OT: nevi nekdo o nejaky novy hre kde by byli jen lidi? zadny monstra...
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Moderátor: Baneshee
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Hra je technicky zaostala a je celkem velmi zavisla na vykonu CPU. Je to obslehnuty Source, ktery ale rusove obslehli lajdacky ... sice se zda ze je to rychle ale neni, fps propada nekdy dost brutalne - pozor mam verzi 1.0 hratelne 3 levely single player. Asi tahle verze bude pozdeji vydana jako demo.
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
palda píše:no nevim na DX8 to vypada jako "leaknuta" alpha a ta byla z roku 2003 a jeste drive nez HL2 pre-alpha
Od te doby musel engine projit zmenami ... a zakladni engine je urcite vytvoren samostatne ale nese urcite znaky HL enginu ... okopirovanej asi neni ale je notne inspirovanej HL a HL2 enginem ...
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

JJ, tomu bych i věřil. Proto to paldovi jede na X2 a x1300 stejně jako mě na single core s 7600gs ...OBR píše:Hra je technicky zaostala a je celkem velmi zavisla na vykonu CPU.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Hijacker933
- Začátečník

no bych nerek ,ze to je obslehlej hl2 engine, to, ze je to obcas hranaty a vosklivy neznamena ze je to hl2 ,bo na to to ma valve patent?
. Je to celkem narocny,nekdy ty propady ve fps jsou brutalni,mam jen tu mp-betu ,ale jinak mi to na X2 a 78GS (500/1450) beha kolem 60fps na max detaily, ale je to mp,takze single by mel bejt narocnejsi . Oproti hl2 to ma prave peknej rozhled, da se tu "dejchat" ,perfektni iluze nebe, balistika neni na spatny urovni,na fear ale nema a fyzikalni model mi neprijde spatnej,i kdyz v tomhle na hl2 zas nema. jedno se jim ale musi uznat, atmosfera se jim povedla perfektne
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty 

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- HunterGtNet
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Pokud by hra vyšla v termínu tak by takhle vypadala celkově. Podpora DX9 byla dodělávána postupně jak engine zastarával a byl by čím dál tím méně konkurence schopný.palda píše:no nevim na DX8 to vypada jako "leaknuta" alpha a ta byla z roku 2003 a jeste drive nez HL2 pre-alpha
Goldnoob team proud member!
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak znaky HL2 enginu nese v tom ze se snazi o realisticke ztvarneni venkovnich prostor... coz se u HL2 povedlo... ale to nelze rikat, ze je to okopirovany... treba ze Alpha Prime je delana podle Doom3 enginu.. proste se bumpmapy hodej na vesmirny stanice lip... a na realisticky baraky detailni textury a hodne polygonu..OBR píše:palda píše:no nevim na DX8 to vypada jako "leaknuta" alpha a ta byla z roku 2003 a jeste drive nez HL2 pre-alpha
Od te doby musel engine projit zmenami ... a zakladni engine je urcite vytvoren samostatne ale nese urcite znaky HL enginu ... okopirovanej asi neni ale je notne inspirovanej HL a HL2 enginem ...
- Hijacker933
- Začátečník

njn ,kdyby to melo grafiku jako gothic bo oblivion,k tomu stejne rozlehlej svet s vlastnim zivotem,tak je to bomba,neco takovyho presne na trhu chybí, je to samy fantasy
sem zvedavej jak bude vypadat full,makaji na tom uz hodne dlouho tak by to melo za neco stat. btw ta mp mapa na nadrazi je hrozne neoptimalizovana,obcas mi to tam pada i na 2fps v uplne prekvapivych situacich, jako kdyz se kouknu na stenu, snad to takhle ve full nebude 
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty 

- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hijacker933
To bude asi niekde chyba u teba, ako tu tak citam nezmysli typu ze k tomu dualcore a fest namakanu zostavu tak sa len smejem aspon multiplayer ide vyborne uvidime single.Textury sa mi pacia su velmi detailne ziadne rozmaznute a atmosfera, ja verim tomu ze na trh vydaju nezabugovanu vyspelu hru
To bude asi niekde chyba u teba, ako tu tak citam nezmysli typu ze k tomu dualcore a fest namakanu zostavu tak sa len smejem aspon multiplayer ide vyborne uvidime single.Textury sa mi pacia su velmi detailne ziadne rozmaznute a atmosfera, ja verim tomu ze na trh vydaju nezabugovanu vyspelu hru
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ukazka zmeny pocasi:
http://rapidshare.com/files/17426005/st ... i.wmv.html
http://rapidshare.com/files/17426005/st ... i.wmv.html
- Hijacker933
- Začátečník

MichiGen : tak ja mam dost podprumernej comp proti tobe, ale tyhle skoky nechapu,dela to jen an urcitejch mistech,v ty druhy mape vubec,skoro nonstop 50-60fps , asi se to nejak blbe stahlo bo co 

- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
se stazenim to samozrejme nema co delat.. jde spis o to jestli se zrovna nemenilo pocasi, nebo nefoukal vitr (=hybala se trava a stromy) .. jinak ve dne mam o 50% nizsi fps.. je to videt i v tom videu co sem postovalHijacker933 píše:MichiGen : tak ja mam dost podprumernej comp proti tobe, ale tyhle skoky nechapu,dela to jen an urcitejch mistech,v ty druhy mape vubec,skoro nonstop 50-60fps , asi se to nejak blbe stahlo bo co
- Hijacker933
- Začátečník

tak to mam nejakou difnou verzi,me se pocasi nemeni,sice obcas zacne bourka ale jinak furt stejny, vitr fouka,listi lita,trava se chveje atd i v ty druhy mape a vubec mi to fps nesrazí ,zato v mape s tema vlakama je par mist kde mi to spadne z 50fps na 2fps,ty mista nejsou vubec narocny je to reba pohled do ohne u jednoho taboraku, u ostatnich to nedelapalda píše:se stazenim to samozrejme nema co delat.. jde spis o to jestli se zrovna nemenilo pocasi, nebo nefoukal vitr (=hybala se trava a stromy) .. jinak ve dne mam o 50% nizsi fps.. je to videt i v tom videu co sem postoval

- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- HunterGtNet
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
zdarte s kamosem situjem teho stalkera pres hamko kazdej mame jinej serials zbrane se kupuji BBBBckem je to huste:-)
Naposledy upravil(a) HunterGtNet dne úte 20. úno 2007, 22:03, celkem upraveno 1 x.
- Hijacker933
- Začátečník

sem to drobet zdokumentoval, tady je zaber kdy mam normalni fps..
http://www.dropshots.com/zoomin.php?use ... 220&cimg=0
a tady je zaber kdy se otocim jen o kousek na to misto a spadne to brutalne dolu...
http://www.dropshots.com/zoomin.php?use ... 220&cimg=1
upozornuju ze to nedela ta lampa ve predu,jen tohle sou fotky co se nejlip povedli,u ostatnich mam fps necitelny a nechce se mi to delat znova.
nechapu co je o kousek dal taknarocnyho na grafiku ze to takhle schodi fps
jinak dik za tip s tim pocasim
http://www.dropshots.com/zoomin.php?use ... 220&cimg=0
a tady je zaber kdy se otocim jen o kousek na to misto a spadne to brutalne dolu...
http://www.dropshots.com/zoomin.php?use ... 220&cimg=1
upozornuju ze to nedela ta lampa ve predu,jen tohle sou fotky co se nejlip povedli,u ostatnich mam fps necitelny a nechce se mi to delat znova.
nechapu co je o kousek dal taknarocnyho na grafiku ze to takhle schodi fps
jinak dik za tip s tim pocasim