mATX Asus K8M800 problem
Moderátor: Eddward
- Dev1
- Nováček

-
mATX Asus K8M800 problem
Dal som si do tejto dosky nove ramky (Corsair 2x 1gb 400mhz twinx) zapol som pc , siel do biosu , dal automaticke casovanie a delicku som dal 200mhz , fsb bolo na 250. Resetol som pc, win logo zaplo, zrazu resetlo cierna obrazovka tak som myslel ze som to prehnal. Resetol som pc , nenabehol tak som resetol bios. Zapnem pc a nic, tak som vybral baterku a vypol pc s elektriny. Vratim a nic. Vybral som ramky, dal ine nic. Potom pocuvam ze nebezia disky, odpojil som ich od dosky zapol pc a rozbehli sa lenze ked som ich zapojil spat do dosky tak sa nerozbehli. Obavam sa ze som dakym spobosom odpalil dosku ale fakt nechapem ako
neviete co moze byt za problem?
Naposledy upravil(a) Dev1 dne úte 19. pro 2006, 23:18, celkem upraveno 1 x.
- Evilko
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
skus toto odpoj disky uplne aj odzdroja vytiahni jednu pamet a nechaj tam len jednu resetni bios tak ze odpojis od zdroja kabel a mozes pri tom vytiahnut aj baterku takto to mam popisane trebars ja v manuali od me ASUSky(KT800Pro):)ked ho resetnes skus ci to ide inak skontroluj ci mas dobre zastrcenu AGP kartu(za predpokladu ze nepouzivas integrovanu grafiku) este mozes skusit drzat insert pri spusteni neviem ci to na tychto doskach funguje ale skusit to mozes