Problem x800

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Belzebub
Nováček
Nováček

Problem x800

Příspěvek od Belzebub »

Hoj. pocitacum moc nerozumim a tak bych rad pozadal o pomoc. Mam problem se svou graf. (http://www.hardware-mag.de/news.php?%20id=38576 -je to proste tahle). Problem je v tom ze kdyz si pustim hru (Black and White 2) tak se mi po nejaky dobe pocitac podela (monitor vypada jako ze je pocitac vypnutej, ale pritom neni). Nic strasnyho jenom musim restartovat. Kdyz znovu nabehne tak se objevi zprava odeslat/neodeslat zpravu o chybach a nabidne reseni abych snizil hardwarovou akceleraci (zobrazení-vlastnosti->upresnit->poradce pri potizich). To ale delat nechci (proto sem pisu). Navic predtim nez sem si koupil novej zdroj vsechno slo prekrasne. Doufam ze z toho co sem napsal trochu chapete co s tim je na pocitace fakt nejsem. Takze prosim pekne o pomoc a diky.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

stary a novy zdroj sem v tom nak nenasel :oops:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RainMakeR »

napiš nam zbytek sestavy včetně toho novyho zdroje.tahle grafika ma možna přidavny napajeni tak pokud je nemaš zapojeny tak je zapoj.dělá to i v ostatních hrach?jaky maš ovladače?baW2 je možna docela naročny tak zkus snižit detaily hry a uvidiš jestli ti to spadne nebo ne....
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
Belzebub
Nováček
Nováček

Příspěvek od Belzebub »

byl sem chvili mimo takze pardon. BaW mi driv slo bez seknuti se stejnyma detailama jako ted. Mam Sempron 3000+ na 2.0 GHz ramku 1024. Asi pred tydnem sem na tom v klidu hral este gothic 3 a ten mi prisel narocnejsi. Gothic je ale uz fuc a nemam na cem jinym otestovat jestli je ten problem jenom v BaW. Ten BaW treba pul hodiny bezi skvele ale pak se mi jakoby vypne pocitac (pritom bezi...) a musim restart. Nevim jak si zjistit co mam ted za zdroj a netusim kam sem dal ten starej (ten ale musim nekde najit... casem) Jinak zdroj i vsechno ostatni mi porad bezi vyrovnane, nic se nijak nevychyluje, neprehriva, ale potom mi neco vrazi kudlu do zad (hajzl pocitac). Jinak ovladace mam nejnovejsi a instaluju catalyst Cont.Center abych v tom nasel nejakou pomoc. Ale nevim jestli najdu (sem celkem lama ehm...) tak pisu sem.
JamesDean
Červená karta
Červená karta

Re: Problem x800

Příspěvek od JamesDean »

...
Naposledy upravil(a) JamesDean dne sob 22. lis 2008, 22:41, celkem upraveno 1 x.
Belzebub
Nováček
Nováček

Příspěvek od Belzebub »

Takze dovysvetlim: starej zdroj se mi podelal, ale predtim slo vsechno prekrasne. Krome zdroje sem ale komponenty nijak nemenil. Hned napoprve me napadlo ze by to mohlo bejt zdrojem, ale v chybovejch hlasenich se hazela vina na grafarnu. Takze tak nejak
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Co je to za zdroj? A hlavne, jaky jsi mel predtim?
0118 999 881 999 119 7253
Belzebub
Nováček
Nováček

Příspěvek od Belzebub »

ja proste nevim jak to zjistit ten starej ma 230V (nebo co). Jeden prodavac proste rek ze je slabouckej a doporucil mi ten co mam ted. vic proste nevim :sad: sem z toho nestastnej
JamesDean
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od JamesDean »

...
Naposledy upravil(a) JamesDean dne sob 22. lis 2008, 22:41, celkem upraveno 1 x.
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

Belzebub píše:ja proste nevim jak to zjistit ten starej ma 230V (nebo co). Jeden prodavac proste rek ze je slabouckej a doporucil mi ten co mam ted. vic proste nevim :sad: sem z toho nestastnej
podívej se na štítek zdroje co je tam napsáno a opiš to
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

medas píše:
Belzebub píše:ja proste nevim jak to zjistit ten starej ma 230V (nebo co). Jeden prodavac proste rek ze je slabouckej a doporucil mi ten co mam ted. vic proste nevim :sad: sem z toho nestastnej
podívej se na štítek zdroje co je tam napsáno a opiš to
pokud tam bude vic udaju (treba tabulka) tak opis jen to, co mas ty, ja to mam treba oznaceny puntikem u myho modelu.. Nebo to vyfot :oops:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
JamesDean
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od JamesDean »

...
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RainMakeR »

a taky sistahni program everest a napiš nam kompletni sestavu.....(ten ti pomuže ji diagnostikovat)
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“