zpoždění zvuku při převodu Divx-DVD

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zpoždění zvuku při převodu Divx-DVD

Příspěvek od krizovka »

Převádím seriál z Divx do DVD a při převodu se mi zpožduje zvuk oproti obrazu.Postava promluví a teprv potom se rozbehně zvuk.Převádím to v Neru 7 a na DVD dávám 4 díly.A ty původní jsou na 100% ok ze zvukem.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: zpoždění zvuku při převodu Divx-DVD

Příspěvek od Dzin »

krizovka píše:Převádím seriál z Divx do DVD a při převodu se mi zpožduje zvuk oproti obrazu.Postava promluví a teprv potom se rozbehně zvuk.Převádím to v Neru 7 a na DVD dávám 4 díly.A ty původní jsou na 100% ok ze zvukem.
POužij nejakej soft přímo na prevod kde se da nastavit sinchronizace...Pinnacle Studio, DivX2DVD a další..
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

Dělal jsem to přímo v Nero Vision a to je přece přímo na to.Docela se mi to zamlouvalo je tam dost voleb co se daj nastavit .
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

krizovka píše:Dělal jsem to přímo v Nero Vision a to je přece přímo na to.Docela se mi to zamlouvalo je tam dost voleb co se daj nastavit .
Pak je to ok, musiš se spokojit s asinchroním zvukem...
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

Asi to není ok když se zpožduje zvuk.To by asi vadilo ne.Nepálil jsem to pro sebe a dostal jsem vynadáno že nic neumím.že se na to nedá dívat.
Dzin píše:
krizovka píše:Dělal jsem to přímo v Nero Vision a to je přece přímo na to.Docela se mi to zamlouvalo je tam dost voleb co se daj nastavit .
Pak je to ok, musiš se spokojit s asinchroním zvukem...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Zkus fakt jinej soft....:) Chapu že si si dal praci ale tohle nikam nevede.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“