Nestabilní PC při hraní her

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

no nejlepsi by fakt bylo kdybys to vratila otmu kdo to pc stavel, protoze pokud moc dobre nerozumis pc tak s timhle moc nendales, sice muzes ozkouset stabilitu pc treba programem Prime 95 a stabilitu opracnich pameti programem Memtest, ale tim nic nevyresis ..
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Luděk píše:no nejlepsi by fakt bylo kdybys to vratila otmu kdo to pc stavel, protoze pokud moc dobre nerozumis pc tak s timhle moc nendales, sice muzes ozkouset stabilitu pc treba programem Prime 95 a stabilitu opracnich pameti programem Memtest, ale tim nic nevyresis ..
asi tak - vrať mu to, ať s tím něco udělá...sama s tim asi moc nenaděláš a my PCT odborníci ( :oops: :oops: :lol: - joke :wink: ) bysme museli být u toho, abysme zjistili, co s tim :wink: ...tak ať to udělá on...ještě můžeš zkusit to Prime95, ale je to vlastně zbytečný, protože je jasný, že PC je nestabilní...já, když někomu sestavím PC, které potom zlobí, tak se setsakramantsky snažím, abych to dal do pořádku...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Přesun z Her
Goldnoob team proud member!
zinke
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Rada na tvůj problém

Příspěvek od zinke »

masky píše:No pC mam od vánoc a mam tam xp profesinal...dělal to nějakej známej, takže víc nevim...a mam pentium 4 CPU 2,4 GHz, ram 1,0 GB, grafická karta GeForce 4 Ti 420, Dirext 9c, ....atd...zkoušela jsem najít nějaký spyware..jeden mi to našlo, ale zbavila jsem se ho...a hry se stejně vypínají.
Bylo tady hodně dohadů a názorů ale nikoho nenapadlo "co když je špatně nasazený chladič na procesoru?" Tento problém jsem řešil nedávno jeden chytrák skládal komp a asi si říkal čím víc pasty tám dám tím víc to bude chladit. nasadil chladič a dotahoval tu zasranou páčku a lup prasklo mu to. Nechal to tak a chyba byla na světě laboroval jsem nad tím dva dny než jsem si toho všiml proto moje rada sundej chladič utři procesor nanes znovu pastu malou vrstvičku a podívej se jestli není prasklý obal chladiče. Pak dej vědět při testech se ti to neprojeví při hrách ano otřesy při hraní to spůsobí ale 3d mark běží a ty u toho určitě nesedíš. PC ZDAR
RaslB
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Rada na tvůj problém

Příspěvek od RaslB »

Bylo tady hodně dohadů a názorů ale nikoho nenapadlo "co když je špatně nasazený chladič na procesoru?"
ale ona písala že teplota cpu je 38 stupňov takže to určite nie :roll: :wink:
zinke
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zinke »

Já jsem si jen říkal at to omrkne já jsem tento problem řešil a CPU se taky nepřehřívalo. Ale opravdu je to tak málá část procesoru se může přehřívat a zbytek je chlazený už o tom psali a oprvdu to bývá zapeklitá situace. Teplotní čidlo hlásí vše v normálu a přece není někteří umělci jsou strašní hlavně když poskládají komp ze starých věcí a buchnou to chudince za hrozný prachy. Ale necme to na ní ať si vybere co chce Né? :-D 8-)
masky
Nováček
Nováček

Příspěvek od masky »

Hele lidi a čim myslíte, že je to, jak se mi vypíná ta hra...ne celej komp...jen hra..když hru hraju poprví, tak v pohodě hraju třeba 20 minut, ale pak se mi objeví ta chyba s tou trapnou tabulkou, kde teda vždy dám neodesílat...a pak už tu hru spustim tak jen na pár vteřin a pořád se to opakuje a pořád a pořád a pořád...až mě to fakt sere... :?
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Najnovsie opravne patche k hram skus.......
XBOX360
RaslB
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaslB »

Shack píše:Najnovsie opravne patche k hram skus.......
žeby kvôli tomu nešla žiadna hra :huh:
zinke
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zinke »

masky píše:Hele lidi a čim myslíte, že je to, jak se mi vypíná ta hra...ne celej komp...jen hra..když hru hraju poprví, tak v pohodě hraju třeba 20 minut, ale pak se mi objeví ta chyba s tou trapnou tabulkou, kde teda vždy dám neodesílat...a pak už tu hru spustim tak jen na pár vteřin a pořád se to opakuje a pořád a pořád a pořád...až mě to fakt sere... :?
neni ti pomoci navštiv kamaráda který ti skládal komp a naraz mu to na hlavu. Já když skládám komp tak pořádně a taky dělám servis. Zavada je na procesoru ale ty to nechceš pocopit nečteš přispěvky na patche se vykašli jdi po hardveru
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“