Stahl jsem si tuto hru, ale ihned po spusten me privita jen cerna obrazovka a nic. Zkousel jsem hru stahnout znova ale problem stale pretrvava. Hra se pak da jen sestrelit. Zadny "patche" sem na to nenasel.
Pokud se nekdo setkal s podobnym problemem a prisel na to jak ho vyresit, byl bych celkem rad.
Sestava: sempron64 3100+,nf4, x1650xt, winxp sp2.
Pirates: Battle for the Caribbean
Moderátor: Baneshee
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pirates: Battle for the Caribbean
0118 999 881 999 119 7253
- LGA
- Začátečník

Re: Pirates: Battle for the Caribbean
Ne ze by me do toho neco bylo, ale zaplatil a stahl nebo jen stahl?cool.user píše:Stahl jsem si tuto hru, ...
- spirit64
- Mírně pokročilý

Vzhledem k tomu že je to free tak bych řekl že jenom stáhl.LGA píše:Ne ze by me do toho neco bylo, ale zaplatil a stahl nebo jen stahl?cool.user píše:Stahl jsem si tuto hru, ...
- SNowie
- Začátečník

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dr.Evil
- Začátečník

LGA píše:Ne ze by me do toho neco bylo, ale zaplatil a stahl nebo jen stahl?cool.user píše:Stahl jsem si tuto hru, ...
Nevim co je komu do toho... stahl/nestahl... (posledni dobou se to tu rozsirilo jak nemoc) myslim ze je to uplne jedno jak kdo jakej program/hru ziskal... pokud sem nekdo necpe linky a jinak nenavadi k nekalostem, tak nevidim duvod to nejak rozmazavat.
Co to prinese tobe nebo c.u k vyreseni problemu? Rady typu kup si original a mas po problemu sou na nic... nekdy byvaji kvuli ochranam vetsi potize s originalem nez s cracknutou verzi.
A navic je tahle hra free...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10