, nV7600, 1024DDRII, 120HDD, DVDSupM
- crashPC
- Mírně pokročilý

- mirďa 2
- Začátečník

-
- crashPC
- Mírně pokročilý

nenašel sem nikdy lepší. nezajmalo mě to moc ale odjakživa se mi yamaha kvalitou zamlouvala ale žádnýho jinýho sem si nevšiml (právě protože se o to nezajmám). jestli na něco nabrnknu tak tě budu informovat 
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- mirďa 2
- Začátečník

-
To právě nevím,klukům co mají intel to prý jede,ale nevím jakou mají zvukovku,možná to dělá i procesor AMD,možná to že má paměťový řadič na procesoru a intel zvlášť,možná zvukovka,já na to fakt nemůžu přijít,midi mapper,ani GS wavetable SW synth to nedělají,jenže ten zvuk midi nemá srovnání.Jsem z toho jelen,vyzkoušel bych nějaký jiný soft,jenže žádný nemůžu najít.crashPC píše:nenašel sem nikdy lepší. nezajmalo mě to moc ale odjakživa se mi yamaha kvalitou zamlouvala ale žádnýho jinýho sem si nevšiml (právě protože se o to nezajmám). jestli na něco nabrnknu tak tě budu informovat
ASUS A6T-AP017 15.4WXGA, TurionIITL52, nV7600, 1024DDRII, 120HDD, DVDSupM