Moje požadavky: freeware, hromadný převod, žádný watermark, nechci ovládání přes příkazovou řádku.
Zkoušel sem jich hodně žádný z nich neobstál. Mihov Resizer byl blízko, ale jaksi po převodu usekne část obrazu.

Ten je shareware, a při 30 denim trialu tam hází ty watermarkybystryi píše:nebo Solid Converter GX
Parada, ani sem nevěděl že to v něm de. A docela jednoduše. Díkyphz^ píše:co takhle IrfanView?

Achjo, stačí číst a možná bys viděl napsanoCZEBLADE píše:Ach jo... staci Malovani !!! bmp na jpg!!! V jednoduchosti je krasa
Už je to pořešeno irfanview to pořešíMoje požadavky: freeware, hromadný převod, žádný watermark, nechci ovládání přes příkazovou řádku.

nauc se cist laskave.CZEBLADE píše:Ach jo... staci Malovani !!! bmp na jpg!!! V jednoduchosti je krasa
Krom toho malovani ti neumi ani nastavit kvalitu komprese u jpg...Speedy FX píše:Moje požadavky: freeware, hromadný převod, žádný watermark, nechci ovládání přes příkazovou řádku.

Až takhle to nebylo nutnýcool.user píše:...

Sorry, opět vedle, je to trial verze, resp umí najednou pouze 5 obr překonvertitCZEBLADE píše:cool.user njn.. je mi to blbé![]()
tady něco je "šéfe"..snad to bude stačit- http://www.stahuj.cz/grafika_a_design/p ... &g[up]=Pro
edit: mateřská školka.. ty máš dnes vycházky