chladenie na Toshiba Satellite M100

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
g-m.name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

chladenie na Toshiba Satellite M100

Příspěvek od g-m.name »

pred sviatkami som si poriadil tuto masinku:

http://eu.computers.toshiba-europe.com/ ... _ID=118644

velke starosti mi vsak robi chladenie. notebookov som uz vystriedal niekolko a je mi jasne, ze s x1400 to asi prilis chladne zostavat nebude, no toshiba ma celkom podareny softik na regulaciu spotreby a pod. bohuzial ani pri vsemoznych kombinaciach podtaktovania ci uz cpu al. vga sa mi nepodarilo docielit to, aby sa ventilator zabezpecujuci chladenie nezapinal a nevypinal v 20 sekundovych intervaloch. na napajani sa to da poriesit tak, ze sa priradi max. vykon procesora aj grafickej karty a vetrak ide neustale. sice to nie je najtichsie, ale nevadi to. akonahle to ale zhodim z napajania, bez ohladu na nastavenia vetrak sa kazdych cca 20 sekund zapne, ide 5-6 sekund a vypne. a stale dokola. ono je to sice pekne, ze sa to snazi chladit ani to nepovazujem za chybu, ale po 20 minutach to zacne pekne liezt na nervy.

nemate niekto obdobny model, neviete poradit ako tento fan regulovat, pripadne ponechat stale na plne otacky? dakujem...
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Mno já bych to asi spíše viděl na tu chybu.. pokud to dělá v přesných intervalech pořád... A jak je to po odpojení v zátěži?
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“