Taktit jsem jeste nezkousel, jede totiz jen na pasivku bez heatpipe a chlazenych pameti. mam ztrach ze ji upecu, ale az prekona zvedavost strach ze zniceni tak pisnu co umi
Jo a je naco jinyho nez catalisty? hledal sem omegy a ty uz asi nejsou co?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

tak všechno zpět....v té kartě je technologie hyper memory II, takže ta paměť se asi opravdu ubírá ze systémové. Není určo problém to vypnout.H0 píše:Tak to je lepsi varianta nez ze krade:) Takze tam proste nebudu koukat a snad se to zlepsi s nakejma novejma ovladacema. Dikes
Taktit jsem jeste nezkousel, jede totiz jen na pasivku bez heatpipe a chlazenych pameti. mam ztrach ze ji upecu, ale az prekona zvedavost strach ze zniceni tak pisnu co umi
Jo a je naco jinyho nez catalisty? hledal sem omegy a ty uz asi nejsou co?

Mno, pokud umím dobře číst a čtu to na té krabici, co tu mám správně, tak je tam zcela zřetelně napsáno Hyper memory II edition.fanik píše:x1600Pro 128MB a Hypermemory? to je pro mě novinka, podle mě ne a taky mě svého času x1600Pro 256MB AGP občas ukazovala 512MB, ale nějak jsem to neřešil.

Existují s hypermemory a 64bit sběrnicí, ale netýká se to té s DDR3 (128bit).Meridius píše:Mno, pokud umím dobře číst a čtu to na té krabici, co tu mám správně, tak je tam zcela zřetelně napsáno Hyper memory II edition.fanik píše:x1600Pro 128MB a Hypermemory? to je pro mě novinka, podle mě ne a taky mě svého času x1600Pro 256MB AGP občas ukazovala 512MB, ale nějak jsem to neřešil.

neberu to osobně, ale prostě netvrď něco, co není obecně pravda...když je minimálně jedna karta, která to popírá. A jak to vypadá, bude jich víc..viz. i tento článek http://bonusweb.idnes.cz/hardware/hwnew ... 61003.html Přečti si pls první odstavec.fanik píše:Existují x1600 se 64bit sběrnicí, které používají hypermemory
Existují x1600 se 128bit sběrnicí, které hypermemory nepoužívají
Nevím co je na tom nepravda a pokud jde konkrétně o tu kartu x1600 se 128MB DDR3 (128bit of course), tak at hledám jak hledám nenacházím ani jednu s hypermemory (samotného by mě zajímalo, jak by to bylo technicky provedeno)
//bereš to osobně...

No jo, ale já tam mám NO. A v catalystech je opravdu hypermemory, ale pochybuju, že by potom tahle karta dala 4,5k v marku 05, kdyby jela na systémovou paměť.H0 píše:***

No nemas az tak pravdu, protoze crossfire lze provozovat i v kombinaci AGP+PCIe,neni to tak dlouho co se to tu na foru resilo.I kdyz to neni tak obvykle, tak je to realne.Jinak taky bych rad videl tu kartu, sam jsem presvedcen na 90%, ze nic takoveho neni, i kdyz clovek nikdy nevi.Naposledy jsem napr. neveril tomu, ze se Asus vyrabi GeForce 6800 se 128b sbernici a nakonec se to potvrdilofanik píše:Já mám kupříkladu na každé krabici x16xx do AGP napsáno crossfire, ehm ale tak nějak vím že to asi neklapne.

jj presne.. ta karta si to proste odkousne z moji 1G 384MB. Kdyz to nevyuzije cos se asi u x1600 nestane, tak je proste prazda.. ale od nabutovani mam jen 600MB volnych a 400 plnych.. je to hnus jak sfina.fanik píše:Mám tomu rozumět tak, že máš kupříkladu 1GB RAM a těch 256MB ti tam pak schází? Nebo jen vidíš napsáno že grafika má 384?