Nestabilní PC při hraní her
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Luděk
- Začátečník

-
- Rajče
- Mírně pokročilý

asi tak - vrať mu to, ať s tím něco udělá...sama s tim asi moc nenaděláš a my PCT odborníci (Luděk píše:no nejlepsi by fakt bylo kdybys to vratila otmu kdo to pc stavel, protoze pokud moc dobre nerozumis pc tak s timhle moc nendales, sice muzes ozkouset stabilitu pc treba programem Prime 95 a stabilitu opracnich pameti programem Memtest, ale tim nic nevyresis ..
- Thellwin
- Administrátor

- zinke
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Rada na tvůj problém
Bylo tady hodně dohadů a názorů ale nikoho nenapadlo "co když je špatně nasazený chladič na procesoru?" Tento problém jsem řešil nedávno jeden chytrák skládal komp a asi si říkal čím víc pasty tám dám tím víc to bude chladit. nasadil chladič a dotahoval tu zasranou páčku a lup prasklo mu to. Nechal to tak a chyba byla na světě laboroval jsem nad tím dva dny než jsem si toho všiml proto moje rada sundej chladič utři procesor nanes znovu pastu malou vrstvičku a podívej se jestli není prasklý obal chladiče. Pak dej vědět při testech se ti to neprojeví při hrách ano otřesy při hraní to spůsobí ale 3d mark běží a ty u toho určitě nesedíš. PC ZDARmasky píše:No pC mam od vánoc a mam tam xp profesinal...dělal to nějakej známej, takže víc nevim...a mam pentium 4 CPU 2,4 GHz, ram 1,0 GB, grafická karta GeForce 4 Ti 420, Dirext 9c, ....atd...zkoušela jsem najít nějaký spyware..jeden mi to našlo, ale zbavila jsem se ho...a hry se stejně vypínají.
- RaslB
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada na tvůj problém
ale ona písala že teplota cpu je 38 stupňov takže to určite nieBylo tady hodně dohadů a názorů ale nikoho nenapadlo "co když je špatně nasazený chladič na procesoru?"
- zinke
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si jen říkal at to omrkne já jsem tento problem řešil a CPU se taky nepřehřívalo. Ale opravdu je to tak málá část procesoru se může přehřívat a zbytek je chlazený už o tom psali a oprvdu to bývá zapeklitá situace. Teplotní čidlo hlásí vše v normálu a přece není někteří umělci jsou strašní hlavně když poskládají komp ze starých věcí a buchnou to chudince za hrozný prachy. Ale necme to na ní ať si vybere co chce Né?

- masky
- Nováček

-
Hele lidi a čim myslíte, že je to, jak se mi vypíná ta hra...ne celej komp...jen hra..když hru hraju poprví, tak v pohodě hraju třeba 20 minut, ale pak se mi objeví ta chyba s tou trapnou tabulkou, kde teda vždy dám neodesílat...a pak už tu hru spustim tak jen na pár vteřin a pořád se to opakuje a pořád a pořád a pořád...až mě to fakt sere... 
- Shack
- Začátečník

- RaslB
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zinke
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
neni ti pomoci navštiv kamaráda který ti skládal komp a naraz mu to na hlavu. Já když skládám komp tak pořádně a taky dělám servis. Zavada je na procesoru ale ty to nechceš pocopit nečteš přispěvky na patche se vykašli jdi po hardverumasky píše:Hele lidi a čim myslíte, že je to, jak se mi vypíná ta hra...ne celej komp...jen hra..když hru hraju poprví, tak v pohodě hraju třeba 20 minut, ale pak se mi objeví ta chyba s tou trapnou tabulkou, kde teda vždy dám neodesílat...a pak už tu hru spustim tak jen na pár vteřin a pořád se to opakuje a pořád a pořád a pořád...až mě to fakt sere...