>>>POZOR!!! NOVA ICQ EPIDEMIE<<<

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

>>>POZOR!!! NOVA ICQ EPIDEMIE<<<

Příspěvek od myom »

no a je to tu zase... uz mi prisly linky od nekolika kontaktu z ICQ, ktere obsahovaly nejaky pochybny virecek.

takze pokud vam prijde nepodepsany link s pochybnou adresou, tak na nej neklikejte. jo a nezalezi, jestli mate ICQ prog., nebo alternativy.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

Poslali mi to nevědomě už 2 lidi z contact listu. Nejlepší obrana proti tomu je si je dát do ignore listu (což jsem udělal :-D), a nebo na to neklikat a upozornit je, že maj infikovanej PC :oops:
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

A mozna jeste lepsi obrana by byla ICQ dat pryc a nakazeny PC rozflakat kladivem :twisted:
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

o ty infekci vim ale je mi divny ze mi to chodi jen od lidi co maj originalniho ICQ klienta. Jeste nikdy mi to neprislo z mirandy, QIPu, Trilianu. Tak nevim. Ti co maji ICQ si asi myslí že jsou zabezpeceni tak klikají na vše co jim příjde. osobně mám mirandu
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

tx3rf píše:o ty infekci vim ale je mi divny ze mi to chodi jen od lidi co maj originalniho ICQ klienta. Jeste nikdy mi to neprislo z mirandy, QIPu, Trilianu. Tak nevim. Ti co maji ICQ si asi myslí že jsou zabezpeceni tak klikají na vše co jim příjde. osobně mám mirandu
jj taky mi to prislo jenom z icq. to je stejne jako minule opet to dokaze rozeslat jenom z icq...
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

no tak uz i z mirandy. kamos ji ma o prislo mi to od nej ale je divny ze ho to v zahy neodpoji jako tomu je u ICQ
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jo už jsem taky jednoho maníka seřval. lidská nevědomost až blbost holt nezná mezí...
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“