HP plnena tušom

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Mahel
Nováček
Nováček

HP plnena tušom

Příspěvek od Mahel »

Mam tlaciaren HP Deskjet D1360 a xcem sa spitat ci ma nioekto skusenosti ci sa da naplnit kazeta s ciernou farbou s obicajnym ciernim tusom skolkym. Nemoze to upchat nieco v tlaciarni alebo ta farba viteka priamo s kazety?
Moj sused ma tiez tlaciaren (inu) a tam on dal tuš a tlaci mu to super uz vyse roka da sa to?
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

No, určitě by bylo lepší koupit takovou tu doplňovací sadu. Mám HP DJ 3920, ta sada stojí kolem 600Kč a je na 20 doplnění. Tyhle sady používám už dost dlouho a bez problému.
dildoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dildoo »

Idealni to urcite nebude..Dyz se ti to nezk*rvi hned tak za nejakej cas (čti brzo) určitě...tipoval bych spis tu prvni variantu...ale jestli mas moznost to vyzkoušet na nejaky stary, vyrazeny tiskarne tak to prubni.
Seš sám, já sem taky sama..
Ale já nejsem sám, já tady tak chlastám...
Mahel
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mahel »

Ako zitim ci tu trisku mam na kazete alebo v tlaciarni lebo kebi je v kazete tak to skusim sak ked sa upcha kupim novu kazetu
Tomhais
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomhais »

já jsem o tom taky přemýšlel.Tak jsem si vydražil na aukru za pár korun starou canonku.Teď akorát čekám,kdy mi přijde tiskárna poštou a budu testovat :twisted: pak dám vědět
Můj stařeček:Sempron 2GHz,1Gb RAM,Ge Force FX6200,80Gb HDD,DVD-RW,Bigtower Chieftec CA-01BL-BL-B
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

kolega se setkal s případem, kdy jeden děda refiloval HPéčkový cartridge razítkovací barvou... dokud na tom nepřetžitě tisknul, tak to jelo, ale pak na čas přestal, na cartridgi narostly krápníky a byl konec :roll:
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Tomhais
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomhais »

no-X píše:kolega se setkal s případem, kdy jeden děda refiloval HPéčkový cartridge razítkovací barvou... dokud na tom nepřetžitě tisknul, tak to jelo, ale pak na čas přestal, na cartridgi narostly krápníky a byl konec :roll:
na to se právě chystám,aspoň každej den něco vytisknout.Potřebuju tisk stejně jen černobíle a ty náklady mi za ten risk stojí :twisted:
Můj stařeček:Sempron 2GHz,1Gb RAM,Ge Force FX6200,80Gb HDD,DVD-RW,Bigtower Chieftec CA-01BL-BL-B
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“