Problém s drivery na MSI BlueTooth 6967

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
R35P3CT
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém s drivery na MSI BlueTooth 6967

Příspěvek od R35P3CT »

Takhle vypadá ten adaptér Obrázek.

Jádro problému tkví v tom, že když se pokusím nainstalovat toto BT, Microsoft si tam hází svý pitomý ovladače, nějaký MS BT enumerator, nebo co a ty mají asi nějaká konflikt s tím BT, takže se vždy při bootování zasekne počítač na černý obrazovce asi dvě minuty a pak normálně systém naběhne. A nevěřili byste i BT funguje, připojení, posílání souborů, prostě vše. Tudíž mě mrzí jen ta dlouhá čekací doba na začátku, měli byste někdo řešení a jaké, prosím? Děkuju
R35P3CT
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

konfigurace

Příspěvek od R35P3CT »

Jo a mám - Windows XP SP 2 a nový ovladače od MSI nepomohly, pořád se to spolu hádá, to jsem tam měl verzi přímo pro SP2, ta ale nefungovala, resp. ano, ale ta doba, než to naběhne. Mám takové polovičaté řešení k tomu. Stačí dát před vypnutím počítače zakázat Bt device a pak je start plynulý, po startu zas dát povolit a BT běží. Tadle obezlička je ale dost nevyhovující a byl bych pro, kdyby to šlo automaticky. THX
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

pokud win, tad ovladače pro sp2 jsou jen asi dva mylý soubory.Ten původní soft nelze použít. Odinstaluj ho, použíj jen ovladače, základní sw už je v os, ten wildcomm tam nedávej.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

R35P3CT píše:.....

Kód: Vybrat vše

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=83358
:wink:
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“