Jediný, co se mi zatim pozdává je
http://www.gigaserver.cz/ ale tam je jen 100MB, rád bych aspoň kolem 300MB

jenda.69 píše:Doufam, že neni problém si tam nahrát 700MB soubor, kterej by se dal v pohodě stahovat (film, kterej jsme natočili).
záleží kdo si co pod těmito pojmy představíPravidla otestuj píše:4. Uživatel nesmí přetěžovat jakýmkoliv způsobem server.
5. Uživatel nesmí umisťovat do testovacího prostoru objemné soubory za účelem zřízení download serveru.

//ještě něco, jestli jim budete psát přes formulář na webu, nepoužívejte uvozovky (blablabla "bla" blabla), protože mi to z nich udělalo "//" a konec mailu.Dobry den,
zalezi na tom kolik lidi a za jaky casovy usek to bude stahovat, aby se
nejednalo o regulerni downloadserver.
S pozdravem,
Holakovsky

díky za informaci. přestěhuju se co nejdříve, jen co všechno zazálohujuPCMark píše:Na netu se už ozvalo více lidí, které už superhosting naštval.
viz: http://blog.kraja.net/?text=45-podvodne ... hosting-cz
Takže na tvém místě bych od nich rychle zmizel ...

Měl sem 4 roky! Když mi poslali 2.fakturu na rok a já řekl že mám zaplaceno a poslal kopii dokladu tak řekli at si připlatim, tak sem se rozhodl jit na pipni.cz ...dokoce mi vyhrozovali smazanim celeho webu a databází....mám do konce roku zaplaceno a nemužu z nich dostat peníze:( už mám vše od nich smazle a neopodpovidaji ani na helpu ani na maily, proste mi vzali penize:(zombux píše:má tu někdo web na superhostingu? já jo a skoro týden už mi nefunguje web (FTP a e-mail ale fungujou bezchybně) a začíná mě to pomalu ale jistě srát
neobtěžovali se ani odpovědět na dva dotazy technický podpoře, co že se sakra děje. po týhle zkušenosti superhosting nemůžu doporučit ani omylem

Ano je to noční můra, kamarad tam mel asi 15webů co delal na kšeft a po sebemenším náznaku že jde jinam bylo zablokovano FTP....Jednání mají fakt super....!zombux píše:už jsem napsal mail na technickou podporu stationu, vysvětlil jsem jim co a jak a jestli půjde bezproblémově přejít... koukám že superhosting byl hodně špatnej vtip. web mi nejde od úterý tuším, a oni nebyli schopni odpovědět na slušně napsanej e-mail s dotazem co se děje.