Video chat na icq

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
pajlot
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Video chat na icq

Příspěvek od pajlot »

Ahoj.
Mam kameru Logitech QuickCam Communicate STX a kdyz chci video chat, tak mi to nejde. Kamera normalne funguje, v softwaru od Logitechu se obraz zobrazi bez problemu. Kdyz chci video chat, tak je problem, ke spojeni dojde, dokonce sam sebe v oknu icq vidim, ale jenom behem spojovani, jakmile dojde ke spojeni, tak obraz zmizi, je tam akorat prazdne misto. Nevim, kde je problem, na kamere je kontrolka zapnuti a ta sama pri spojeni zhasne, takze kamera se asi vypne...
Nevite jak to vyresit? Mam nejnovejsi ovladace z internetu...
Dik
NB:Dell Studio XPS 16,Vista Home Premium
PC:Intel Pentium D 930;Asus P5WD2 PREMIUM;DIMM DDR2 2048MB 800MHz 2x;VGA HD 4850 512MB;1.5TB+300GB SATAII;DVD±RW/RAM DL8 LightScribe;Chieftec MidT 400W;PHILIPS19";Logitech MX620;Umax OFFICE;Win7 Ultimate
pajlot
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajlot »

Take jsem zjistil, ze pres icq funguje jenom zvuk, obraz proste nebezi, je tam prazdne okno. Pres msn funguje vse v poradku...
Nevite nekdo, proc mi nejede obraz v icq?
PC:Intel Pentium D 930;Asus P5WD2 PREMIUM;DIMM DDR2 2048MB 800MHz 2x;VGA HD 4850 512MB;1.5TB+300GB SATAII;DVD±RW/RAM DL8 LightScribe;Chieftec MidT 400W;PHILIPS19";Logitech MX620;Umax OFFICE;Win7 Ultimate
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Ten samy problem... Pro videohovor je proste Skype. Nekde sem to cetl na nejakem webu. Nekomu to hold maka nekomu ne... (jinak tez mam logitech) takze budto ICQ 6, nebo skype... Jinak to nevidim... Ovladacema to nebude, aspon u me... :roll:
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

No a ten ICQ6 neviete, kedy by mal byt vydany?
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

van Bellen píše:No a ten ICQ6 neviete, kedy by mal byt vydany?
Je uz na www.icq.com nejaka preview verze... Skus ji!! (Musis mit xp a SP 2 :twisted: ) No a jinak se na netu uz objevila plna... Tak nevim jestli jim to nekdo ukrad nebo co. Mam ji v PC, ale jelikoz nemam SP2 tak nevim jak je na tom s funkcnosti... (nemam ji nainstalovanou :oops: :cry: :-D )
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

lenze ta preview verzia funguje len na pozvanku...a kde si nasiel tu plnu verziu?
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

van Bellen píše:lenze ta preview verzia funguje len na pozvanku...a kde si nasiel tu plnu verziu?
Na interneru :lol: :lol: Poreseno po SZ
pajlot
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajlot »

Uz mi to jede, nevim cim to je, ale jede to... Je pravda, ze jsem reinstaloval cely system. Spise by me zajimalo, jestli se to da nejak ovlivnit....
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

pajlot píše:Uz mi to jede, nevim cim to je, ale jede to... Je pravda, ze jsem reinstaloval cely system. Spise by me zajimalo, jestli se to da nejak ovlivnit....
Mam takej pocit ze asi ne... Nekomu jede nekomu ne... Icq je delany na chat, na video je nedodelany...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“