Já mám MSI od listopadu a jsem naprosto spokojen. Vůbec se nepřehřívá teploty v záteži při 40% otáčkách větráku(kdy je stále velmi tichá) do 60C. Jenom je blbý, že nemá chlazený paměti, tak jsem si na ně koupil pasivní chlazení a jde dostat stabilně na 650/1500MHzbasa píše:zkouseli jste nekdo MSI RX1950PRO 256MB Je taky tak problemova jako ta Radeonka?
-!- Radeon X1950 GT/PRO - problémy a jejich řešení -!-
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Hosenfeld
- Začátečník
Re: X1950PRO
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
- Morph
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: X1950PRO
nezapomen na powercolor ,ale ten uz je zase v jinych cenovych hladinachgodlike píše:Ja bych se safiru vyhnul.Problemy s chlazenim,vysoke teploty hnus.Bud Asus(bozi tichounkej chladic) nebo MSI.Taky dobry funkcni chladidlo narozdil od Safira.MSI ma 3roky zaruky coz taky potesi.basa píše:zkouseli jste nekdo MSI RX1950PRO 256MB Je taky tak problemova jako ta Radeonka?
- godlike
- Středně pokročilý
-
Nojo ale da se bezne v CR koupit?Ten ma Accelero ne?Blbej chladic o nicem.Teplo vhani zpatky do case.Asus se maximalne povedl...kdyz ho das na 50% porad huci celkem malo a teploty jsou kolem 55-58st.Skoro jsem zapomel na tu hruzu s 1800XT/1900GT/1900XT..
Naposledy upravil(a) godlike dne úte 30. led 2007, 21:52, celkem upraveno 1 x.
- Jirka_007
- Začátečník
Zajimalo by mě, co jsou to ty VRM ? Pac chci osadit grafiku jinym chlazenim...
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@2,8GHz =) | MB : GIGABYTE DS4 P965 F8 rev. 1 | RAM : 2x512 DUAL DDR2 Corsair 800MHz | HDD : WD 200GB SATA 2 ( 8MB C.) | GK : Sapp. ATi R. 1950pro 256MB | PSU : Enermax L. 500W | CASE : AeroCool AeroEngine 2 OS : XP, Debian | Monitor SAMSUNG 940BW WIDE
- godlike
- Středně pokročilý
-
- Morph
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
ja ho sehnal a do 4 dnu byl u me na stolegodlike píše:Nojo ale da se bezne v CR koupit?Ten ma Accelero ne?Blbej chladic o nicem.Teplo vhani zpatky do case.Asus se maximalne povedl...kdyz ho das na 50% porad huci celkem malo a teploty jsou kolem 55-58st.Skoro jsem zapomel na tu hruzu s 1800XT/1900GT/1900XT..
chladic-nevim co se ti na nem zda blby,ale me uchladi pri oblivionu a OC na maximalne 45C a 40% otacek,neslysim to...
jo a nevim ,kam myslis ze fouka ten asusackej chladic,stavbu ma zhruba stejnou,a ten vzduch bude litat stejne jako u accelera
- stverec
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim. Mam dotaz, Everest mi hlasi u karty vertex shadery, podle specifikace by jich ale karta mela mit 8. Cim to muze byt? Je chyba v programu nebo karte? Jinak bezi v pohode i pretaktovana a vysledky dava solidni...
DELL Vostro 1500 | 15,4" WSXGA+ 1680x1050pix | Core2Duo T7250 2.00GHz, | 2048 MB 667 MHz Dual-Channel DDR2 SDRAM | 256 MB NVIDIA GeForce 8600M GT | Hard Drive 160GB Serial ATA (5400RPM) | 8X DVD+/-RW Drive | 9-cell 85WHr Li-Ion Battery | Wireless 802.11b/g | internal Bluetooth Module
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Everest imho neni schopen rozpoznat kolik mas VS, on si jen nacte jmeno jadra a ze sve databaze vytahne udaje...stverec píše:Zdravim. Mam dotaz, Everest mi hlasi u karty vertex shadery, podle specifikace by jich ale karta mela mit 8. Cim to muze byt? Je chyba v programu nebo karte? Jinak bezi v pohode i pretaktovana a vysledky dava solidni...
0118 999 881 999 119 7253
- godlike
- Středně pokročilý
-
Tak aspon rekni KDE a za KOLIK?Neznam bezny obchod treba v Praze kde by POWERCOLOR byl k mani.Pokud ano rad se necham poucit.ASUS fouka z case ven tak jak ma a ne jako AC zpatky do case..Accelero bylo uplne na nic na x18xx/x19xx pac hnal varici vzduch z GPU primo na mosfety,ktery samy o sobe zhavily jak peklo.Nastesti RV570 je vubec nema a topi(jadro) dost min.Takze i accelero stiha.45st v zatezi ti moc neverim.To snad nema ani zalman VF-900 nebo Thermalright HR-03Morph píše: ja ho sehnal a do 4 dnu byl u me na stole
chladic-nevim co se ti na nem zda blby,ale me uchladi pri oblivionu a OC na maximalne 45C a 40% otacek,neslysim to...
jo a nevim ,kam myslis ze fouka ten asusackej chladic,stavbu ma zhruba stejnou,a ten vzduch bude litat stejne jako u accelera
- stverec
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Takze asi jinymi slovy jeste nezna tu kartu? To jsem si taky myslel, ale nedalo mi to a pro jistotu jsem se zeptal dikycool.user píše:Everest imho neni schopen rozpoznat kolik mas VS, on si jen nacte jmeno jadra a ze sve databaze vytahne udaje...stverec píše:Zdravim. Mam dotaz, Everest mi hlasi u karty vertex shadery, podle specifikace by jich ale karta mela mit 8. Cim to muze byt? Je chyba v programu nebo karte? Jinak bezi v pohode i pretaktovana a vysledky dava solidni...
Oprava: Hlasi 5 VS namisto 8.
DELL Vostro 1500 | 15,4" WSXGA+ 1680x1050pix | Core2Duo T7250 2.00GHz, | 2048 MB 667 MHz Dual-Channel DDR2 SDRAM | 256 MB NVIDIA GeForce 8600M GT | Hard Drive 160GB Serial ATA (5400RPM) | 8X DVD+/-RW Drive | 9-cell 85WHr Li-Ion Battery | Wireless 802.11b/g | internal Bluetooth Module
- Morph
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
koupil jsem to tady http://www.citycomp.cz ,ale objednal i odebral jsem si to osobne v Plzni,nejdriv jsem objednal Asusku,problemy 1 tejden a pak,ze bude az za mesic,no ale pri hledani alternativ mi nasli powercolor,ale z jakyho velkoobchodu ....to nevimgodlike píše:Tak aspon rekni KDE a za KOLIK?Neznam bezny obchod treba v Praze kde by POWERCOLOR byl k mani.Pokud ano rad se necham poucit.ASUS fouka z case ven tak jak ma a ne jako AC zpatky do case..Accelero bylo uplne na nic na x18xx/x19xx pac hnal varici vzduch z GPU primo na mosfety,ktery samy o sobe zhavily jak peklo.Nastesti RV570 je vubec nema a topi(jadro) dost min.Takze i accelero stiha.45st v zatezi ti moc neverim.To snad nema ani zalman VF-900 nebo Thermalright HR-03Morph píše: ja ho sehnal a do 4 dnu byl u me na stole
jo tech 45C je cteny z i s OC zobrazeny ATITrayTools
- fobos
- Začátečník
- godlike
- Středně pokročilý
-
Na webu ji nemaj....Morph píše:koupil jsem to tady http://www.citycomp.cz ,ale objednal i odebral jsem si to osobne v Plzni..
- Morph
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
- stverec
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsme na tom stejne, to bude v poradku. Tusim, ze by to mohlo zmizet s novou verzi.Meloon píše:no ono everest pozna tu kartu az na pocet tych VS kde aj mne hlasi 5 namiesto 8 neviem precostverec píše:
Takze asi jinymi slovy jeste nezna tu kartu? To jsem si taky myslel, ale nedalo mi to a pro jistotu jsem se zeptal diky
Oprava: Hlasi 5 VS namisto 8.
- zahno
- Začátečník
teplote 45C V ZATEZI porad neverim, pokud je to idle, tak to je je jina...Morph píše:koupil jsem to tady http://www.citycomp.cz ,ale objednal i odebral jsem si to osobne v Plzni,nejdriv jsem objednal Asusku,problemy 1 tejden a pak,ze bude az za mesic,no ale pri hledani alternativ mi nasli powercolor,ale z jakyho velkoobchodu ....to nevim
jo tech 45C je cteny z i s OC zobrazeny ATITrayTools
Aktuálně: Plečka. Do budoucna:Menší plečka.
- kasip
- Začátečník
- jurko4fun
- Nováček
-
Nazdar.Mam problem ktory, ste tu uz urcite riesili, ale ja z casoveho dovodu nemozem citat cely tento thread. Mam kartu od MSI je to radeon X1950Pro 256MB a po zohriati jadra na 65 stupnov mi zamrzne akakolvek hra alebo 3D aplikacia (3D Mark a pod.) Takze Vas prosim o radu co stym robit. Da sa tato vada odstranit ? alebo pomoze len reklamacia. Dakujem.
- godlike
- Středně pokročilý
-
- jurko4fun
- Nováček
-
No drivery mam najnovsie skusal so aj tie co boli prilozene na CD ku grafike ale nepomohlo, vetrak sa toci a grafika ide na default CPU je pretaktovane ale skusal som aj komplet default a nepomohlo. Je zlvastne ze akonahle dosiahne karta 65 stupnuv okamzite zamrzne. zdroj je Fortron 400Wgodlike píše:Podle me je teplota absolutne v pohode.Bud keca cidlo nebo se netoci vetrak?Zkus ho manualne postelovat..popr jiny drivery ale to je asi kravina..duvodem zamrzani muzebejt i prehany OC CPU ci RAM..
EDIT..jo jeste me napada obligatni co zdroj?