S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jen dodám, že na stránkách THQ, je možnost přihlásit se do betatestu Stalkera (to brzo teda). Je v tom jenom jeden malý háček, kterého si na GP asi nevšimli - jen pro obyvatele GB.

Třeba tu někdo takový je ... :roll:

Více infa - http://www.gamepark.cz/pripojte_se_k_be ... r_3411.htm
Goldnoob team proud member!
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

Thellwin píše: Třeba tu někdo takový je ... :roll:
treba neni nekdo tupej jak ty a ma e-mail na yahoo.co.uk
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Moje věta "Třeba tu blabla ..." nebyla myšlena jako ironie, ale byla to narážka na to, že tu opravdu minimálně jednoho usera který v GB žijde znám.

Mimochodem, pochybuju, že jim bude stačit mejl na yahoo.co.uk, takovejch chytráků by se našlo. Resident se dá přeložit jako občan, ale také jako sídlící, atd. Jistě mamé tady UK proxny atd. ale na to jim opravdu s..u.

A "tupce" si můžeš příště nechat od cesty, když už jsi ten chytrák ;-)
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

jo a s tou proxy sry znas doufam hide ip? a nahodit si tam UK neni nak tezky
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Despite all S.T.A.L.K.E.R.'s positives, the build we received wasn't free of technical issues. The game crashed a bit, and there were a few scripting problems with quests and pathing issues with friendly AI. Since this is still a preview build, these could very well be fixed by the title's release in March. Finally, S.T.A.L.K.E.R. does support widescreen resolutions.
Tohoto se obávám nejvíc, že to bude trvat ještě pár patchů, než to bude relativně bug-free :huh:

EDIT - nové screeny

http://www.doupe.cz/Files/Obrazky/art2/ ... ker200.jpg
http://www.doupe.cz/Files/Obrazky/art2/ ... ker201.jpg
http://www.doupe.cz/Files/Obrazky/art2/ ... ker202.jpg
http://www.doupe.cz/Files/Obrazky/art2/ ... ker203.jpg
http://www.doupe.cz/Files/Obrazky/art2/ ... ker204.jpg
Gizmo_CZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gizmo_CZ »

Asi jsem zaspal ale Stalker: Shadow of Chernobyl 690,- Kč???

to už vyšel??
Já se na něj tak těšil a teď kukám že to bude asi spíš obrovské zklamání co?
Jak to že ho nikde nemají??
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Gizmo_CZ píše:Asi jsem zaspal ale Stalker: Shadow of Chernobyl 690,- Kč???

to už vyšel??
Nevysel, to cos videl byl predprodej.

A to ze je ta hra levna neznamena ze je to shit. Flatout(1 i 2) taky stal cca 299kc.
0118 999 881 999 119 7253
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

to už vyšel??
Nikde ho nemají protože nevyšel...

Já se taky těšim a zatim teda nemám pocit že tobude zklamání...Podle čeho míníš?
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Gizmo_CZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gizmo_CZ »

tom01 píše:

to už vyšel??
Nikde ho nemají protože nevyšel...

Já se taky těšim a zatim teda nemám pocit že tobude zklamání...Podle čeho míníš?
Nevím? Všude říkají jaké má problémy a tak?

Moc se na něj těším! Penízky mám už půl roku nachystané!! :-D
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Gizmo_CZ píše:Nevím? Všude říkají jaké má problémy a tak?
By me zajimalo jak ten pan "vsude" muze hodnotit hru ktera jeste nevysla...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Posledních pár postů (hlavně od jistého usera a není to ten studený) mi připadají jako špatný vtip. Stačilo věnovat pár minut pročtení aspoň několika postů zpět a muselo by být jasné, že to ještě nevyšlo ...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Nechcem vam kazit radost ale mne sa to zda na riadny prepadak. Dufam ze sa mylim ale vacsinou sa nemylim :-)
XBOX360
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Shack píše:Nechcem vam kazit radost ale mne sa to zda na riadny prepadak. Dufam ze sa mylim ale vacsinou sa nemylim :-)
Muzu vedet proc se ti to zda byti propadakem? tys tu hru snad hral? :)

2 tom01: nemylis :-D
Naposledy upravil(a) Coololooser dne sob 3. úno 2007, 11:44, celkem upraveno 1 x.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Shack píše:Nechcem vam kazit radost ale mne sa to zda na riadny prepadak. Dufam ze sa mylim ale vacsinou sa nemylim :-)
No, asi počkáme až to vyjde a budem si moct zahrát ne? Pak budem teprv hodnotit jestli se nemýlím...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

I když to bude propadák, tak se aspoň budu moct proběhnout v okolí černobylu a v prostředí připomínající hl2... Takže si aspoň udělám zajímavé screeny... moc se na hru těším. Stejně jako bioshock, kterej ale nebude absolutně nehratelný .. Už by to chtěl větší výběr dx10 grafik :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

cool.user píše: Muzu vedet proc se ti to zda byti propadakem? tys tu hru snad hral? :)
:-D
No vacsinou zo skusenosti vieme ze hra ktora ma strasne vela odkladov a nakoniec sa vela veci vypusti tak byva obrovsky prepadak. Nie zatial som to nehral ale mam velke obavy ze to bude dobra hra. Grafika vyzera dobre ale aj tak na mna posobi zvlastnym dojmom. No uvidime ako to nakoniec dopadne ale radsej sa necham prekvapit a velke nadeje tomu nedavam preistotu .. :)
XBOX360
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Shack píše:No vacsinou zo skusenosti vieme ze hra ktora ma strasne vela odkladov a nakoniec sa vela veci vypusti tak byva obrovsky prepadak. Nie zatial som to nehral ale mam velke obavy ze to bude dobra hra. Grafika vyzera dobre ale aj tak na mna posobi zvlastnym dojmom. No uvidime ako to nakoniec dopadne ale radsej sa necham prekvapit a velke nadeje tomu nedavam preistotu .. :)
Half life 2 byl odkladan imho jeste dele ( o duke nukem forever nemluve) a pritom to urcite nebyl propadak :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“