Command & Conquer 3 - a je to tady!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

l0k2 píše:
palda píše:jinak k tem X64... v readme se pise ze 64bit verze XP a Vista neni podporovana...
Nasiel som to a pravdu povediac ma to vobec netesi. Krok dozadu spravili.
podla mna to je asi len demo nie?
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

palda píše:jinak k tem X64... v readme se pise ze 64bit verze XP a Vista neni podporovana...
Me to na 64bit vistach chodi uplne v pohode,teda tech 10 min,nez me komp krasne vyrubal.... :wink:
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Tak jsem si to teď zkusil a nehorázně mě to chytlo. Grafika je super, hraje se to výborně, takovej starej dobrej red alert 2 v novym kabátě ;)
Náročný to není i když moje 7600gs s tím má občas problémy na 1280x1024 a skoro vše na max až na shadows a AA ... Výbuch ion kanonu jsem si vychutnával v 15ti fps :D ale jinak se to drží na 28mi ;) A jak se tady někdo zmiňoval, že 1024mb ram nestačí, tak se podle mě plete, protože hra se vůbec necuká a loading trvá snad 5-10sec, takže úplně v pohodě...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

tak na A64 3000+ 6600 a 256MB RAM to jde na minimum a 800x600, ale jen jde, hrat uz je to o nervy :lol:
.
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

http://games.tiscali.cz/reviews/comconq3d/index.asp

no a proc to sem davam? :) jen aby jste neprehledli "P.S." Tam se totiz dozvite, ze "Pokud si chcete vyzkoušet hru za NOD ve skirmishi, stačí při výběru frakce v rolovacím okně podržet N a kliknou na NOD. Taktéž se to dá použít při výběru typu AI (třeba T pro Turtle)" Funguje to :twisted:
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Tiscali Games píše:Nároky na hardware se zdají být celkem snesitelné a na mé sestavě Core2 Duo E6300, 2GB RAM, Radeon X1900 GT při plných detailech na rozlišení 1024x768 nejevila hra známky zpomalení ani při velkých bitvách. Ukazatel se téměř nehnul od 60 snímků za vteřinu, což dává velké naděje majitelům slabších počítačů. Navíc se nemusíte bát přidat trochu více detailů, než je výchozí nastavení.
Nepisal niekto ze je engine hry obmedzeny poctom 30fps?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Jde o to,jesltli to nema vynucene,myslim si,ze je to vazne omezeny
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

nevite jaky to ma pozadavky? je nutna vga co zvlada aspon shader 2 ? Da se to sprovoznit na 4600Ti ?
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Sak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sak »

jj taky jsem slysel ze max fps je tam 30
jinak na me sestave na 1024 a neco na max krome stinu a vyple AA me to jde v pohode:) aaa at uz je plna
AMD Athlon 64 3000+ ,GA-K8NE,GF 6600 GT,1GB RAM,140 GB hadr
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Tak jsem dohral demo misi a scrimich a vaham,jestli obednat,nebo ne,zda se mi ze generals jsou prehlednejsi
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Hijacker933 píše:nevite jaky to ma pozadavky? je nutna vga co zvlada aspon shader 2 ? Da se to sprovoznit na 4600Ti ?
Podle toho co jsem četl by minimum měla být DX8 grafika, což GF4Ti splňuje. Jak t na tom poběží je otázka ...
* Minimální konfigurace PC. (Win XP)
o Procesor o frekvenci 2 Ghz.
o Operační paměť 512MB (RAM).
o 8 GB volného místa na pevném disku.
o Grafická karta GeForce 4 nebo ekvivalent od ATI (série GeForce 4 MX není podporována)
o Operační systém XP (home, professional..)

* Optimální konfigurace PC. (Win XP nebo Vista)
o Procesor o frekvenci 2,8 Ghz.
o Operační paměť 1024 MB (RAM).
o 8 GB volného místa na pevném disku.
o Grafická karta GeForce 6600 nebo ekvivalent od ATI
o Operační systém XP (home, professional..) nebo Vista
Goldnoob team proud member!
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

nadhera hra sa mi velmi pozdava..
teraz sa zblaznim kym vyjde full :(
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

je to sice krasny, ale prilis nazoomovany a ve vetsich bitkach neprehledny

RA2 jednoznacne hratelnejsi
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

demo 1,2 gb chachachacahchacaha no to asi nestahnu kde jsou ty casi kdy demicku stacilo 50 mb :x :?
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

Lamac píše:demo 1,2 gb chachachacahchacaha no to asi nestahnu kde jsou ty casi kdy demicku stacilo 50 mb :x :?

myslis ty casy na dialup, co se stahovaly mp3ky nekolik hodin a casto se to vys..lo? diky, nechci

to radsi at maj dema gb
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

odzoom by mohl byt vetsi :( teda. JInak s tou prehlednosti snad na jin mapach ,vetsich to bude lepsi,jak na generals...
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

Kód: Vybrat vše

http://eshop.megahry.eu/Command-and-Conquer-3-Tiberium-Wars_g441.html
nasli jste nekde neco levnejsiho? Neni v tom nejakej hacek? Ta cena se mi zda podezrele nizka kdyz vsude to stoji 1300-1400 ,-
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Tak jsem ji tam hned obednal no uvidime
A jednim vrzem jsem vzal i crysis
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

AlesShi jj presne ty myslim nerikej ze v tom nebylo nejaky vzruso.... :D
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

jsou tam vsechny vychytavky staryhou tiberian sun ? zdi,vezicky,obelisky,laserovy ploty,kulometny vezicky a hlavne brana?
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“