Silver flame by Níca

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Porad ta case este neni zmrsena... Kdyz se do toho pustis a poradne ji dodelas, tak si myslim ze by to mohlo byt good!
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

X-Spidy-X píše:Porad ta case este neni zmrsena... Kdyz se do toho pustis a poradne ji dodelas, tak si myslim ze by to mohlo byt good!
jj taky si myslim ale me prijde new bedna za tri tydny.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Tak tohle je opravdu STRAŠNÝ. To si snad děláš srandu že jsi to vůbec zveřejnil. Udělat v case dvě obvyklý okýnka, podsvítit a přidat fan, to opravdu dělá doma kdejaký děcko. Opravdu - máš se zač stydět. Snad aspoň tu novou case nezkoníš.
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

Zdendo, vis jak vypadal muj prvni? (jestli ne, tak nehledat -.-)
Jinak, já si raději počkám...
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Já chápu že se musí každej na něčem naučit a něco zkazit (i já jsem se musel na Blue Windu moc učit), takže moc dobře vím že poprvé je výsledek většinou strašný. Ale v posledním roce se začala úroveň modů tady na fóru konečně aspoň trochu zvyšovat, a pak tu zase člověk najde takovejhle paskvil :(
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

ZdenekSveda píše:Já chápu že se musí každej na něčem naučit a něco zkazit (i já jsem se musel na Blue Windu moc učit), takže moc dobře vím že poprvé je výsledek většinou strašný. Ale v posledním roce se začala úroveň modů tady na fóru konečně aspoň trochu zvyšovat, a pak tu zase člověk najde takovejhle paskvil :(
Jezis tak ho trochu nechte... Kazdej snad zacina na cerny a modry... Uvidime jak se ukaze s tou druhou bednou.

Btw kdyz to sem hodis uz na zacatku, spousta lidi ti treba bude i radit nez kdyz sem hodis vysledek a bud :down: nebo :up: .... :wink:
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

2 bubanek : Třeba můj první mód teďka probíhá....(Rouge Narcissus) :wink:.......doufám, že to taky není hrůza. Neříkám, že je nejlepší nebo že jsem tam nic nezkazil (pak samozřejmě opraveno) :P , hodně jsem se toho naučil a hodně se toho ještě učit mám.......
Ale tenhle mód je oproti tomu mýmu o dost horší......(tím se nechci chválit, ale pouze si to myslím)

Takže už k "módu". Uvozovky jsem tam dal proto, protože se tomu tak zatím skoro říct nedá.......Tohle by udělal i můj 7-mi letej bratranec, kdybych mu řekl jak chtit přímou brusku..........
Když si myslíš, že to bude lepší, tak jsi měl počkat a dát sem až něco, s čím by ses neztrpnil.........(toť můj názor)
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
ScH0ll_kIll3r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ScH0ll_kIll3r »

souhlasim s X-Spidy-X

tu case este nedomrsil takze kdyz hafoo zamaka tak ztoho udela peknej mod
AMD Ryzen 7 5800X | MSI B450 TOMAHAWK | GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC 8GB | HyperX Predator RGB 32GB (4x8GB) DDR4 3200
bezmozek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bezmozek »

Nica píše:... ale me prijde new bedna za tri tydny.
No radši zkus zapracovat na tomhle, takovej tréning ať to příště dopadne líp :wink:
ZdenekSveda píše:...se začala úroveň modů tady na fóru konečně aspoň trochu zvyšovat, a pak tu zase člověk najde takovejhle paskvil :(
Každej nějak začíná, tak ho snad nemusíš hned zm*dat jak sirotu :cry:

CPU:C2D E6400@2666Mhz/Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P5WDG2 Pro/HR-05 & HR-05 SLI
RAM:2x1024 DDR2 800MHz HDD: WD 2000JB/Acutake DarkDisc GK: Asus HD4670/HR-03 Rev.A
A Teď si frčim na PC2: Biostar M7VIP, 2x512MB Ram a 3dfx Voodoo 5500AGP
http://bezmozek.webpark.cz/3dfx/
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

Alan Wake píše:Ale tenhle mód je oproti tomu mýmu o dost horší......(tím se nechci chválit, ale pouze si to myslím)
vis co znamena myslet? ;) ( nechci nikoho urazit, ale asi to vyzni divne)
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

2 Bubikk : Co? :? :P ........ Ty si to snad nemyslíš?

Jak tady psal bezmozek : "Každej nějak začíná...". Někomu se to třeba podaří jak chce, ale jinýmu třeba zase ne. Tady jde hlavně o to mít s tím nějaký zkušenosti, když člověk neví do čeho de, tak je to hold težký. Jo, a ještě je důležitý mít nějakej plán (nákres, popř. návrh) a né, aby jsi tam udělal co jsi někde viděl a co se ti líbí!! Tím myslím třeba ty plameny. Pokud ti nebudou ladit ke zbytku case, tak bych je tam nedál, ale je to samozřejmě na tobě.....já ti do ničeho kecat nechci.
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

bezmozek píše: Každej nějak začíná, tak ho snad nemusíš hned zm*dat jak sirotu :cry:
Ano, každý nějak začíná. A většina těch co tu teď zveřejnili své mody jsou začátky kladné. Ovšem pak se tu objeví tento """mod""" a člověk si hned říká čím to že někdo vůbec ještě ukazuje úpravy které frčely před dvěma lety, tedy pouze úprava oken.
A jak jsi si jistě všiml z ostatních postů, tento názor sdílí vlastně všichni. Přece jen se styl modů už trochu pohnul kupředu a tyhle nejjednodužší úpravy patří pouze doma na stůl, ale ne sem. Jinak ale jelikož na tomto casu vlastně nebylo ještě téměř nic uděláno, dalo by se na něm pořádně zapracovat a kompletně přetvořit ke skvělému výsledku.
Věřím že další projekt s tou novou skříní bude na naprosto jiné úrovni, ale i k tomu je třeba snášet zdejší kritiku, aby věděl co napravovat.
A mimochodem i první projekt může vypadat dobře a ne jako tady. Třeba Alanův není sice žádný zázrak, ale prostě na první pokus je to dobré.
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

Já vím že kdyby sem na tom zamakal že by tento case mohl byt dobry ale ja nemam vubec cas ted na to .takze asi na tento case uz upravy nepridou jelikoz si ho dam na chatu takze upravy naky by mohli prijit maximalne na chate kde mam cas,klidek a naradi. :( takze sorry
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No rozhodně doporučuju dělat ještě úpravy na tomhle. Ani ne tak k nějakému úžasnému závěru, ale hlavně k tréninku. Pak když se pustíš do nového casu, tak budeš mít aspo%n spoustu zkušeností a nápadů, čehož jistě využiješ.
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

ZdenekSveda píše:No rozhodně doporučuju dělat ještě úpravy na tomhle. Ani ne tak k nějakému úžasnému závěru, ale hlavně k tréninku. Pak když se pustíš do nového casu, tak budeš mít aspo%n spoustu zkušeností a nápadů, čehož jistě využiješ.
to je jasný ze tam ten tuning na nem udelam ale necham to na chatu tam ta prace nebude odflaknuta tady v panelaku to nemam kde delat takze chta je an to good misto i pracovni plochu takze az budu jezdit na chatu tak to vylepsim. :oops: :roll:
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Na můj vkus by to chtělo trochu popravit(myslel jsem upravit :-D ) jako třeba poskládat nějak rozumně kabely, to podsvícení je podle mne už trochu okoukaný, zkus nějakou jinou barvu a i klidně třeba trochu míň světla, ten předek to okno se mi moc nelíbí(jen můj názor 8-) ) a ty funy bych kdyz uz tak aspon sladil, ikdyz lepsi by asi bylo dat jeden vetsi. Jinak kazdej prvni mod se asi nevyvede tak jak autor ocekava ale to se poddá :-D takže GOOD LUCK v další práci :)
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Takže tenhle týden jsem neměl takřka vůbec čas se dostat na forum, ale teď když jsem to prošel a pročetl, tak se musím smát, ale né té úpravě. Samozřejmě to není ani trochu casemod, je to jen vyřízlé okno a plexi nalepené místo záslepek, což opravdu obdivovali lidé před 3-4lety. Dneska je to úplně mimo, to už koupíš lépe udělanou standard case.

Každopádně se směju spíše tomu, že jsi mi před nedávnem psal na ICQ, že chceš dát svojí úpravu na forum a že na tom budeš dělat, jakmile jsi to sem hodil a zjistil, že asi neuvidíš jiný post než z kritikou, takže začneš najednou tvrdit, že nemáš na to čas, prostory pro úpravy, apod. Příště si tedy rozmysli, jestli ta úprava dosahuje takové kvality a originality, aby jsi jí sem musel postovat. Jinak zde LOCK, aby se dále nerozšiřovalo OT.
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

Zdarec moderi tak sem zkusil neco udelat s tim predkem.
jeste schanim pro predek LCD z PS one ale zatim nemohu sehnat a jeste delam na sviticich nozickach.ted uz anky to foto: :oops:

tak jsem udelal naky ty plameny :oops: :oops:
Obrázek

tak jsem pripravil diry na kitovani.
Obrázek

tady uz 1 cast kitovani
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

jeste sem zkusil udelat lip kabelaz neni to dokonaly ale aspon neco :roll:
Obrázek

to je prozatim vse kdyztak muzete poradit co bych moh udelat. :oops: :oops:
Naposledy upravil(a) Nica dne pon 19. úno 2007, 20:08, celkem upraveno 1 x.
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

Pridáno LOGO. :)
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

:up: já si myslim že oproti minule o dost lepší :) jen když už si kitoval ten předek, tak si mohl vyhodit fdd a zakitovat tu díru po ní, teda pokud ji nepoužíváš (což předpokládám, že v dnešních dobách už skoro nikdo).
Uvidíme co vymyslíš dál, třeba s těma dvěma volnejma 5,25 pozicema by chtělo něco udělat... Kable docela ok, samozřejmě by to šlo i líp, ale hrozný to taky není :), jen nechápu trochu ty katody, proč je máš takhle na očích? akorát to zbytečně oslňuje, přitom máš dost možnosti kam je narvat.. (mezi zdroj a bočnici, koše na mechaniky a bočnici,...)
a ty dvě kolečka u toho okna doteď nechápu jakej maj význam, pokud čistě estetickej tak se mi moc nelíběj, bych to doříznul do obyč. obdélníku, by vypadalo líp :wink:
jinak určitě pokrok správnym směrem a jestly budeš takhle pokračovat dál, tak se máme na co těšit :)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Odpovědět

Zpět na „Projekty“